- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelican
őstag
A gopro file-ból tegyél fel egy mintát, hogy lássuk másnál is akad-e.
"feliratos filmeknél, full sötét szobánál amikor megjeleníti a feliratot, akkor picit emeli a fényerőt, majd vissza. "
Kapcsold ki a tévén a dinamikus kontrasztot esetleg ha van, akkor a local dimminget is, azok csinálnak ilyet. -
Pelican
őstag
Be van kapcsolva az auto frame rate váltas?
Mert ha igen, akkor nem kéne röcögnie, és ilyenkor nincs felkonvertálás sem a boxon, mert a videók a saját felbontásukkal mennek át a tévédbe.
Amit a boxon állítasz, az csak a GUI felbontása ilyenkor.
A CEC furcsa hogy csak egy verzióval működik, nem lehet, hogy nem ugyanúgy próbáltad a különféle verziókat? Nem mindegy, hogy milyen sorrendben kapcsolod be vagy dugod össze a készülékeket...
Egy verzióval is előfordulhat, hogy egyszer megy, máskor meg nem az előbbi miatt.
A legújabbal kellene megpróbálni újra. -
blakey
titán
Húzd ki az optikai kábelt, állítsd be csak HDMI-re és nézd meg, hogy úgy jó-e. Én továbbra is a tv-re gyanakszom, nem szeretik egymást, írtam, hogy nekem is volt hasonló gondom de az egy másik készülék volt szintén Panasonic tv-vel, passtrough esetén "fehér zaj volt", lekeverve meg semmi gond. Esetleg próbáld ki a legfrissebb developert, nálam az nagyon jónak tűnik, hátha megjavul.
-
junkpod
veterán
Melyik egységen milyen csatlakozások állnak rendelkezésre? (milyen tv, milyen erősítő, milyen box?) Nagyon nem mindegy mit hova dugunk sorban. Illetve a TV-kre, főleg a régebbiekre jellemző, hogy nem továbbítják külső lejátszó hangját a digit hangkimenetre (illetve nekem a pana plazmán van állítási lehetőség, hogy milyen formátumot küldjön pcm, dd...)
-
blakey
titán
Kérdés, a lejátszó HDMI-vel van a tv-hez csatlakoztatva és a tv-ből megy a hang az erősítőbe? Ha igen akkor van egy rossz hírem, lehet, hogy tv hiba lesz, azaz nem meghibásodás hanem Panasonic hiba, nekem is volt így összekötve egy lejátszóm és a Pana tv-m nem volt hajlandó továbbküldeni a hangot az erősítő felé ha AC3 vagy DTS-re volt állítva, csakis a PCM-et volt hajlandó megszólaltatni, de olyan hibát is olvastam, hogy egyes erősítőkkel sem mindig tökéletes a HDMI. A Panasonic tv-t lecseréltem egy Sony-ra és minden hiba megszűnt, minden tökéletesen működik. Szóval LE alatt nálam a Mini MX és a Mini MXIII is hibátlanul teljesít.
-
DoItYourself
Topikgazda
-
junkpod
veterán
Toslinken nem lehet "straight" módon 5.1 sávot kiküldeni. Vagy 2.0 pcm vagy dd-dts 5.1. és ez nem lejátszó függő.
Tehát NE kevertesd lé kodival a dd-dts sávokat. Csak az ac3 transcode legyen on a többi passthrough kivéve a hd hangok. A tetején legyen 2.0 a hangszórók száma (ez az ac3 transcode miatt kell). -
DoItYourself
Topikgazda
Az OpenELEC halott, felejtsd el. Nekem még fent van, de ha DD/AC3 vagy DTS hang van a film alatt, akkor a tévén nincs hang, ugyanúgy mint LE alatt. LE-nél két hangkimeneti eszköz van: HDMI és Blutooth, ha az elsőre állítod, akkor kiadja a hangot toslinken is. A táblázat teljesen jó, az AVR SPDIF oszlop kell neked, a number of channel-t tedd 2.0-ra, nekem lefagy, ha nem azon van. Ha bekapcsolod az Enabled Dolby Digital transcoding opciót, akkor még az 5.1-es aac-nál is lesz térhangzásod.
Nekem is van régi lejátszóm, aminél szépen ment a PT, HDMI-n pedig ugyanaz szólt lekeverve, tehát nem kellett mindig bekapcsolni az erősítőt, de az S905 nem tud ilyet, se LE, se Android alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest