Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
Kivéve a linkelt "Pandora The World of Avatar Full Walkthrough Tour 2019 Animal Kingdom" videónál, de ez szerintem kicsit hibás lehet mert még a menüt sem bírom bekapcsolni, a távvezérlőre sem reagál a box.
Nincs baj evvel a videóval.
Nos többször megnéztem ezt különböző időszakokban. nálam nem skippel ha a processzinfót bekapcsolom, viszont az esti órákban igen. (kábeles 1000/300 Digi net) Ott látszik is hogy elfogy a forward cache, és akkor akad, ha nagyobbat állítottam be akkor nem volt gond.
Most reggel egész 500 megára levettem az advancedsettings-ben cachet, és most nem akadt 0 skip és drop nélkül lement.A videó tehát nem hibás és a kodi sem, csak valószínűleg a szerverről nem kapsz folyamatosan adatot terheltebb időszakban ezért akad néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Vicces képek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Politika
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Közép Kategóriás Gamer Számítógép Újszerű Állapotban
- GAMER PC Intel i7-11700F/Asus PRIME Z590-P/RTX 3060 12 GB/32GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest