Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila157
tag
Sziasztok
segítségeteket szeretném kérni. Vettem X96-ot de LE telepítettem kártyára be is indul de a táv irányító nem működik. Elolvastam az összefoglalót és hálózaton keresztül a LE-be betudok lépni de az androidba nem.
Hogy tudok belépni hogy szerkeszteni tudjam.
Előre is köszönöm a választ. -
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Van a H96 Pro Plus kutyum, LE-vel hasznalom, vettem ezt az usb-s wifit
Fel ismeri, kapcsolodik, speedtest-en kb dupla a sebesseg, de kb 1 perc utan dobja ha nincs hasznalva (kapcsolatoknal irja hogy kapcsolodva, de valojaban nincs net) , szoval ha elinditok 1 filmet az szepen vegigmegy (ha rogton inditok masikat azis szakadas nelkul vegigmegy), de ahogy nincs hasznalva kb 1 perc es nincs net
Probaltam tobb port-ba is dugni, de ugyanaz
Van egy masik usb-s stickem (TL-WN822N_V3) azzal nemcsinalja, de persze gyengebb a sebesseg
A router egy RT-N66U
Droidbol indiva, csak a "gyari" wifi vevot ismeri (sem a tplinkest, sem a masik 5Ghz-t nem)
Inkabb egy LE-s beallitasra lennek kivancsi, ha van
Koszi -
-
t.zolka
aktív tag
Srácok! Segítsetek!
Off-ba teszem, mert tuti nem készülék hiba!
Mecool M8S Pro +, friss, ropogós LE 8.90.4, minden szépen beállítva, popcorn bekészítve, nézzük akkor a filmet! El is indul szépen, minden hibátlan, a kép, a hang, DE! Confluence skin alatt hiába nyomok a feliratokra, nem történik semmi! Mintha "inaktív" lenne az a gomb! Átváltok Estuary-ra, és ott működik!
Mi a túró lehet?! Másodszorra rakom újra, hátha, de a vége ugyan az, nem történik semmi!
Láttatok már ilyet?
Nem szeretnék másik skin-t, ezt már úgy megszoktuk.
-
mexel
veterán
válasz
Milka 78
üzenetére
Telepíteni kell pl a Magiskot és a Magisk Managert és állandó root jogot adni neki. Akkor nem kérdezi majd meg mindig szerintem ( nem biztso, de segíthet, nem próbáltam MXplayerrel).
De ahogy Junkpod írta a droid 7 alatt sok minden változott az elődökhöz képest. ( azért szívok én is és sokan mások is hogy a fene essen bele a megvariált rendszerbe
) -
junkpod
nagyúr
válasz
Milka 78
üzenetére
Ok, én feladom itt. Android 7 alatt sokkal szigorúbbak a jogosultság kezelések, egyes esetekben ha akarod sem tudsz csak az alkalmazas saját mappajanak írási jogot adni.
Ez a divat meg, hogy van egy problémám, de nem arról rakok be képet hanem keresek egy hasonlót (ertsd: tök mást) és mindenki a topikban félre van vezetve... Manapság minden második kérdés ilyen képet tartalmaz.
Persze itt mindenki gondolat olvasó. -
Milka 78
nagyúr
Nem lehet ez FW független?Volt fent 11-ik havi,12-ik havi de a hiba mindig ugyan az.Ha MX Player alól szeretnék törölni videofájlt akkor kijön egy szöveg,hogy...
"Kérjük válassza ki a gyökér könyvtárban a külső tárolót (pl:usbcard1) és a következő képernyőn adja meg az MX Playernek az írási jogot.
Android 5.0 rendszertől kezdve az Android új biztonsági előirásai miatt a külső tárolón nem lehet törölni vagy átnevezni a fájlokat az alkalmazás írási joga nélkül."Semmilyen boxomon nem láttam még ilyet (droid 5/6),pedig volt egy pár és nem is vágom mit akar,hisz a beállításoknál megadtam a tárhely hozzáférést.
-
-
mexel
veterán
válasz
Milka 78
üzenetére
A 01.25-ös rom sokak szerint instabilabb mint a 01.09-es, én azért is nem azt használtam fel. próbáld ki a 09-est hogy ott is lesznek-e ilyen hibák. A TX3-on van reset gomb, ha nem teszel fel típusidegen firmwaret, komoly brick nem lesz belőle, resettel általában viszaállítható, vagy sd-ről.
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Pár napja elkezdtem szemezni ezekkel a lejátszókkal, lehet születésnapom alkalmából meglepem magam egy ilyennel, de lenne pár kérdésem.
Elsősorban az albérletben használnám, szerintem leginkább Androiddal. Főleg youtube-ot néznék, torrenteznék és 1080p filmeket néznék egy 24"-os full HD Samsung tv-n, 4k-ra valószínűleg soha nem lesz használva. Esetleg játszanék, bár nem tudom, hogy itt hogy van megoldva az irányítás, egér+billentyűzet vagy hogy? És egy max. 10k-s box milyen játékokat tud futtatni élvezhetően? Még annyi kérdésem lenne, hogy internet böngészésre mennyire ajánlottal ezek?Esetleg ajánlásokat is írhattok, amik megvannak 10-ből és nincs velük probléma, bug.
Bocsi, ha sokat kérdezek, de nemigen használtam még ilyet soha

-
Milka 78
nagyúr
junkpod : A kép spanyol és máshonnan ollóztam be,pusztán szemléltetés céljából,de a lényeg ugyan az.Engedélyt kér,holott már megadtam neki mindent.Tehát a kérdés,hogy miért kér folyton engedélyt/jogosultságot?
És az MX Player alatt miért nem lehet törölni?
mexel : Azt is kipróbálom,bár ez már a 01.25-ös rom,de a hiba maradt a gyárihoz képest.A másik,hogy téglásítottam már kütyüt,ha frixi van önerőből nem tudom megoldani...
-
Ejelhar
senior tag
válasz
Csicsóka
üzenetére
Szia,
nem tom lesz e benne opcionális customizing script vagy ilyesmi, de a lokalizációt is át kell állítani szvsz, mert hibás lehet a magyar karakterek megjelenítése linux alatt (pl. cifs file rendszer mountolása). Szerintem így:
- /etc/locale.gen file-ba a hu_HU.UTF-8 UTF-8 elől kettős kereszt kivesz
- localectl set-locale LANG=hu_HU.UTF-8 -
csipike
újonc
Ez a "№_2_KM8P-Vasily_7.1.1_NMF26Q_20170411.zip" fájl 6 db .win, 6 db .md5, 3 db .info és 1 db .log kiterjesztésű fájlt tartalmaz. Biztos hogy ez kell nekem ? Nehogy nagyobb kárt csináljak.
A "KM8P-MHC19J-20170224.165245.V0923.img" próbáltam és megnyitja az USB burning tool, de előbb kellene egy teljes mentés.
A twrp-t hogyan kell feltenni ? Egyszerűen cseréljem le a gyári recovery.img-t ?
A 31c leírás alapján dd-vel felrakható a megfelelő verzió a 6 vagy 7 ?Bocs hogy sokat kérdezek de nem szeretnék téglát csinálni (befejeztem már az építkezést)
. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Milka 78
üzenetére
Erre valaki?Este teljesen megvadult a rendszer.MX Player alatt nem tudok törölni semmilyen videófájlt.ES és más fájlkezelő alatt ha törölni,másolni,kivágni akarok akkor egy ilyen kép fogad.Megadtam minden engedélyt,de nem érdekli,fogja magát és mappát nem hajlandó törölni a külső hdd-ről,de van olyan,hogy bevágja a durcát és semmit sem hajlandó csinálni.
-
Csicsóka
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
OSMC hírek.
Készül az rc3, hamarosan image formátumba öntöm.
Újdonságok:
- eMMC-re telepíthető, az LE-hez hasonlóan. Így indításkor sem kell már hozzá SD. Ennek köszönhetően nagyon gyorsan bootol.
- Restore droid funkció. Mivel az OSMC a data partícióra kerül, a system érintetlen marad, ahol a droid lényege lapul. A telepítő elmenti a dtb, boot, recovery-t az OSMC Backup könyvtárába, ezért azt egy progi vissza állítja ha erre szükség lenne. Ezzel a módszerrel pillanatok alatt vissza tér a "szeretett" Android a boxra.
- SD/USB átméretező szkript. Használatával a minimális méretű 2. ext4 partíció mérete kiterjeszthető a boot média teljes szabad helyére.
-
rolio1
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Igaz, igaz...
VU+ műholdas beltéri Kodival és a saját lejátszójával, CIFS megosztással éri el a Zyxel 310-et. Csak 1080-as mkv-val akad, ezelőtt egy Raspberry ugyanezzel a felállással röccenés nélkül vitt minden filmet.
Bár azt hiszem az RPi NFS-en kapcsolódott...lehet ez a baj? -
rolio1
tag
Sziasztok
Nem teljesen témába vágó, egy mkv-t szeretnék lejátszani egy nas-ról. A film viszont akad. Ilyenkor mi kódolja a filmet? Jól gondolom, hogy mivel a beltéri nem ismeri ezt a formátumot, azt még a nas alakítja? Ez pedig egy öregecske zyxel, lehet hogy nem bírja? -
cof
veterán
válasz
csipike
üzenetére
Lejárt az idő, olvasgattam a 4pda fórumot, ha nem megy fel rá a 6-os próbáld meg valamelyik custom firmwaret. Mod vasily mappába van, egy ottani fórumozó készítette, minden bizonnyal jobb mint a gyáriak.
№_2_KM8P-Vasily_7.1.1_NMF26Q_20170411.zip
De van custom 6-os verzió is, talán sikerül.
Persze twrp-n csinálj backupot ha még nem tetted meg ki tudja...
-
cof
veterán
válasz
csipike
üzenetére
KM8P-MHC19J-20170224.165245.V0923.img
USB burning tool: [link]
Ez, KM8P-ota-20170224.165245.V0923.zip 6-os android tuti V0923. 20161228-at már nem találtam 4pda-n.
4pda topik: [link]
De, hogy downgrade működni fog-e azt nem tudom, én egyforma 5.1 verziójú boxokkal játszottam el a rendszer átköltöztetést csicsóka 31c leírása alapján gond nélkül.
A twrp mind a kettőben 6-os? Mert a 7-es androidhoz 7-es van mega-n.
-
Milka 78
nagyúr
2 kérdésem lenne a nagytudású Urakhoz!
Android 7.1 (TX3 Mini) alatt,hogy tudom az írási jogosultságot megadni a rendszernek,teszem azt torrent appoknál?Flud és TTorrent alatt ugyan tudok a külső hdd-re írni,de csak az ANDROID mappán belül,simán a HDD gyökérbe nem (mint az 5-ös droidon).
A másik,hogy a playről letöltött launchert,hogy tudnám fixálni,hogy azzal induljon?Hiába állítom át a HOME alatt,ha újraindítom a gépet megint a gyári launcherrel indul. -
csipike
újonc
Köszönöm a segítőkészségedet.
A 31.c leírás szerint már többször próbáltam (/data nélkül és azzal is), de újraintításkor a recovery menünél megáll.
A recovery menü viszont már a 6.0.1 és a dátuma is stimmel. A zöld robot alatt ezt írja.Supported API: 3
Recovery is listening adb sideload....
Waiting adb sideload command...
E: Cannot load volume /misc!A 31.d leíráshoz már csináltam kábelt de még nem találtam hozzávaló .img fájlt a neten. Esetleg van-e lehetőség a másikból valahogy kilopni a teljes képet?
üdv
Joci -
blakey
titán
válasz
a.t.t.i.
üzenetére
Kodi Audio Quick Start Guide
PT=Passtrough -
blakey
titán
Tanix TX3 Mini (S905W)
A héten tesztelgettem, először egy LE 8.90.4 utáni devel verzióval, ezzel már kezd használható lenni a box, nincsenek röcögések, szép folyamatos a kép, a tesztvideók 90%-a már működik. Nagyon sokat javult a lejátszás.
A másik teszt egy Dual ROM-os teszt volt (mexelnek hála) ahol az LE 8.2.3.1 mellett e Tanix féle ROM volt, LE-t teszteltem és a nagyon használható kategóriába került a box, minden működik ahogy kell, persze az LE hibák azért jelen vannak, de az majd javulni fog, kijelző is mutatja az időt, vannak ikonok, szóval működik.
Aki TX3 Miniben gondolkodik annak tudom ajánlani a Dual ROM-ot, teljesen jól működik és használható, nincsenek fagyások, ugrálások, szép folyamatos a lejátszás. Android alatt is tettem próbát és működött SPMC alatt szinte minden videó, apró hibák vannak de sokaknak fel sem tűnik ha hibás a lejátszás, van frekiváltás, minden frekit szépen kezel. A ROM előnye, hogy minden belső tárolóból indul, tehát nem kell kártya, stb, szépen elférnek egymás mellett. -
Andie
őstag
válasz
darvinya
üzenetére
Oké, kihúztam a boxból az USB-t, csak a telefontöltőt dugtam rá.
Az egyik (egyszerűbb samsung) töltővel a kis laptopvinyó (sata-usb átalakítós) csak tikitakizott. Nagy sűrű kattogás hallatszott belőle. Az usb3-as samsung hdd meg se szólalt. (fel sem pörgött)
A 2amperes vernee töltővel a laptopvinyó elindult szépen, felpörgött, ment. A samsung vinyó ugyanazt csinálja (rátettem a fülem) : próbál felpörögni, emelkedik a hangja, majd "nyikk". Ismét próbál felpörögni, aztán "nyikk".
-
Andie
őstag
válasz
darvinya
üzenetére
Van a tetején egy kis kék led. Ez már akkor világít, ha az USB kábelját bedugom a TV box-ba. A külső táp (telefontöltő) nem változtat semmin. Igazából semmi extra jelzés nincs rá, hogy most powered, vagy nem.
Próbáltam persze másik lyukba is dugni a vinyót, nincs jelentősége.
Úgy érted, hogy húzzam ki a tvboxból, és csak telefontöltőt adjak neki? -
Andie
őstag
No megérkezett az általak ajánlott Ugreen tápos usb elosztó, de sajna továbbra sem hajtja meg az S3 samsung usb3-as vinyómat

Adtam neki tápot egy 2A-es mobiltöltőről, semmi változás. Az 1 terrás laptopHDD-t szépen olvassa (a 905 is tudja magában), de a samsung vinyót továbbra is csak nyikkogtatja (1-2 mp-enként nyikkan egyet, de nem ismeri föl, nem jön föl a könyvtárrendszer).
Mi lehet a gond? (A tv továbbra is szépen lejátszik róla) -
mexel
veterán
válasz
dreizwanzig
üzenetére
Kicsit bővebb infó nem ártana ilyenkor, szívesen kitaláljuk hogy milyen box, milyen rom, de informatívabb lenne ha rögtön leírnád, talán segíteni is könnyebben lehetne.

Az érdekes hogy a led sem világít, jó esetben menthető, bár utóbbi időben már volt nálam box amin semmi sem segített. Ezzel így nyilván te sem vagy előrébb. -
dreizwanzig
aktív tag
sziasztok!
frissiteni akartam a ROM-ot a tv boxomon, boot SD kartyaval, sajnos véletlenül kihúztam a tápot, mikor elindult a frissítés. Azóta se kép se hang, nem kapcsol be, de még a LED sem világít rajta. Brickeltem, vagy menthető valahogy?
-
Black Dragon
addikt
Srácok, lenne egy fontos kérdésem!
Adott egy régi Philips TV, próbáltam megcsinálni a force RGB beállítást, elvileg sikerült is, viszont most azt mondja nővérem, hogy elég sokszor beakad neki a film, amit előtte nem tapasztalt. Tehát az alábbi megoldás működött, nem vált színt és nem megy el a kép a tv-ben, helyette ez van.
Van esetleg valakinek valami atomstabil, de relatíve egyszerű megoldásra erre a dologra? Hiába kerestem, Libreelecen belül nem találtam sehol force rgb opciót, de lehet csak én vagyok vak. Egyébként egy X96 S905X 2Gb/16Gb dobozról beszélünk.
HOW TO FORCE RGB (FOR OLDER TVs)
If you have an old TV and it presents the handshake problem with green screen you should enable the Force RGB option.1. Enable SSH connection from the LibreELEC settings on the TV Box
2. Check the IP address of the Box from connection
3. From your computer open Terminal for MAC and Linux or Start - Run - CMD for Windows.
4. Connect to your TV box (user root): ssh root@192.168.1.51
This is a MAC command. Check for windows or linux on how to connect via SSH.
5. insert the password: libreelec
6. Run:
Code:
cd .config
nano autostart.sh
7. This starts an editor. Insert the following text:Code:
#!/bin/shecho 1 > /sys/class/amhdmitx/amhdmitx0/output_rgb
8. Save with the same name
9. Run:Code:
chmod 755 autostart.sh
rebootNow you have the RGB enabled.
Hálás köszönet!

-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni. Szeretném itthon a wifi sebességét kicsit növelni, mert elég gyatra a 2,4 Ghz-s sáv és régebben volt róla szó, hogy a Realtek RTL8811AU jó lenne 5 Ghz-s tethering-re, jelenleg nem akarok új routerre beruházni.
Sajnos nem találom már hol volt linkelve, lehet nem is ebben a topicban volt.
Felismeri a sticket, Kapcsolatok alatt a gyári wifi és ez is listázza a hálózatokat, ha a telefonomról osztok 5 Ghz-s sávon netet, tud csatlakozni, viszont a tetheringet nem igazán lehet konfigurálni csak SSID és jelszót lehet változtatni és gyanítom, hogy a beépítettről osztja meg. Windows 10 alatt simán megy a tether az 5 Ghz-s sávon is.
Lehet valahol komolyabban konfigurálni ezt a részt? -
csipike
újonc
Sziasztok.
Van két darab KM8P 1G/8G-os boxom. Amit először vettem azon Android 6.0.1 (20161228) van és ezen az android tökéletesen működik. A másik ugyanilyen boxot már 7.1.1-es (20170411) androiddal szállították (ezt vettem később). Ez utóbbi nagyon sokat akadozik (az egér is megáll 4-5 másodpercre). Ha gyári visszaállítást csináltam úgy tünt mintha nem akadozna de egy idő után ismét kezdte. Vannak időszakok amikor tökéletesen működik (szinte megtáltosodik) de ez ritka.
Szétszereltem mindkettőt. A panel tökéletesen egyezik a rá szitázott dátum és a revizió szám is ugyanaz, tehát fizikailag egyformák. A LibreElec microSD-ről mindkettőn tökéletesen működik. Van-e mód hogy esetleg az újabbra is a régebbi de stabil 6-os androidot tegyem? Már próbálkoztam SSH-val, puttyal az elsőből a másodikba átrakni de nem jártam sikerrel.
Ha esetleg van vmi ötlet annak örülnék.
Köszönettel
Joci -
blakey
titán
válasz
a.t.t.i.
üzenetére
Audió kimenetet nem kell állítanod csak akkor ha:
1: PCM-et szeretnél használni és/vagy
2:.szeretnéd a többcsatornás PCM-et is használniV1.: Amúgy meg tedd 7.1 ha nagyon szeretnéd és minden legyen PT-ban.
V2: Hagyd úgy ahogy van és a PT állítsd be az erősítőnek megfelelően.Amikor rámész egy kapcsolóra akkor alul van egy kiegészítő szöveg, olvasd el, hogy mire vonatkozik.
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
DigiOnline használható / telepíthető LE alá? Digitől még nem kaptam meg a dekódert (régebbi tv-m van), és ha megoldható, addig szívesen használnám a tv-t, csak nem tudom, erre van-e megoldás...
-
a.t.t.i.
senior tag
Tudna esetleg abban segíteni hogy van egy androidos lejátszóm,és DTS hang nem jön ki rendesen.
Ha a lejátszó audió kimenete 5.1re van állítva,a beszédhang(szerintem a center ) nagyon halk,ha 2.0ra állítom akkor jó,de ugye akkor nem 5.1.Mit kell beállítanom.A másik,az miért lehet hogy házimozi erősítőre kötve,optikai bemenetre,időnként valami hangosan gerjed,addig amíg el nem índítok valamit a lejátszón?
-
Beni2360
félisten
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Hát erre nem tudok neked válaszolni. Kérdezni kell az ugyan ilyen boxot használó topiklakóknál mi a helyzet.
A Zidoonál is fw javítások jöttek és még másnál nem vált át ezen filmek nálam simán 50 Hz-n adja le.
Mindjárt nézem mi a helyzet a Zidoo kodival. (ZDMC) hát egy rövid teszt alatt nincs akadás. -
L4CI2
aktív tag
válasz
Skillet
üzenetére
Szia
"akkor ez a kis ragacsos szivacs az, ami átvezeti a hőt a "bordára"
Az még véletlen sem "ragacsos szivacs"
thermal pad vagy esetleg hővezető lap és igen ez felel a hőátadásért."többi csippen nem kellene legyen, azok nem melegszenek?"
De melegszik a memória és a és a tárhely is csak nem olyan mértékben szóval marathat így borda nélkül."csavart kicsavartam a bordából, akkor inkább ne rakjam vissza?"
Az a csavar sajnos elég rossz helyen van előfordulhat hogy nem tud teljesen felfeküdni miatta a hővezető lap ha nem rázod vagy dobálod a BOX-ot szerintem kihagyható , de ha sokat mozgatod nemárt rögzíteni a fém hűtőt."és a procit pasztázzam meg, rakjam rá a szivacsot, utána azt is pasztázzam meg, és úgy pattintsam össze a kütyüt?"
Megpróbálhatod hogy az ARM CPU-ra és a bordának nem mondható fém lapra teszel egy kis pasztát. Kicsit segíteni fog a hőelvezetésben ha nem viszed túlzásba (ha túl sokat teszel fel rosszabb lehet a hőátadás).
Amúgy minek akarod moddolni kikapcsol túlmelegedés miatt vagy mi a gond?Én például kivágtam az alját az x96-nak és megfelelő hóvezető bordaragasztóval felragasztatom egy bordát meg kapott egy RP-SAM anya csatlakozót a wifi antennának csak úgy fan-ból

-
Beni2360
félisten
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Na megtaláltam miért 25 fps a film.
Video
Codec: MPEG-4 AVC
Felbontás: 1080 / 50i
Eredeti képarány: 1,78: 1
És mivel 50i ezt 25 fps-re kell konvertálni mivel az alap ott is 25 fps.
---------------------------------------
Nálam is volt egy sorozat 25 fps (A Grimm) az is szaggatott a zidoo ZDMC lejátszón és a sajátján meg nem.
Most nézem az S912 boxon LE alatt egyenlőre nincs akadás. A Tv átvált 1080p/50Hz-re. -
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Ahogy olvasom, Tv Go-ra nem igazán van működő megoldás, nálam sem megy.
Arra esetleg van valamilyen lehetőség, hogy a tablet képét tükrözzem a tv boxra?
(X96 mini)
Azon megy a Tv Go, tehát egy ilyen félmegoldás is jobb lenne a semminél. -
Indiant
addikt
Mostanában többször előfordul ,h. rányomok a filmre a hdd-n és nem indul el. Csak kiteszi fölülre a play-t és majd egy pár perc múlva indul el. De ha újraindítom a boxot, akkor rögtön. Van ötletetek miért?
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok!
Ha 25fps akadozik, az nem a box hibája lehet ugye? Inkább gondolnék arra, hogy a rilíz készítője nem figyelt a kadenciára és 23.976-ból gyártott 25-öt? Vagy ez nem jó gondolat? Konkrétan a "A híd /Bron/Broen/"c. sorozat 1 évadát néztem így végig 720p-ben. Kodi 17.6.
-
mexel
veterán
Keresek még pár tesztelőt S905W boxokkal, X96mini, Alfawise S95 és TX3 mini valamint W95 dobozokkal rendelkező tulajokat. A 2/16-os verziók elvileg már működnek és a visszajelzések szerint jók is, de keresek most 1/8 gb-os doboz tesztelőt is és a 2/16-hoz is még, hogy több tapasztalat legyen a hibátlan telepítéshez. Akit érdekel írjon.
Próbálhatunk más nem felsorolt boxot is, arra is van megoldás. -
darvinya
titán
válasz
Epic30
üzenetére
Idézet itteni Téma összefoglalóból:
LibreELEC telepítés - részletesen lásd a 60-as ponttól!
Töltsd le a LE .img.gz fájlt, csomagold ki 7z-el, írd ki egy SD kártyára Win32DiskImager-el, másold a kártya gyökerébe a lejátszódnak megfelelő device tree fájlt, tedd be a boxba a kártyát és a reset gombot egy fogpiszkálóval benyomva adj áramot a boxnak. -
Beni2360
félisten
Imádom amikor az 5. hsz-re kiugrik a nyúl a bokorból.

-
Skillet
addikt
válasz
Skillet
üzenetére
nem volt csavar, csak szét kellett pattintani.
KATT és KATT
akkor ez a kis ragacsos szivacs az, ami átvezeti a hőt a "bordára"? többi csippen nem kellene legyen, azok nem melegszenek? csavart kicsavartam a bordából, akkor inkább ne rakjam vissza?
és a procit pasztázzam meg, rakjam rá a szivacsot, utána azt is pasztázzam meg, és úgy pattintsam össze a kütyüt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Láttatok már ilyet?

thermal pad vagy esetleg hővezető lap és igen ez felel a hőátadásért.
DoItYourself