- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laci.csabi #11157 üzenetére
Ahhoz 4GB-os kártya fog kelleni... szóval vagy veszel a mostani 4GB-os felhozatalból vagy megvárod az újakat.
Ez pedig leszűkíti a 290/290X - 970/980-ra a választást ma még. -
7time
senior tag
válasz
laci.csabi #11161 üzenetére
Egyrészt a HBM még nagyon drága egy 370-375-380 szinten úgy sem fizetné meg senki és lehet a sávszélesség is kihasználatlanul maradna úgy meg pláne nem érné meg a felárat.
-
7time
senior tag
válasz
laci.csabi #11156 üzenetére
meg nem tudom pitcarim meg szerintem kifutotta magát hiába ültetik át 1.2-re.
Ez mit is jelent mert biztosan nem tudod milyen optimizálásokat csináltak a csipben 1,2 ültetéskor, ahogyan én sem és még sokan mások, új félépítést egyiknél sem fogsz kapni mert kell tartsák magukat a GCN architektúrához, a Fiji sem lehet sokkal másabb csak ugye a memória vezérlő a HBM lett átalakítva.
-
xNAGOYAx
tag
válasz
laci.csabi #11156 üzenetére
Igen módjuk ezt majd az árazás fogja meghatározni ki mikor mit bár azért a 290/X 2evig minden igényt kiszolgál (szerintem) aztán meg olcsóbban is kapsz 3xx es szériát
-
xNAGOYAx
tag
válasz
laci.csabi #11151 üzenetére
De azt ne felejtsd el,hogy jön egy r9 375x ami a jelenlegei 280x-nek a tovább fejlesztett ( át matricázott) változata ami elvileg a hírek szerint 1.2-es GCN-el jön ami szintben a 970 alatt van , de az új GCN-el talán megközelítheti és faraghat kicsit a hátrányból. A másik hogy én 970 helyett 100-130k között inkább a r9 290-et venném. A legjobb az lenne ha a r9 2xxx es szériák mind mondjuk egy 10-esel olcsóbbak lennének. Jah és azt ne felejtsük el , hogy a gtx is csak 3,5 Gb os nem négy
a 280x meg 3Gb. Szóval megéri várni mert a 290 sztem mindig jobb választás lesz
Megelőztek xD
-
7time
senior tag
válasz
laci.csabi #11151 üzenetére
Lehet hogy jön egy R9-375X ami kitöltené az űrt a 370X és a 380 között és a Tongara épül.
-
7time
senior tag
válasz
laci.csabi #11149 üzenetére
Annyira azért az AMD sem hülye hiszen az Nvidia a GTX 970 adja annyiért, persze ettől még jó lenne.
-
törölt tag
válasz
laci.csabi #10569 üzenetére
A 285 is pont a RAM limitáció miatt kap ki néhol a 280/X párostól, töb tesztoldal már akkor megjegyezte, hogy jobb lenne a 4 GB, főleg mert 3 GB után visszalépés... Egyébként jelenlegi infók alapján a 380/X = 290/X ami valamivel gyorsabb az alap 970-től, tehát teljesen logikus dolog elvárni, hogy ezekkel versenyezzen, vagy akkor legyen úgy elnevezve ahová a teljesítménye sorolható pl. R9 37x
-
törölt tag
válasz
laci.csabi #10566 üzenetére
Lehet nem nyilvánvaló, de egy R9 385-nek a 290/X illetve 970-től is jobban kellene muzsikálnia, nem a "szar" 960-al kellene hasonlítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hardcore café
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest