- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Az árakat nézve már ez is teljesen jó, még egy minfps grafikont szeretnék látni (microlag nem izgat, azt már egyeztettem a bolttal, hogy cseréljenek, ha előjön) és holnap be is rendelem a 6950-et, hacsak az új driver-rel nem nyílik az olló a két kártya között, hogy megérje a 6970 (nem hiszem).
Fogyasztás csak hang miatt érdekel maximum, de az is csak idle-ben, de ott meg mindegyik jó.
-
MaUser
addikt
Hogy jött ide? Hát sehogy, azért van offba. Egyszerűen egy humoros story arról, hogy a netes aktiválás még rosszabb, mint az egyébként sem szerencsés közel beta driver cd. Azaz egy történet egy kóderről, aki kimegy customerhez a messzi Kínába, csak azt felejti el, hogy ahhoz, hogy sw-t tudjon fordítani a debuggerének csatlakoznia kell nethez, azonban onnan bizonyos oldalak elérése mindenféle politikai indokok miatt nem igazán magától értetődő
-
MaUser
addikt
Azt hiszem nem értettél:
- inkább legyen régi driver a cd-n, mint netes aktiválás
- netes aktiválás szívás, gondolom nem kell különösen magyaráznom miért
- most vannak olyan hw-ek (igaz, ezek ipari cuccok, lásd az említett debugger), amik meg sem moccannak net nélkül. Ezeket használni szívás, erre volt a kis példa a kínába szakadt szegény kóderrel -
rocket
nagyúr
"Amúgy meg aki egy ~100ezres kártyát vesz, 99,99%-ban nem a lemezen lévő drivert használja."
0.01%-ot erint csak, attol meg nem lesz jobb huzas.
"Egy szóval nem írtam ezt. A meghajtótámogatás az, hogy van új driver, szedd le > tedd fel. Ha nem teszed meg, így jártál."
Internet nelkul erre nincs lehetoseguk, sehol nincs irva, hogy a kartya 100%-os mukodesehez internet kell.
(na tessek, meg is talaltam az AMD-nek mit kell tegyen, hogy tiszta maradjon ez a tortenet)
#3653:De van, ha rairjak a termek dobozara amit fentebb irtam akkor aztan mar nincs is problema a tortenettel az AMD oldalarol nezve.
Az mar nem az AMD hibaja lenne, ha a felhasznalo nem olvasna el az aprobetus resztInternet kapcsolat nelkul eleg nehez lenne akar csak 1mbot is letolteni
, es most pont errol van szo.
-
MaUser
addikt
A dobozban nem fog kicserélődni a driver cd holnap.
De mondjuk még inkább ez, mint kötelező netes aktiválás, mert vannak olyan hw-ek is. Na az a szívás, aztán magyarázd el egy kínainak, hogy bocs, de kéne net, hogy aktiválni lehessen a debuggert hogy nálatok is tudjak fordítani.
-
DemonDani
addikt
" jujjdefura az új ccc."
én is ilyesmit mondtam mikor váltani akartam a 9.12ről és eltünt a flash 10.1 alatt a dxva támogatás hd3800 mellett
azt az ötletes mocsok mindenit. az ilyen kis húzások miatt nem bírom én ezt a fránya céget...
de nem idézni akarom hanem felhasználtam 99%ban... -
|nsane
tag
Egyenlőre még egy darabig marad 1920×1080. Szerintem még mindig van remek játék ami nem konzolport és ez számomra egyértelműen azt jelenti, hogy a legjobb grafikus teljesítmény kell.
És igen!!! Nehéz szívvel fogok megválni a két 6870-től, mert nagyon, de nagyon jó választásnak tartom és bárkinek ajánlom, de most jönnek az igazi nagykutyák és ezt nem szabad kihagynom.
De abban igazat adok, hogy manapság egy GTX580 vagy HD 6900 is felesleg egy átlag user-nek full HD-re, mert ott van tök olcsón a 6850/6870, vagy használtan a 5870-en. -
Oliverda
félisten
Még akár igaz is lehet az 1536 SP főleg, hogy szinte tuti kisebb lesz a lapka mint 400mm2. Talán nem is kevéssel. A Barts-hoz képest ez is kapásból majd 40% plusz SP lenne. Ez a 880MHz-es órajel pedig szerintem a Turbo miatt sokszor még jóval magasabb is lehet. Gondolom az 1GHz-et is verdesheti akár az aktuális teljesítménytől függően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest