-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
A 6870-re már engedélyezte az AMD az egyedi hűtést, de attól tartok a 6970-re nem fogja egy hamar, mivel 2011Q2-ben kapunk leghamarabb valami újabb kisebb teljesítményű 28nm demo kártyát, és ha minden jól megy 2011Q4-re lehet egy ütősebb lapkánk 40nm alatt. Persze sok múlik azon közben mekkora lesz az NVidia nyomás, mint említetted 58xx-re ezért jött nagyon későn az egyedi hűtés. Szerintem a GTX460-nak köszönhetjük a 6870-es szabadjára engedését is. Jelenleg ezek a legjobb ár/érték bajnokok, nehéz dönteni közöttük, a 460 javára szólnak a CUDA/Physx alapú játékok, a 6870 javára a kisebb fogyasztás, de ha ilyen teljesítményt akarunk 1db GPU-ból kisajtolni vagy nem fog menni vagy jóval drágább lesz, szóval 2 kártyának áll a világ, jól látjuk
-
Darren82
tag
Ahol 5870 avg: 60fps, ott DemonDani által leírt gtx480 nem lehet avg:77fps. [1900x1200]
-
|nsane
tag
Habár a két GTX580-an ért megadom az 1000 eurót is, de az biztos, hogy a 6990-re nem várnék, mert a 5970 se jött be nekem a 5870 után. Pedig tényleg nagyon brutális volt, de voltak néha gondok vele, főleg a ventilátor volt nagyon hangos, ahogy az idő telt egyre jobban hangosodott, ezért is nem vettem a GTX480 SLI-t és inkább vártam. Aztán lett vevő a 5970-re, aki busás ár ajánlatot tett és vitte is. Ezután beszereztem egy GTX460-at ami jó volt, de jött a 6870 és az annyira megragadott, hogy muszáj volt vennem belőle egyből kettőt. Most pedig csak reménykedni tudok, hogy karácsony előtt tudok venni egy azaz kettő igazán jó kártyát, mint anno a 5870-em volt.
-
danati
senior tag
-
robyeger
addikt
az 6990-esnek lesz az a küldetése, hogy letaszítsa a trónról a 5970-et. Ennek a teljesítménykitöltő taktikának az is a hozadéka, hogy az AMD-t nem készteti azonnali raktársöprésre a régi 5000 kártyákkal, az 5000-ek árait egy jó ideig egyedül csak az ellenfél Nvidia reakciói befolyásolhatják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged