Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Med1on
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azért hatalmas különbség van egy TV meg egy VGA között. Önmagába egy VGA semmire se jó, illetve ha megkérdeznél 10 embert 9 biztos azt mondaná, hogy a TV-t választaná.

-
pottyantós
aktív tag
válasz
Dj Dekko!
üzenetére
Az Nv 2millával támogatta a játékot... Én is várom már nagyon a gamet, de nekem már nincs keretem új kártyára ezért kicsit reménykedem, hogy az 5870 Full HD közepes grafon vinni fogja. Ha most kéne VGA-t vennem 130-150k között akkor egy 580-t vennék! Félek, hogy amikor kijön a 6990 még sok driver problémája lesz...
-
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
pottyantós
üzenetére
6990 vs gtx 580?! Crysis 2?! ne viccelj hogy a gtx 580 labdába rugna 2 darab 6970 gpu val... még viccnek is rossz!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Med1on
aktív tag
válasz
Dj Dekko!
üzenetére
Szerintem most nem kell olyan atomerő a Crysis 2 alá mint anno az első résznél. Abból indulok ki, hogy a multis demo Xbox 360-on elég szépen ment. Az első résznél megvolt a grafika, de nem volt összerakva, most pedig össze is lesz rakva és grafika is lesz. (remélhetőleg)

-
Med1on
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
"Magába" 150k-val nem számít még kőgazdagnak, de 150k mint egy vga-ra kifizetett összeg azért az elég sok/durva.

-
DemonDani
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
grafikus kártyára 150k+ főleg úgy hogy 2-3 game létezik a földön ami talán nem fut állandóan teljesen simán? és mostanság a gamek piacán olyannyira berekedt az izomgépre való fejlesztés hogy a legdurvább game már több éves (crysis)
bizony elég pézesnek kell ehez lenni... vagy simán butának

meg félreértettem az egyik hszét (azt hittem 580ról akar 6990re váltani de csak arra gondolt hogy 580at vesz ha drága lesz a 6990) erre reagáltam a kőgazdagságot
-
DemonDani
addikt
válasz
Dj Dekko!
üzenetére
biztos kő gazdag vagy de csak akkor látod majd a különbséget GTX580ról 6990-re váltás után ha a Frapsot nézed a játék helyett

nem akarlak lebeszélni hiszen a te pénzed, de kétlem hogy meg tudod indokolni, hogy miért érdemes váltanod...FullHD az seggpapír ezeknek a vgaknak... GTX460 meghúzva elég lenne a gamek 90%-ában 6990 minimum 3 monitor a nevezési díj... másképpen értelmetlen
22"os monitorodon még azt sem mondhatom hogy 8AAval kéne tolni a gameket 4MSAA tuti hogy kristály tisztára varázsol mindent ilyen monitoron... 1920 ekkora méreten már eleve kész
-
Dj Dekko!
őstag
Szerintetek mikor várható a 6990 es megjelenése mert már... a zsét félre raktam rá... 150 körül saccolom, remélem annyi elég lesz érte...
azt szaladok is megvenni... 
-
-
Robb202
tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Azért a GTA 4-hez brutal high módban sajnos egy ATI 5970 is kevés. Mármint nagy felbontásban és ha a monitor engedi akkor miért ne natívban játszak.
A 6990 4GB fedélzeti memóriája már elég lesz a GTA 4 röccenés mentes futtatásához brutál módban. Mondjuk durva, hogy egy lassan 3 éves játékot egy mai kártyával sem lehet kihajtani normálisan

Én csak azt sajnálom, hogy ezekbe a csúcs videókártyákba nem tudtak belepasszírozni egy kis professzionalítást. Értem ez alatt azt, hogy külön van quadro az nVidiánál az ATI-nál meg FireGL aszem. Miért nem lehetett ezekbe a csúcs kártyákba beletenni egy kis professzionális részt ezekből a kártyákból. Ha egy 3D-s alkalmazást (nem játék) szeretnél futtatni óriási segítség lenne a tökéletes megjelenítéshez. Szerintem egybe lehetne a kettőt mixelni, de tudom pénztől esne el a vállalat és nem mindenki használja.
-
tajati
aktív tag
Akkoor tehát marcius végen jelenik meg a 6990?
-
kenwood3
addikt
bemutatkozott : ati 6990 [link]
-
tajati
aktív tag
Hali. Gondolkozok egy 6950 CF-n. De nekem még CF be nem volt videó karim és így nem tudom hogy működik ez. Pl: mindegyik játék látja e a két karit. Milyen táp kell a ha CF be vannak a karik. És honnan tudom hogy hol lehet még kapni modolhato 6950 est. Köszi előre is.
-
csatahajós
senior tag
Bármelyik jó a lapoddal amelyik PCI-E csatlakozós (jelen esetben mind2). Az első kártya erősebb.
Szerintem nézz szét amúgy inkább itt a hardveraprón (a helyi apróhirdetés rovat), ennyi pénzért már kapsz régebbi nagy vasat is, amivel sokkal jobban jársz, főleg ha ilyen régi játékkal tolod.
-
SAMG3
tag
Még annyi, hogy ez rárakható az alaplapomra?
Ha nagyon nem idevaló akkor most már törölheti is vmi admin.
Esetleg ez kompatibilis az alaplapommal?
[link]
Melyik a jobb az első amit linkeltem vagy a második?
És nagyon köszönöm a segítséget. -
SAMG3
tag
Tévedtem, olyan 40-50 között van 1280-on és játszhatatlan.
Ez jó lenne hozzá?
http://www.expressz.hu/szamitastechnika/asztali_szamitogep_pc_tartozek/videokartya/hirdetes-24548384/ Enniyt még lehet érdemes lenne befektetni, ha ez megfelel, ha nem akkor meg játszok így nem érdekel :-D -
SAMG3
tag
Hát megköszönném, ha kipróbálnád. De télleg minden a leggyengébbre van állítva.
Most kipróbáltam 100 körül volt az fps 800*600-on. Esetleg valami ötlet, hogy mit vegyek helyette?Minden le van véve fullra, 1280-on olyan 60-70 fps de csak nagyon jó körülmények között.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Azért gyenge, mert alapvetően mozizásra készült, ezért nincs hűtés rajta.
Van nekem is egy ilyenem a moziPC-ben. Ha gondolod feltelepíthetem COD4-et rá és kipróbálhatom nálam is ennyivel megy-e.Textúra minőséget, meg árnyékokat gondolom levetted minimálisra. Más tippem egyelőre nincs.
Ha 100 FPS van ilyen felbontáson az azért nem rossz. Mennyi van 1280-on?
-
SAMG3
tag
Ki van kapcsolva. Ennyire gagyi ez a kártya?
Mit lehetne venni a helyére? Mitől ilyen gyenge? -
SAMG3
tag
Sziasztok
Lenne egy problémám, a gépemmel. Mivel nem tudtam, hova írjam ezért ide írom.
Igazából szerintem a VGA az ami kevés, de akkor el is kezdem. Szeretnék a Call of Duty 4 nevű játékkal online játszani, de elég kevésnek tűnik hozzá a gépem, pedig szerintem mindenből meg van az ajánlott gépigény mivel egy elég régi játék.(gép se a legkorszerűbb)
(Nem vagyok valami nagy májer pc téren, amit kell megcsinálok általában magamnak, de számomra érthetetlen, mért nem megy rendesen)
A gépem kb így néz ki:
VGA: Asus EAH4350 Silent 512mb:
Elméletileg ennek a vga-nak a GPU órajele 600mhz
és a memória órajele 400 mhz
Van ez a Catalyst Control center azon van egy csúszka amin lehet húzni elméletileg mindkettőt GPU-t 800 memóriát 700 mhz-ig.
De nem engedi, de ha engedné se szeretném, hogy tönkremenjen.Alaplap: Asus M2N68-AM SE2:
Ennek elméletileg van egy integrált VGA-ja. Kérdésem az lenne, hogy ez nem zavarhat be a gépnek? Nem lehet, hogy e miatt nem fut jól a játék? Win7 ultimate van a gépen.Proci: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+:
Tudtommal ez a proci 2 magos 2700mhz-es.
Mondták ismerősök, hogy szedjem le a Core Temp nevű progit az megmondja, hogy mekkora frekvencián dolgozik a processzorom. A progi azt írja 2700 mhz. Az Okés?
Vagy hiába 2 magos csak 2700mhz-nek írja?4 gb kingmax ram:
Ehhez nem fűznék semmitÉs végül, a gondom az az, hogy felmegyek játszani bármelyik szerverre és 100% low grafon és 800*600-as grafikán jó, ha van 130 fps-em, amikor esős pálya van vagy füstgránátot dobnak lemegy 30-50 körülire és játszhatatlan. Ha normálisra állítom akkor olyan 12-20 fps-em van és még nézőként is alig tudok mozogni a pályán.
Ha valaki tud nekem segíteni ezzel kapcsolatban annak nagyon megköszönném. Nagyon nem szeretnék költeni a gépre, max egy VGA de azt se szívesen, ha meg lehet oldani másképp. Néztem az ajánlott VGA-t a játékhoz és attól szerintem mindenben jobb ami nekem benne van és mások mondták, hogy az enyémtől gagyibb VGA-val is játszokkal a játékkal tűrhető módon. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
csatahajós
üzenetére
Azért hoztam fel a 8+8 pines tápcsatit, mert Sapphire Radeon HD 5970 4GB pl ilyennel van szerelve. ASUS ARES-ről ne is beszéljünk (8+8+6 pin).
-
csatahajós
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Azt vágom, de kényelmesebb az átalakító nélküli megoldás, ráadásul annak a kis DP csatinak kell megtartani a nagy durung HDMI kábel súlyát.
Hmmm lehet hogy tévedek, de én meg úgy tudtam, hogy pont hogy a DP után kell licensz díjat fizetni és azért nem terjedt el annyira még. Ráadásul szerintem egyre több ember használ LCD tévét monitornak mert sokkal költséghatékonyabb, viszont én még egyet sem nagyon láttam DP-vel...
Tápcsati: azért ez még egyelőre egy ES, nem végleges kártya, úgyhogy változhat, bár nyilván bele akarnak férni a 300W--os limitbe így a 6+8 az adott...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
csatahajós
üzenetére
Átalakítóval veszteség mentesen át tudod alakítani DVI-re. Display port lesz valószínű a jövő (már más miatt nem, akkor azért mert kevesebbe kerülnek a csatlakozók)
Amin én csodálkozom az a 6+8 pines PCI tápcsatlakozó. 8+8-ra számítottam.
-
ftc
nagyúr
sztek valós?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Robb202
tag
Valaki tudja, hogy mikor kerül a Radeon 6990-es a boltokba?
Januárra lett ígérve vagy nem? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
KillerKollar
üzenetére
Minél többet vársz, annál kevesebb moddolható 6950-es lesz a boltokban...
-
csatahajós
senior tag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Wattot nem tudok neked mondani pontosan, de amig megvolt az 5970-em addig vízzel simán megküldtem neki az 1.3V-ot GPU-nként és ment is szépen az órajel is fel (GPU-n 1000 körül volt a vége, a RAM az nem nagyon ment), soha semmi gond nem volt vele a hő vagy melegedés miatt. Víz alatt alap órajeleken idle-ben 26-28 fokos volt a GPU és Furmark alatt is megállt bőven 40 fok környékén. Pero kolléga még 1.4-et is adott neki és ha jól dereng az alap vcore az olyan 1.15V körül volt. Azért azt tudni kell hogy egy Phobya 480-as radira volt kötve egy EK Nickel+Acetal full cover blokkal, DDC-T+ pumpával, tehát léggel ezek elérhetetlenek lettek volna anélkül hogy a kártya el ne olvadjon kb.
(A végén egy BIOS frissítésbe halt bele egyébként, mert viszont induláskor coldbugzott a kártya ezerrel és pár hónap után meguntam hogy furmarkkal kellett indítani a gépet...)Hiányzik is egyébként az a nagy disznó, de gariban kaptam helyette két 6870-et ami olyan 10%-kal megveri, dx11-ben még talán többel is, így maradtam ennél és nincs cold bug sem.
Szerk.: azt nem tudom, hogy mennyit bír a PCI-E 2.0 gyakorlatban, de az eredmények egy MSI 790FX GD70ben és egy Asus Crosshair IV Formulában születtek.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
csatahajós
üzenetére
Szia.
Mennyire lehet megereszteni az ilyen erős kártyákat?
Ezt úgy értem hogy ugye elméletben 300W-ot szabad ráküldeni a pci-e 2.0-ra.
Mekkora lehet ez maximum? Elméletben, simán károsodhatna a csatlakozófelület nem? -
KillerKollar
őstag
válasz
csatahajós
üzenetére
Köszi a választ,lehet hogy 2 darab 6950 lesz "6970-esítve" ha jóltudom az a módszer még járható,de azért mindenképpen megvárom a 6990-et a döntés elött,márcsak azért is hogy lássam mekkor a teljesítménykülömbség az 5970 és aközött.
-
csatahajós
senior tag
válasz
KillerKollar
üzenetére
Én nem cserélnék a helyedben, nem lesz olyan borzasztóan nagy a differencia teljesítményben, kb az 5850 vs 6950 teljesítmény különbség X2-t fogja hozni pluszba. Az 5970et jó ha le tudod nyomni 100k-ért mostmár, az új kártya meg lesz vagy 140-150 induláskor. Persze ha a pénz nem számít és a max. elérhető teljesítmény kell akkor hajrá
.A tápod bőven elég lesz.
Amit tudni lehet a teljesítmény dologról, hogy ha a CF nem megy akkor az egyik GPU teljesítményét meg tudja dobni rendesen (órajel növeléssel), ennyiben lesz jobb megoldás két 6950-nél, nomeg persze kevesebbe kerül (bár nem sokkal).
Ha a 300W-os érték fölé is lehet menni valahogy az biztos, hogy arra nem vállalnak garanciát a gyártók, bár nem hiszem hogy ettől károsodna a kártyád önmagában ha ésszel csinálod. (értsd: ha pl. vizet teszel rá akkor küldhetsz neki kakaót, azzal 400-500W hő sem gond egy kvad radi mellett)
-
KillerKollar
őstag
Üdv,a profilomban lévő konfig-ba szerintetek érdemes lecserélni az 5970-est egy 6990-re ha kijön?Álltólag 6950 CF teljesítményét fogja hozni.Vagy van ennél gyorsabb megoldás is hasonló árkategóriában?Hallottam hogy a visszafogják majd az órajeleket a fogyasztás miatt,elvileg ezt a dolgot kilehet kapcsolni,ami érdekel:Ez igaz?Ha kikapcsolom elég lesz neki a tápom?Úgy mennyi teljesítményt nyerhetek?Esélyesebb hogy úgy túlmelegszik a kártya/emiatt bukhatom a garanciát?Azért a találgatós topicba írtam mert ugye a 6990 még megse jelent.
-
csatahajós
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
OK, de eddig (3870X2, 4870X2, 5970) a két GPU viszonylag közel volt egymáshoz, általában csak a plx chip került közéjük és a VRM a kártya végére került. Most meg szét van osztva minden kétfelé - ami a léghűtésnél lehet hogy jobb (bár fene tudja mennyivel), viszont a víznél annyiban nem hogy még nagyobb blokk kell, de hát persze az ne sírjon akinek futja ilyen kártyára

Másrészt így tippre a NYÁK-nak hosszabbnak kell lennie ezzel az elrendezéssel, de ez majd kiderül.
Kérdés most leginkább az, hogy mikor, mennyiért és főleg, hogy mik lesznek azok az extra ficsőrök amiket rebesgettek korábban (ti. hogy a dual-Cayman meglepiket tartogat)...
-
Oliverda
félisten
válasz
csatahajós
üzenetére
Igen, de az eddigi összes 2 GPU-s Radeon hasonló elrendezésű volt.
-
Oliverda
félisten
válasz
csatahajós
üzenetére
Milyen az a GTX 295 rev 2.-es GPU elrendezés?
-
csatahajós
senior tag
-
Oliverda
félisten
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
-
smkb
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Az AMD minden lemaradását behozza szemmel láthatan az átnevezgetés terén egy lépésben

-
ftc
nagyúr
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Eezek szerint semmi változás 5770-hez képest...
-
ViiiiktorOC
senior tag
Inkább jönne egy kép a "fránya" 6990-ről
AMD ezt a 6-os szériát eléggé hosszú szakaszon szórja el nekünk.

-
ffodi
veterán
-
Sziasztok! Szeretném kérdezni,hogy tudtok-e valamit a GTX595-ről,mikor jelenik meg,és,hogy valyon melyik gpu val szerelik.Előre is köszönöm,Isten áldjon titeket!!!
-
ftc
nagyúr
Lesz mi 66xx széria is vagy az kimarad?
-
DemonDani
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Majd élesben kiderül, hogy mi a minimum.
Ezek olyanok mint az autók fogyasztási adatai, meg stb... mese habbal
Recom/Min cpu ugyan az, ram ugyan az... tovább nem is kell ragozni, millióból 1 ilyen motor létezik...
-
TESCO-Zsömle
titán
Official System Requirements for TDU2:
Minimum Requirements:
Operating System
indows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
Processor:Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+
RAM:2GB
Video
vidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
Sound: DirectX 9.0c-compatible
Hard Disk:14 GB
Peripherals:10-button controller such as Xbox 360 or Logitech Dual-Action
Other:Internet Broadband Connection, Microsoft .NET 3.5 requiredRecommended Requirements:
Operating System
indows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
Processor:Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+
RAM:2GB
Video
vidia GeForce GTX 280 / ATI Radeon HD 4870
Sound: DirectX 9.0c-compatible
Hard Disk:14 GB
Peripherals:10-button controller such as Xbox 360 or Logitech Dual-Action
Other:Internet Broadband Connection, Microsoft .NET 3.5 requiredSzerinted a Brazos (350) kicsit megrántva teljesíti a minimumot?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Fasza. Akkor még épkézláb AA sem lesz.
Akkor marad az MLAA. -
TESCO-Zsömle
titán
Szintén Gaming Evolved a Test Drive Unlimited 2, csak azt nem írták oda, hogy a DX11-et támogatja-e. Gyanítom, hogy nem.
Biztos, hogy nem, mert az első rész motorját kapta némi csiszolással.
Atari nagyon szűkmarkúan bánik az Eden-nel, pedig hihetetlen potenciál van a TDU-ban.

-
Abu85
HÁZIGAZDA
Úgy néz ki, hogy idén biztos AMD Gaming Evolved DX11 cím a Shogun 2: Total War, a Deus Ex: Human Revolution és a Dragon Age 2. Szintén Gaming Evolved a Test Drive Unlimited 2, csak azt nem írták oda, hogy a DX11-et támogatja-e. Gyanítom, hogy nem.
-
DemonDani
addikt
Meg lesz már a játszó pajtása a GTX560 Ti-nek
Tesco gazdaságos HD6950Olcsóbb hűtés, 1GB Vram, BIOS kapcsoló eltüntetése, és valszeg a Voltera PWM is cserélve lesz már DrMOS-ra.
-
tajati
aktív tag
Kb.milyen árra számíthatok. Nekem kb140 150 lenne a kartyára de ha több nem érdemes várnom márciusig .

-
Petyyyyy
addikt
Ati 6990 spec. ha esetleg még ismeretlen lenne...

<a href="http://videocardz.com/ati/radeon-6000/radeon-6990">Olvashatóan</a>
<a href="http://videocardz.com/27796/amd-radeon-hd-6990-specification-leaked">Eredetiben</a> -
Abu85
HÁZIGAZDA
Egy kicsit igen. Gyakorlatilag most 15 cím van, és márciusban jönnek az újak. Nem szerencsés az ami történik az AMD-nek, mert nekik az a jó, ha a szponzorált programok nem egymás hegyén-hátán jelennek meg, de ha nincs kész, akkor nem tudnak mit csinálni. Mindenesetre egyelőre a 2011 első felére ígért 5 címük valószínűleg meglesz, csak nagyon az év közepe felé esik a többség.
Mondjuk innen elképzelhető, hogy az egyiket a Llano startjára időzítik, és akkor azzal valamennyire jól járnak. Még steam kupont is adhatnak a proci mellé.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Február van előírva, de lehet, hogy üzleti szempontok miatt márciusra csúszik. Az AMD-nek az okoz főleg problémát, hogy a Deus Ex: Human Revolution-ben áll a pénz, de megjelenés csak tavasszal lesz. Ez lett volna eredetileg a HD 6000 húzócíme, mint a Dirt 2 a HD 5000-nél, de a kuponos megoldást nem akarták, mert az nem volt kézzel fogható. Most van egy biztosan megjelenő szponzorált cím márciusban, ami Shogun: Total War 2. A gond vele, hogy nem tartalmaz minden olyan technológiát, amit az AMD szeretne, de nyilván, ha nincs ló, akkor jó a szamár is (képletesen persze). Más sem alakul pontosan a tervek szerint. A F.3.A.R. szintén csúszik, a Duke Nukem Foreverre pedig nem biztos, hogy érdemes előre építeni.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akadozik, szaggat mind a két gépen. Xboxon jobban fut mint PS3 -on)