Hirdetés
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
RX470 - P10PRO?
Ez megint egy erdekes huzas lenne. Egy ekkora lapkat 128bit-tel megtamogatni eleg felemas erzest kelt. Ha meg marad 256bit, akkor az arazas $169-179 lesz? Ha nem lesz P10XTX 40CU-val, akkor kis Vega lesz a RX485? Egy fel griddel meg lentebb csuszik minden. Egyre csak tobb a kerdes
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Rosszul latod, mint oly soxor
A markahusegert az ember gombol tobbszor is szivesen, erdekes modon a zoldek taboranal ez nem jelent gondot?
Masreszt teljesen normalis hogy az ember csereli a kartyait ha van egy jobb, 390-rol van, Fury X-rol nincs hova elorelepni a Vega-ig, meg ha a 1080Ti is megjelenik, ami nem komoly jatekos 
Ma minden az AMD-rol szol
Az alaplapok nem szamitanak, bar ASrock, kedvenc marka 
-
Ren Hoek
veterán
válasz
üzenetére
Nah, azért nem.. ha azt veszed most hozta ki a 970-et az AMD.
Dollárral számolva 72K jön áfával ki.... 100% hogy első körben nem lesz egy Custom ennyi.
Az, hogy most mennyi egy dollár - ft ár Newegg alapján, az kutyafülét nem jelent kezdőárnál.Karácsonyra lehet 55-60-ért fognak menni a használt kártyák. De most még nem.
-
Z10N
veterán
válasz
üzenetére
Evidens, de en csak a nevezektanra ertettem. Irhattam volna RX475/485/495-t is. Igazabol az X-szel semmi baj nem volt, de gondolom most nem akarjak mar halmozni. Inkabb az R kategoriak voltak a feleslegesek.
Ui: Amugy a 265/285-t utan mar vartam, hogy visszajojjon a regi nomenklatura. Egyertelmubb, mivel sokan figyelmetlensegbol lehagytak mindig az X-t. A gyartoknak pedig meg mindig meg van a lehetosege odabiggyeszteni a custom-nel (peldaul RX485X). Persze ketseges, hogy az OC jelolesnel jobban mutat-e.
-
törölt tag
Am ezek után mennyiért mennek majd a használt 290/390/970-ek? 50 rongyért? Még annyi se?
-
Z10N
veterán
Akkor RX485. Az RX ertheto es vegre szanaltak az r3-5-7-9 jelzest.
"Az órajel a startig ~150 MHz-et nőtt a tervezetthez képest. Ezt a gyártóktól tudjuk."
Ezt ugy ertelmezem, hogy a majus kozepen felbukkant 1266-hoz kepest meg +150 a custom verziokon (1400). Ugy evolt hir, hogy szabadkezet kapnak. Mondtad korabban, hogy 100W korul fog fogyasztani, azaz lesz headroom 150W-ig. Nemelyik gyarto gondolom kijon majd 2x6pines valtozattal. Mint peldaul a 6850 toxic 6870 pcb-n, ami eredetileg 1x6pines volt.
Az 1400-s custom mar 6,4512 TFLOPS. Akkor gondolom az RX470-t is ilyen orajelre lovik be az 50W miatt es ott is megmarad a masfelszeres headroom 75W-ig.
"Eredetileg nem akartat ennyire gyorsat kiadni 199 dodóért."
A sapphire-nak mi az allaspontja errol?
Csak rakjal majd egy dupla kacsintast valahova, ha valami helyes ebbol

-
Mirman
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Nem a villanyszámla a lényeg hanem hogy a lényegesen kisebb fogyasztás miatt a hőtermelés is jelentősen csökken . Ami magával hozza hogy halkabban tudjuk működni nem kell annyira porogni a hűtőnek. Nekem 290-em van és csak alulfeszelve leszabajozva tud az amúgy jó minőségű ventikkel telepakolt jo szellozesu házban 90 fok alatt maradni . Én is a cserét tervezem , nekem megér ez a sebesség ugrás 20-40k-t az eladás után .
-
füles_
őstag
válasz
üzenetére
Semmilyen specifikációkra nem tudunk hagyatkozni,mert jelentősen át lett dolgozva az architektúra
(#20288) Yutani
Rossz a megközelítésed, a régi NV kazánok idején nem számított a fogyasztás, a Maxwell óta meg igen
Csak a Maxwell idején számított a fogyasztás,most hogy itt a Polaris már megint nem számít
-
Yutani
nagyúr
válasz
üzenetére
Rossz a megközelítésed, a régi NV kazánok idején nem számított a fogyasztás, a Maxwell óta meg igen.

Természetesen számít a fogyasztás (=hűthetőség), én ezért is fogom cserélni a 380-amat 480-ra. Egyébként GTX 960 cserén is gondolkodtam, de megvárom már a 480-at, régi sz*rt nem akarok már venni.

wjbhbdux: Nem a villanyszámla számít, hanem a hőtermelés. Nekem azzal van bajom, és a keletkező zajjal, ami ugye szükségszerűen együtt jár a magasabb disszipációval.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ja hogy most már nektek is alacsonyabb fogyasztás kell, eddig nem számított, most meg kártyát is cserélnél miatta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Modernebb - részben, teljesítményben majd meglátjuk mennyit számít...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
hány év alatt lenne ennyivel drágább a villanyszámla a mostani kártyáddal?
-
HSM
félisten
"- Perf / Wattban komoly az előrelépés, de még mindig messze a konkurenciától. Hmmmm."
Igazából annyira nem lep meg ez a dolog. Nekem a Pascal erősen egy szteroidozott Maxwell-nek tűnik (ennek minden pozitív és negatív vonzatával együtt), míg a pletykák alapján a Polaris az eddig sem éppen egyszerű dizájnba vitt be még új dolgokat... Szóval ilyen téren a papírformát látom, hogy a kicsi csíkszélesség miatt ennek már kicsi a büntije, de megvan.
Összességében bejövős. Nálam ez a 200 dodós 480 pipa mindenhol...
Végre egy igazán ütős cuccot látok, elérhető árban. 
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
65-70 ezret kifizetsz a tavalyi 100-110k után ugynazért a teljesítményért és még kevesebb VRAM-od is lesz, tényleg megéri...
Mert eladni ezután a 390-et max valami hülyének fogod tudni
Ha 10-15%-ot ráverne a 390X-re még azt mondom előrelépés is lenne egy 390-ről.
Pont ez a legnagyobb baj, hogy olyan kártyával nem jöttek amiről egy 3 éves 290/X aka 390/X-ről előrelépés lenne teljesítményben is a váltás
-
Apucy01
őstag
Mostmár csak az a kérdés hogy megéri e lecserélnem az allig fé éves 380 as karimat egy 480 ra?
-
stratova
veterán
válasz
tailor74
üzenetére
Szvsz többek között mert a Te kártyádat és az R9 390X-et akarják kifuttatni, ezért. Ha betolja AMD a kis Vega-t vagy NV a GTX 1060 Ti-t, elég csúnyát esik az áruk használt piacon biztosan, de nagy valószínűséggel a bolti árakon is mérsékelni kell, utóbbit nem hiszem, hogy szívesen térítené AMD akár részben is a boltoknak.
-
tailor74
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére

Bennem is ez a gondolat érlelődik.Merem feltételezni, hogy nem most találják ki,hogy milyen is lesz az RX 480X, 490/X, stb, mert ha igen, akkor gond van.

Attól még jöhetnének az infók, hogy a megjelenéseket nem egyszerre ütemezik. -
tailor74
addikt
válasz
Ren Hoek
üzenetére
"Csak nem értem egyszerűen, hogy miért nincs semmi feljebbről. Akinek a fentebb felsorolt kártyái vannak, és váltana... az kb megvan lőve most, de nagyon. Eladja, ne adja el, mire váltson AMD-nél jön valami ide vagy sem... esetleg 1070"
Pontosan...
Én is meditálok a 390 eladásán, egyszerűen nem lehet tudni, hogy mi várható a piros oldalon.Nem értem, hogy miért olyan nagy dolog pár infót kiadni- "ilyen és ilyen kártyáink lesznek, ilyen és ilyen paraméterekkel, és ekkor fognak megjelenni." Az árat meg úgyis oda igazítják, ahová gondolják.
S3mmi jóra nem vezet ez a nagy titokzatoskodás.
-
Z10N
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
C7 lesz az, mar tobbszor beszeltuk. Az csak egy sample stepping. Ezenkivul az 1266 MHz meg lett erositve.

Ui: A tablazat xt-t emlit, ami hibas.
-
-Solt-
veterán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Teljesen mindegy, hogy custom vagy nem, az eddigi gyakorlat alapján ha pesszimista vagy akkor számolj bruttó 400.-Ft/USD-vel, ha optimista akkor bruttó 350.-Ft/USD-vel. Aztán amikor lesznek szürke importos Giga kártyák, akkor számolhatsz még kevesebbel. Jelenleg például a 980Ti Giga G1 bruttó 300.-Ft/USD-s áron mozog az iPon-nál.
A ref 1080-ból is kevés volt, de ez az áron nem látszott... a nyitó ára volt 260000.-Ft (372.-Ft/USD). A mennyiségi gond abban jelentkezett, hogy elfogyott pillanatok alatt az a pár darab.
Az, hogy mire számítunk egy dolog, a valóság meg a másik... én tavaly szeptemberben arra számítottam, hogy idén tavasszal nálam lesz a CV1, ehhez képest örülök, ha Karácsonyra lesz belőle valami.

-
Zeratul
addikt
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Mivel az nV kártyáiból erősen hiány van, a Hype meg óriási körülötte, a forgalmazók olyan árcédulát írnak ki amit nem szégyenlenek.
US ár áfa nélküli, mert az tagállamonként változó.
EU ár áfás ahol az átlag áfát veszik alapul. Mivel a tagállamok eltérő kulcsokat alkalmaznak ez is csak tájékoztató jellegű. Ha nVnél alkalmazható USD+ÁFA, akkor az AMDnél is.
Solt: Nem is sokat pakolt rá bolt. USD+ÁFA = 249809 Ft
-
-Solt-
veterán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
260000.-Ft volt iPon-nál a 700 USD-s VGA, vagyis cirka bruttó 372.-Forintra jött ki egy dollár tokkal-vonóval. Tegyük fel, hogy az a cirka 20.-Ft / USD amivel az AMD drágább itthon, az most is meglesz, vagyis a 200 USD-s 480RX olyan 78000.-Ft körül fog indítani.
Persze, ha ragaszkodsz a 100K-hoz, tőlem majd megveheted ennyiért.

-
Ren Hoek
veterán
Aha, meglehet nézni hogyan alakiltak az NV árai most...
kb 400-430-as szorzó van az árakon néhol. kezdőárban simán reális egy 80-90-100K is customokkal.
Persze pár hét, egy hónap és beáll majd.már csak az a kérdés, hogyan üti be a 970/980/390/390X piacot.
Most hozzák ki azt a kártyát, amit tavaly ilyenkor vártam 970 ellen. Tuti ezt vettem volna...
Csak nem értem egyszerűen, hogy miért nincs semmi feljebbről. Akinek a fentebb felsorolt kártyái vannak, és váltana... az kb megvan lőve most, de nagyon. Eladja, ne adja el, mire váltson AMD-nél jön valami ide vagy sem... esetleg 1070..
-
füles_
őstag
Ha 390X-Fury teljesítménye van a 36 CU-s P10-nek,és ez a fullos GPU akkor szvsz. 32-48 ROP lehet benne,de inkább 32
Ha lesz még egy 40 CU-s változat (RX 480X?) 8GB GDDR5X-szel magasabb órajeleken akkor még mindig esélyesnek tartom hogy mehet az 1070 ellen,de csak akkor ha 48 ROP lesz benneVagy az is lehet hogy az RX 480X egy dupla GPU-s kártya lesz 400-450$-ért.Csak akkor hülyén nézne ki ha az 1070 ellenfele az RX 490 300-350$ lenne
(#20255) Malibutomi
1266 MHz-cen már Fury teljesítménye van,a 3DMark bencs szerint -
Malibutomi
nagyúr
En csak ezt a +150MHz-et nem ertem. Ha igy tudja a 390 sebesseget, akkor 1100-on lenyegesen lassabb lett volna, szinte 380x sebesseg.
Vagy ha ugy is tudta a 390-et ahogy mar reg hangoztatjak, akkor most gyorsabbnak kellene lennie. -
gyiku
nagyúr
-
-Solt-
veterán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Szerintem július második felében...
Az árhoz annyit, hogy az eddigi tapasztalatok alapján 350 - 400.-Ft körül van 1 USD. (tokkal - vonóval) AMD termékek esetében. Ez nyilván attól függ, hogy az iPon milyen forrásból jut hozzá. Gigabyte esetében ez akár lemehet 350.-Ft alá is.
(Pár napja 200K volt a 620 USD-s Gigabyte Fury X, vagyis olyan 323.-Ft körül volt a váltóérték.)
-
törölt tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Ez bejelentés volt, tényleges launch/tesztek/elérhetőség meg gondolom 29 ha "hard" launch lesz.
-
Ren Hoek
veterán
Most összegezve, kb mikorra várható az, hogy bemegyek az Iponba és veszek egy custom 480-at, 200 dollár*váltó+áfa? (Kezdő 80-90|K)... én már teljesen viccnek találom azt, hogy alig tudtunk meg valamit mik jönnek nyáron kb. Zöldeknél azért belengették jóval előbb a dolgokat.
Úgy fest bejön a tippem, hogy DX12-ben frankó lesz, DX11-ben meg ami jön. Pl 970 körül.
-
Televan74
nagyúr
Várjuk a RX480 -at.Ha tényleg jó áron lesz,meglesz életem első CF -je.

-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rocket
üzenetére
Számokat nem mondhatok, és nem is bólogathatok. Abból egyébként kitalálható, amit írtam.
Azért 200 dolláros szinten úgy kell belőni a specifikációkat, hogy a készülő lapkák 90%-a eladható legyen, mert nagyon sok terméket kell a piacra dobni. Például a 200 dolláros kategóriában 10x több VGA fogy, mint a 400-600 dollár közöttiben. Tehát effektíve tízszer több lapkát kell gyártani. A specifikációkat úgy kell belőni, hogy a kihozatal 90% fölött legyen. Persze, ha látják, hogy jó lesz magasabb órajellel is, akkor emelhetnek rajta. Ezeket könnyebb eldönteni a megjelenés előtt két hónappal, mint a megjelenés előtt fél évvel.
-
törölt tag
válasz
Habugi
üzenetére
En nem tudom, egyesek miert elnek a T-Bag altal nagyon jol leirt: Catpivity of Negativity-ben, ha nekik az a jo...
Na megyek, lehajtok par elektrolitot, hatha az segit megerteni par dolgot 
Vigyazo szemeinket a kovetkezo napok-hetek hireire kell hogy vessuk, biztos lesz par szivargas

-
-
-
csabi0805
senior tag
Ez a kártya FullHd-ra jól gondolom hogy bőven elég lesz ugye?
Mert akkor lehetséges hogy megvan az új kártyám.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
rocket
üzenetére
Az RX azt jelöli, hogy ez már GCN4, vagy Polaris, kinek hogy tetszik. Ezért lett különválasztva a korábbi Rszámos jelöléstől. Egyelőre nem lesznek X végződésű modellek, csak számosak. Például RX 480, RX 4??. Kettő lesz a nyáron.
Az órajel a startig ~150 MHz-et nőtt a tervezetthez képest. Ezt a gyártóktól tudjuk. Eredetileg nem akartat ennyire gyorsat kiadni 199 dodóért.
(#20226) Keldor papa: Lesz nagyobb, de nem a nyáron, mert most hard launch lesz, amikor kedvezőbb egy lapkával csak egy specifikációra dolgozni.
-
rocket
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem ugytunik ez a P10XT (PRO 32CU-val johet), hogy szamozasban miert PRO-nak (480) alcazzak arra tobb variaciom van.
Megvaltoztattak a szamozast RX480, es az X atkerult elore, akkor a P10PRO R480 neven kene jojjon.
Kesobbi Gddrx5 varians miatt hagytak helyett szamozasban.
Yield problemak vannak, a target orajeleket nem sikerult elerni, igy a performance es ar targetet se, emiatt damage control van. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
DeckardCain
üzenetére
Az nagyon utos lenne annyiert.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Gyanítom, hogy kb. 30$ vagy maximum 50$-ral lesz drágább a 8GB-os, nem mintha egy 200$-os kártyánál a 4GB kevés lenne. (közben látom, hogy van ahol már írták is a 229$-os árat a 8GB-os változatra) Persze, kellenek még a tesztek a 100%-os meggyőződéshez, de ez igen biztatónak tűnik. Hasonló kategóriában meg majd elválik mi lesz, viszont ha az NVIDIA késik az 1060-nal (ami egyébként nagy valószínűséggel hasonló teljesítménnyel várható), akkor addig ez a kártya letarolja a piacot, mivel gyanítom az utóbbi pár hónapban sok ember játszott kivárásra, hogy vehessen végre egy kártyát ilyesmi áron. Az AMD stratégiája, marketingje (mainstream kártya, a VR emlegetése minden második mondatban) szerintem most elég jól el van találva.
-
Habugi
veterán
Neee, ezek szerint beletrafáltam ...!

-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Nem. Az azt jelenti, hogy a parancsprocesszor a képkockák feldolgozásánál átlagosan ~49%-ban pihent, mert nem kapott feladatot. Tehát ha mondjuk raknak mellé egy erősebb procit, akkor ez a konfiguráció skálázódni fog, mert most CPU-limites a rendszer. Ellenben a mellérakott GTX 1080-ban nagyon kevés maradt, így az már nem skálázódna tovább az erősebb procitól.
Ez valószínűleg attól van, hogy teljesen új a paracsmotor, amit tényleg a DX12/Vulkan koncepciókhoz terveztek, így jóval később éri el azokat a limiteket, amelyekkel a mai hardverek küzdenek.A nagy kérdés egyébként az, hogy a CPU-limit mennyire nyomta rá a bélyegét a multiadapterre, mert ilyen környezetben egy extra GPU biztos nem tesz hozzá a teljesítményhez 80-90%-ot. Inkább 30-40%-ban tetőzik az extra sebesség.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Feleakkora árért egy kb. 30%-kal lassabb kártyát kapsz feleakkora VRAM-mal. Mert a 200$ még mindig a 4 GB-os kiadásra vonatkozik
Hogy a "való világban" hogyan teljesít az még kiderül ahogy a 8 GB-os ára sem ismert...Nem arról volt szó, hogy ki mit (nem) szar le, hanem arról, hogy az architektúra hatékonysága ez alapján nem javult eleget és hasonló kategóriában főleg a nagyobb csipeknél ez majd számítani fog.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Őszintén, ki nem sz*rja le egy 150W alatti kártyánál a perf/wattot, ha feleakkora árért kap 30%-kal gyengébb kártyát, mint a már 1-2 hete sweetspotként emlegetett, isteni magasságokba emelt 1070? Az AMD most odakent, ilyen kártyát reméltem ilyen áron, és ilyet is fogok venni, amint lehetőségem van rá 1080p-re.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Mondjuk jobban érdekelne, hogy majd az új 3dMark alatt mit tud mutatni a kártya. Lassan érkezik az is talán.. Ez a régi már eléggé csalóka lehet szerintem az új gen alatt. Korszerűtlen..
-
Habugi
veterán
-
Komplikato
veterán
"Tehát az AMD egy AMD barát játékban demózta a GTX1080 ellen a CFbe kötött 480-at?"
Téves, az EGYETLEN DX12 játékkal mutatták be és pont azért mert NINCS CF és éppen ezért ilyen jó a két kártya. Na ha ezt megpróbálnád DX11 alatt, egyből nem lenne a kép olyan rózsás. Akkor lesz tiszta a kép ha elmúlt egy, másfél év hardverzabáló játékaiban bizonyít.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
=WiNTeR=
senior tag
Azért titkon reméltem, hogy a "nagytesóról" (490) is elejtenek pár szót..

Abu, ha erre jársz legalább annyit mondj kérlek, hogy a Vegák érkezése előtt várható még a nagyobb Polaris érkezése?
-
Hogy lesz ebből a <150w-os kártyából kedvezőbb fogyasztás gtx 950nél Star Wars: Battlefront 60 FPS alatt?
-
guftabi96
addikt
-
gyiku
nagyúr
abu meg alszik? hol a hir a hajnali esemenyrol?
-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Igen... ez a rangsor eléggé valósnak tűnik ez alapján.

-
Malibutomi
nagyúr
Szerintem nem fog 150W fogyasztani hasznalatban.
Egyebkent ha jol remlik itt a forumon az a velemeny, hogy a fogyasztas nem villanyszamla hanem a hotermeles, es zaj miatt fontos. Ilyen szempotbol hogy 120 vagy 150W mar tok mindegy egyebkent, egyik sem lesz hangos es meleg.Ezek alapjan a multkori tablazat helytallonak tunik:

Ez akkor a kis P10 (C4), 970-980 kozotti teljesitmennyel.
-
Ha tényleg hozza egy GTX980 R390 Fury sebességszintjét ennyi pénzért, hú az nagyon ütős ajánlat lesz.
A NV most tényleg felkötheti majd... erre azért nem számítottam, ez tényleg jó kis támadás.

No akkor várjuk a teszteket.

-
Czvik2.0
tag
Elég jónak tűnik ennyiért. Mindenképp be kell ruházzak egy új vga-ra lehet hogy ez megfelelő lesz..ugyanakkor biztos hogy jön a válasz a zöldektől az 1060 személyében ami lehet hogy megeszi a 480-at..nehííz döntés uraim..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mekkora lenne már?
A markahusegert az ember gombol tobbszor is szivesen, erdekes modon a zoldek taboranal ez nem jelent gondot?
Masreszt teljesen normalis hogy az ember csereli a kartyait ha van egy jobb, 390-rol van, Fury X-rol nincs hova elorelepni a Vega-ig, meg ha a 1080Ti is megjelenik, ami nem komoly jatekos
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)