- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FingR86 #6268 üzenetére
Ebből nálam nem jön le, hogy a CO értéke bármilyen hatással lenne a CODra.
1 másodperc az brutálisan sok, előbb gyanakodnék monitor refresh, vga anti-lag fícsör, wifi vs. kábel kapcsolat, futó steam vagy torrent kliens, ISP latency dolgokra, mint a CPU-ra.
De tényleg, akár az internetszolgáltatód kapcsolata a COD szerverek felé (jitter, packet loss, high load) is lehet erre hatással, de a CPU CO érték... eléggé hátul áll a sorban. Szerintem.
-
-
-
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FingR86 #5714 üzenetére
Nekem ennyi kb. 142W-n megfogva. Akkor 70-80 fok között megy.. Ha elengedem 162W-ig akkor csinál 24100 körül.. de ott azért már de ha mondjuk az ingame órajeleket jobban tartja akkor már megéri. Csak olvasgattam, h szinte mindenhol ez a kiindulási alap, utána jön a többi, aztán ezt még nem próbáltam.
-
Sefi84
senior tag
válasz
FingR86 #5446 üzenetére
Meg Neked ezek M-die, azért nem mondtam, hogy vidd lejjebb ezen a feszen a tRFC-t, mert nem bírná, mint az A-Die-k.
Kicsit másképp viselkednek, de elég magas a Latency, így valami még nem kerek Nálad, gondolkodomCore tuning configurating gaming-nál tedd át Legacy-ra
tRRDS 6
tWTRS 3
tWRRD 4
tFAW 24
tRFC 544, ezt csak akkor, ha többi jóaztán 16-os lépcsőkben lehet lejjebb menni, ezt majd ki kell tesztelned lépcsőnként, ha akarod.
-
-
-
-
válasz
FingR86 #5148 üzenetére
Zentimings képed szerint már 1.4V volt a memória fesz, 1.45V-re még felhúzhatod, és próbáld meg mondjuk a 2200-t.
Ha úgy sincs kép, lehet lemenni 2166/2133 értékre (amelyik működik), aztán lehet lemenni vissza 1.4V-re a mem feszeken.VSOC értéket még hagynám
A 2200FLCK nem garantált.
-
-
-
válasz
FingR86 #4641 üzenetére
Alaplap egyéni ízlés, a saját igényeidtől függ (milyen és mennyi USB, M.2, fizikai x16 csati kell, kell-e 5Gbps LAN, kell-e BIOS reset a gép hátuljára (ha tuningolni szeretnél komolyabban, ezt a feature-t merem ajánlani...
), illetve mennyit szánsz rá), mivel ezeket az infókat nem osztottad meg, így kb. vakrepülés ajánlani, ahogy a többi topiclakó is csak próbálja kitalálni, hogy mit is szeretnél.
RAM terén, ha anyagiak terén belefér, egy 2x24 vagy esetleg 2x32GB-os kit-et javasolnék inkább, már amennyiben nem a RAM tuning a szupercél...
[G.Skill 48GB DDR5-6400 tCL32 Trindent Z5 Neo RGB ] például az alzán 70e Ft...
[G.Skill 64GB DDR5-6000 tCL30 Flare X5] ez is alzás, 90e Ft (nincs RGB és alacsony)A DDR5-6000 nagyjából 99,9% hogy menni fog (de nincs 100% semmire), a DDR5-6400 meg olyan 99%. Nagyságrendileg...
-
parandroid
félisten
válasz
FingR86 #4641 üzenetére
Fasza lesz minden.
Én lapból ellenben inkább a tomahawkot venném, ha már ennyi pénzt kiadok.p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest