- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
penene
őstag
válasz
Chalez #19228 üzenetére
Én is ilyesmire gyanakodtam először, de nem oldotta meg a problémát a monitor ki-be, ill. ha átmentem HDMI-re.
Most is arra jövök haza, hogy gép megy (biztos benyomta gyerek), de semmi.
Kinyomom, vissza, már jó.Ez így nem túl jó kezdés.
Fast boot funkciót nem találtam a biosban.
Secure boot van disabled.Akkor majd próbálok egy bios frissítést, hátha megoldja.
Vagy megmozgatom a ramokat, videókarit. A procit nem akarom bántani. -
snecy20
nagyúr
válasz
Chalez #18852 üzenetére
Mert stabilitást továbbra is csak azokkal tudsz kitesztelni. AVX-et használó játékok meg tudják fricskázni a gépet.
hackeeeee
Ja, ha nagy(obb) terhelésre csökkenti a feszültséget, akkor az úgy oké.
Mármint a 70 fok játékok alatt annyira nem, de legalább tudni hogy miért annyi. -
penene
őstag
válasz
Chalez #18766 üzenetére
Hálás köszönet a személyes tapasztalatod megosztásáért!
Nemrég vettem 512-es SSDt, mivel a 128as tényleg kevéssé vált, egyelőre elfér, ami kell.
Persze programok+oprendszer kivételével minden más HDDn.Alaplapot+házat éjfélkor rendelek, mert a config többi része elvitte a napi limitet.
-
penene
őstag
válasz
Chalez #18610 üzenetére
Köszi az infót.
3570K-ról akár 3600-ra váltás is biztos ég és föld lesz.De hát lehet hogy beficcen majd a 3700X, minél többet időzök itt. A 3800X biztos nem.
De még az is lehet, hogy most 3600, aztán ha 3-4 év múlva nagyon gagyi lesz, akkor a B450-be berakható legjobbat veszem, ami addigra már jelenlegi 3600 áron lehet.Már csak egy jó hűtőt kéne rá nézni, offtopicban-priviben tudtok nekem ajánlani jól működő párost 3600 v. 3700X-re? Átlagos OC.
Néztem a Dark Rock 4-et (sima v. dupla torony), meg Cooler Masterből is van hasonló áron. 25-30 ezres hűtő nem lehet rossz, még az is lehet, hogy overkill és fele annyiért is elég a hűtő rá, de nem tudok dönteni. Hűtő topikban nem volt szerencsém.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Chalez #18386 üzenetére
Attól függ milyen a game, ha CPU igényesebb, akkor hozhat az allcore, ha nem, nem.. A Tombraider-ben előjöhet, és AC-ben is, de ez tényleg random.
Pl. Modern Warafare-ben annyit vettem észre, hogy a min fps lett alacsonyabb az allcore-hoz képest.
nekem ezek sajna nincsenek meg..
vagyis a gears igen, de az inkább gpu igényes game.
-
Alpi.
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Chalez #18382 üzenetére
Modern warfare-t néztem, és Doom-ot, így hirtelen, de azokban nincs bench, tapasztalat alapján, az FPS több allcore OC mellett.. Persze, elhanyagolható módon.
R20 alatt drasztikus különbség van, ~4600 pont kontra 5100-5200.
Ahogy korábban is említettm, az 1 szálas R20-ban látok csak jobb teljesítményt PBO-val.
Egyik fórumtárs nézett RotTR-ben bench-et, ott pár fps volt a különbség, de cserébe hűvösebb a proci allcore mellett..
Nekem is ez volt az egyik legfontosabb érvem, hogy pl. allcore 4300 mellett, 1.3250V bios-ban, és játékok alatt ~60 fok körül megáll, míg kitolt PBO-val, random szinten ugrál fel 70 fölé is.
Plusz ami valszeg a saját lapom faccsága, hogy advanced pbo módban nincs offsetem.
-
Chaser
legenda
-
arnoldito
senior tag
válasz
Chalez #17910 üzenetére
Én CM ML360 Aio használok, nem rossz, de azért nem egy propetya85 féle épített víz. Viszont egy NH-D15 simán hoz. Nekem ami tetszik benne, hogy iszonyat halk a pumpa, kraken x62 hangosabb volt, pedig újonnan vettem azt is. Csak az aiora kellettek jó ventik mert a gyári zörög csörög, de világít legalább.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- World of Tanks - MMO
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest