Új hozzászólás Aktív témák

• Alpi.

addikt

válasz Albigator #20330 üzenetére

Nem is szoktam igazán használni semmi ilyesmit. Ezeknek az a lényege, hogy tudd tesztelni a rendszeredet a "legrosszabb helyzetben", de ugye ehhez 2 módszer is létezik. Az egyik, hogy addig reszelgeted, feszíted, jobban hűtöd, még jobban, amíg kibírja ezt a tényleg, bármilyen valós helyzetnél jelentősen keményebb stressz tesztet vagy feljavítod a legrosszabb helyzetet, szinte jónak és kész. Én a B-t használom, beállítottam 95W PPT limitet, így lehet Prime, bármi szépen elvágja a procit minden további ám,okfutástól ha eléri ezt a fogyi keretet. Látod, bármennyi prime small, stb. max 75, egy-két kevésbé statikus, néha magasabb órajelre boostolgató teszt (pl. Y-cruncher) alatt elér egy egy másodpercig egész 80 fokos csúcsokat is, de végig jókedvvel, fütyörészve megy. Én a "B"-t választottam.
    A hátterem is utal erre, hogyaszondja' ! :

"Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra." - mondta a procim ! :DD

https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

Új hozzászólás Aktív témák