- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
Nekem is bugos a command center, B350 tomahawk arctic-al :/ le is toroltem a pibe, mas bajom nekem sincs ezzel az msi-vel de azert kicsit banom, h nem asrock-ot vettem, nekem mindig az volt eddig, ahhoz voltam szokva, valahogy jobbak a biosok es a monitorozo softverek naluk.
-
Úgy látom 3200-at szinte csak X-es procival tudtak összehozni.
Amugy énis ezt venném: G.Skill Flare X 3200 / F4-3200C14D-16GFX
-
törölt tag
Szóval a Corsair félig-meddig minden RAM-jára ráakasztotta a Ryzen approved plecsnit.
G.Skill oldala azért messze értelmesebben van ebből a szempontból megszerkesztve.
A 2400-as Fortis jónak tűnik.
Vásárolni honnan érdemes mostanában?
b(Ad-m)an: Nekem is egy komoly vesszőparipám ez. Bár annyira nem zavar jelenleg a dolog. A Zipangon egy TY-140 van, az meg PWM-es. És a 960T felett sem igazán szabályozza fel soha sem a lap 50% felé. Egy 65 W-ot proci felett valószínűleg bőven elég lesz minimumon forgatnia. A többi ventilátor elé meg tudok rakni előtétellenállást. (Mondjuk most hirtelenjében azt sem tudom milyen ventilátorok vannak még a házban...)
-
Molyzsa
aktív tag
Sajnos ahogy a méreteket nézem az Artik a 4 ventivel már olyan vastag lenne, hogy nem férne be rendesen a házamba (Thermaltake Commander G41 CA-1B4-00M1WN-00).
Egy pár milivel belógna az 5,25-ös meghajtó hely felé, és ott a tetőtől durván csak 8cm hely van és 8,8 kéne...Viszont nézegetem a THERMALTAKE Water 3.0 Extreme S víz hűtőt is, ami már szuper lenne bele, csak nem találok sehol eddig véleményt róla
-
BiP
nagyúr
Ó, tényleg. Ezek szerint globálisan ugrottak fel, valószínűleg az említett nagyker ár változás miatt.
Nem, csak az árgépet néztem, nem nyomtam rá a boltra. Ott már valóban 80e, az árgép még nem frissült.
(én speciel nem veszek most, csak követem a helyzetet. Én is kb. nyárra terveztem egy gép-újragondolást, addig marad az i7. Még túl bizonytalan a platform.)(#5483) BiP: Tervezgetni mindig lehet, én is állandóan ezt csinálom.
Önmagában nem baj, ha most kinézel valamit, vágyakozol, informálódsz, begyűjtöd a tapasztalatokat. Csak a konkrét vétel előtt érdemes felülvizsgálni a dolgot, mert addig még van 2-3-4 hónap, sokminden változhat addig. Ami _most_ tuti vétel, lehet, hogy pár hónap múlva nem az, mert más típus jobban megéripl. pár napja 84e volt az 1600x, így az 1600x meg az 1600 között alig volt különbség, az X-et lett volna érdemes venni. Ma reggel meg 72.5-ért volt 1600, instant vétel, de most délután 80e-ért már nem az. És ez csak pár nap, nem hónapok
-
Cathulhu
addikt
SMT, inter-CCX kommunikacio, ilyesmik lehetnek. 4 magos ryzeneknel azert arra figyelni kell, hogy csak 2 mag ul egy CCX-en, azaz barmi, ami 3 szalat vagy tobbet terhelne intenziven az mar buntit kap. Marpedig manapsag elvarhato egy-egy jatektol, hogy 2-nel tobb szalon fusson.
-
Televan74
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
Hat igen ha ugyallitasz ossze egy tesztet hogy az utobbi idok 3 legfosabb motoru jateka van csak benne az igy nez ki.
Most hogy atneztem jo sok tesztet, az 1600(x) kozelebb van a 7600k-hoz (gyakorlatilag ugyanazt hozza) mint az 1700 a 7700k-hoz.
Szoval ugyanazon az aron lehet venni i5 4 szallal, vagy 1600 12 szallal. Jatekok alatt par kiveteltol eltekintve +- par FPS lesz a kulonbseg.
Ha valaki streamelne vagy mas egyebet csinalna sima jatekon kivul akkor a Ryzen sokkal jobb valasztas. -
KRoy19
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest