- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
vh = very high fokozat. ha igazan kinozni akarod, akkor told fel maximumra.
-
Tomi_Sci
őstag
Szerintem IntelBurnTest-re gondolhatott a kolléga.
-
hokuszpk
nagyúr
pedig ez arra utal, hogy nem stabil a memoria tuning. legalabbis hideginditasnal nem tud felkapaszkodni arra a frekire. Ahogy eszrevettem, az msi lapom ilyenkor a subtimigeken probal valtoztatni, aztan vagy eltalalja vagy nem. Elvileg Soc es/vagy cld0_vddp fesz pici emelese segithet rajta.
-
Lehet az IMC rakoncátlankodik
Nekem hasonló volt 3200-on (ment-ment de voltak problémák) és új Bios fel lett rakva és azzal a 3200 már nem ment (se RipjawsV , sem Flare-X) és hagytam a fenébe. Aztán felvettem a kapcsolatot az alaplap gyártóval is és az IMC a végszó...a dologban.MD
L -
-
Én egyik csatit sem használom ki (sz.al mind1 a számomra)
/lapot más tulajdonságai miatt vásároltam a Ryzen procihoz/
VGA >> HDMI (UHD TV) >> Optika >> Sony házimozi (Digital Audio Control Center 5.1)
PC-n meg >> FHD Camera (amibe van mikrofon is - ha kellene)
A nyomtató meg WiFi-s (HP DeskJet GT 5820)
stb...MD
L -
-
turistakolbi
aktív tag
Ne félj. Remek procik ezek.
Múltkor PUBG.ztem squadba ( 4 fős csapat) és meghaltam az elején. Ment a Twitch.tv re az élő adás, és indítottam egy wow-ot. mentem egy BG-t amíg a társaim játszottak, majd Poénból még egy minecraftot is
Egy akadás, egy mikro lag nem volt (ryzen7 1700) szóval. 1600x el bőven tudsz több játékkal is játszani ha szeretnél(tény 1 szálon gyengébbek a csúcs inteleknél. de az csak akkor számít ha 1080Ti-d van kb.
Csak bizonyíték... hogy nem az ujjamból szoptam. (VGA limitem van Rx580-al)
https://clips.twitch.tv/StrangeTriangularWoodcockBatChest -
Én nem várnék, mert biztosan drágább lesz az 1600X-nél. Ami a nagyobb félelmem lenne, hogy mennyire lesz használható az elején egyáltalán. Bios, ram kompatibilitás, ilyesmikre gondolok. Ahogy a mostani szériában is azért okozott/ okoz fejtörést. (Az új bios update óta azért jobb a helyzet.)
-
turistakolbi
aktív tag
Ha a mostani Normális OC 1,3V 3800-3900 helyett lesz egy 1,3V 4300-4400 és javított latency + újítások. stb. Akkor mindenképp megéri várni, és belefeccolni azt a +30 ezret. (Ne számítsunk a megjelenés után 60e Ft-os 2600X-re. kb 90 körül lesz : / de akkor a 2600x egy szinten lenne a 8700K-val
kb)
De nagyon örülnék neki, ha látnék első napokban olyan videókat, ahol rávágják a Noocuta D15-öt és 4700 4800 körül járatják
<3 instant szerelem lenne. Sőt
-
turistakolbi
aktív tag
-
Hosszabb távra ésszerűség és szűkebb pénztárca tekintetében választottam én is az 1600X-et, azaz ezeket szem előtt tartva jó választás szerintem.
Én is majd egyszer, ha lemennek a vga árak, egy 1060-az szeretnék és leállok a fejlesztgetéssel végre. (Mert az asszony kidob.)
-
-
Nekem sima 1600-van , 16 gb rammal, rx560 4gbos verzióval. Ful hd-n megy minden amivel játszom. A Division megy kb. 30-40 fps-sel. De ott is 4x élsimítás, magas beállítással. 1-2 alkalom volt hogy 24 fps-re beesett de ez akkor volt ha maximum 30 fps-re korlátoztam. Ha 60-ra rakom semmi baj vele.
-
Szerintem jelenleg játékra jobb választás a 7700K, ahogy a tesztek mutatják is.
Ettől függetlenül véleményem szerint az 1600X -szel is jól el lehet játszogatni.
Ha a pénz nem számít, én 7700K -t vennék játékra, bízva a sok teszt eredményben.
Mondom úgy, hogy nekem 1600X -em van és meg vagyok vele elégedve. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest