- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
toto111 #16344 üzenetére
Vizhutesrol szo se lehet, nem szeretem, nem ertek hozza, felek tole.
Persze lehet ez irracionalis, mert a legtobb tapasztalatom nem kozvetlen, raadasul kb 15 evvel ezelotti, de igy 31 eves ven faszkent mar nem biztos, hogy belefognek. Jo kis ventilatoros aludarabbal nem lehet mellefogni.
Plusz azt hallottam, hogy nagyon sok esetben a kompakt vizhutes konkretan zajosabb, es nem eredmenyesebb, mint egy jo leghutes. Noctua-nal meg nem tudom, hogy van-e jobb leghutes temakorben.
szerk: de azert ha van egy jo ajanlatod, lehet megnezem es elcsabulok, de pusztan perverziobol.
-
Feriboy2
aktív tag
válasz
toto111 #14348 üzenetére
az az ajánlás úgy szólt ha jól rémlik, 1.35 fölé akkor nem jó menni, ha állandóan 24/7-ben menne úgy a proci. az ha néha fölé megy a fesz az oké.
meg ez már ilyen biztonsági ajánlás. ha jó a hűtés akkor 1.45-ig is oké. (esetleg egy kicsit rövidebb életű lesz a proci, nem 10 évig fog menni csak 9-ig)
-
-
martin66
senior tag
válasz
toto111 #13907 üzenetére
Nem véletlenül kerülnek többe.
Amúgy nem feltétlenül mind, mert van olyan olcsóbb 370-es, mely a drágább 350-es tápellátással rendelkezik.Szerk:
Srácok le akalappal vasárnap 23:54-kor ezt így megoldani. Örülök, hogy megy a géped peter9228, jah és jó ismerkedést kívánok így éjjel a géppel
Neked meg respect Walter_Whiteés persze a többieknek is, akik ilyen hamar csak úgy öntötték az ötleteket.
-
Szinyák
őstag
válasz
toto111 #13694 üzenetére
Nincs mit szívesen. Attól függ,hogy akarod tuningolni ? hogy vissza vegye a feszt asztalon és az órajelet vagy menjen mindig maxon. Az utóbbi sokkal könnyebb egyszerűbb .
Pstete oc pedig itt részletesen kifejtettem : [lMegfejtés]
+ alap feszhez 1,1875v oda adtam még neki +0.168mv offsetett !
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
toto111 #11404 üzenetére
Most csereltem egy egymagos regi gepben elemet, terheles nelkul is 2V volt rajta.
Nem indult, ez volt a hibája....
RVR400: elméletileg frissítette...mindenesetre en nagyon nagyon nagyon tavol fogom tartani magam az MSI-tol....
dewil666: nem tudom hol vette, de probaljatok meg leboltolni hogy mas alaplapot adjanak.
-
R3laX
addikt
válasz
toto111 #10926 üzenetére
Heló!
Igazából nagyjából ennyi, de a feszültségeket neked kell majd kitapasztalni, visszaolvasni másnak hány volttal vitte az adott frekvenciát, mert nekem 1600-as van.
[link] Itt neked mivel Sapphire kártyád van kezd úgy, hogy a Sapphire Boost-ot bekapcsolod, utána megjelenik a frekvencia. Értelemszerűen beállítod 3.6-3.7-3.8-ra, amennyin járatni akarod. Alatta pedig megadod a feszültséget. Nagyvonalakban ennyi igazából, én úgy tudom nálad nincsenek P-State lehetőségek, az már összetettebb lenne. Először tapasztald ki a stabil feszkót, utána már lehet energiatakarékosságot stb opciókat bütykölni.
-
R3laX
addikt
válasz
toto111 #10904 üzenetére
toto köszi!! Meglesem mindjárt.
ko-ko82: Ez 1600-as, úgy vettem észre az x-esek kevesebb feszt kérnek, vagy csak mindenki rendes hűtőt tesz rájuk
.
Televan: Mugen 5-öt én is nézegettem, valszeg megéri az árát
. Bírta nekem is alacsonyabb feszel, de BF1 közben elkezdett WHEA logokat dobálni (azért multiban itt bekajál néha rendesen, MSI AB szerint összesített CPU kihasználtsággal 70%-ot is kajál a BF1), ezért adtam még neki. Mind1, így is normális hőmérsékleten megy. Ha lesz egy kis fölösleges pénzem veszek egy jobb hűtőt
.
-
-
R3laX
addikt
válasz
toto111 #10837 üzenetére
Aha
. Többi időzítést is megadnád? PLZ
. Tudod, az a rengeteg. A cserélgetést én is próbáltam, de nekem nem lett jobb tőle. Időzítésekből azért lenne jó az összes, mert az alapokat már tesztelgettem, de ha mindet ugyanúgy belövöm, hátha
Szerk: asszem f11, f12 a kép mentés biosban, ha bent van egy pendrive rögtön rá tudod menteni a képeket.
-
R3laX
addikt
válasz
toto111 #10834 üzenetére
Na, király, akkor most már sztem simán kijelenthetjük, h Arock lapban a corsair lpx ramok mennek a megadott sebességükön. Sőt, időzítés szempontjából még bírhatják az alacsonyabb latency-ket is (lsd. nálam cl14), pedig nem egy kifejezetten tuning ramok.
Próbálj majd meg lejjebb menni toto időzítésben, kíváncsi leszek. Annyira nem kérhetlek meg, h csinálsz nekem képeket a pontos jelenlegi RAM latency beállításokról? Az összes kéne, hátha be tudom lőni 3200-ra a cl15-ös 3000-es corsair-em.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest