- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Lacpac #25168 üzenetére
Idővel bedurvul az FMA3 miatt, azért írtam fél órát. Persze az eddig közölt értékek is mutatják, bőven elég, mondjuk ez nem volt kérdés, anno 150W körüli Quadokat hűtöttünk vele
Fesz ugrabugra lapfüggő, erős terhelésre droppolhat, ha nincs jól működő LLC, de ez normális tartomány.
-
Chaser
legenda
válasz
Lacpac #24277 üzenetére
szívesen :d de másképp ezt nem lehet szűkíteni
ránézek majd a 3600-ra, ugyan mit csinál defaulton
azért nem érzem életszerűnek, mert az nvme-t is piszkálná vga-val együtt, de lehet ha csak 100+ az érték, és alatta nem gond, passzMizol29
3700-en járattam a 2700-et, fölötte már sokat akart enni, sok játékhoz bőven elég, van ami a 3600 alatt is zizeg ha 4,2-n járatom, illetve épp elmegy fps drop nélkül, optimalizálás rlz ( : de ha nincs 144hz monitor, belefér egy kis fps drop, akkor 3600-on elég korrekt egy 2600 is
a 3600@3600 az még korrektebb ( : -
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
Lacpac #21912 üzenetére
A Nahimic nekem DX12 alatt hibázott, játékokban problémás lehet, én a benchek alatt vettem észre, anno utána olvastam, az okozta/okozhatta a hibát, azóta csak a realtek van telepítve, még a Sonic is ki van lőve (meg a többi térbeli hangzás), mert állítólag az is generál valami hibát..
-
rumkola
nagyúr
válasz
Lacpac #20737 üzenetére
Írd már le ha megoldódik, hogy mi volt ez. Az oprendszernek win95 óta nem kell USB driver, ill. automata minden ilyesmi. Talán egyszer futottam bele ilyenbe, de az egy nagyon régi win10 iso volt és az új laptopokon nem működött sem a touchpad sem az usb. Legfrissebb win10-et rátéve meggyógyult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged