- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAAgold
senior tag
-
AAAgold
senior tag
válasz
Hubba12 #14815 üzenetére
elvileg még 1.4 felett is lehetne, ha le tudja hűteni az ember - ne abból indulj ki, hogy a te példányod a görbe másik végéről származik
#14817 sb: üdv az anti-tuning klubban
szerencsére nekem alulfeszelt stock-on is tökéletes a gép, így nem emésztem magam emiatt - inkább amiatt, hogy miért nem vettem inkább az X-es változatot
-
Alpi.
addikt
válasz
Hubba12 #12440 üzenetére
Pedig jellemzően kap terhelést. Ne Linx-re gondolj, de dolgozik. A 60 fok az nem kevés, olyan körül vagy kicsivel fölötte illene megállnia valós felhasználás közben, terhelések közepette. Kiindulva a saját rendszerem hőfokaiból, engem is idegesítene, megmondom őszintén.
-
Alpi.
addikt
válasz
Hubba12 #12432 üzenetére
Érdekes, hogy biosban hogy megy ez alá, mikor ott nincs c state.
Biosban az energiagazdálkodás hiánya miatt (is meg kap terhelést ott is) egy 10-20 fokkal magasabb hőmérséklet, mint amit pihenőpályás win asztalnál látunk az teljesen normális, nem kell parázni. Ott a proci nagy általánosságban az alap (all core, base clock) órajelen, az ahhoz tartozó vidnek megfelelő fesszel várja, hogy végre kilépjünk és menjen már a móka. -
Aslan
aktív tag
válasz
Hubba12 #12425 üzenetére
Szerintem ez nem is annyira a hozzáértés vagy hozzá nem értés kérdése. Egyszerűen kizártnak tartom, hogy ennek így kellene alapból, BIOS túrás és egyéb mókányolások nélkül működnie! Pláne úgy, hogy a PCX-től én összererelést is kértem (mert munka miatt nem igazán van most erre időm, egyébként imádok gépeket építeni). A gép nem is teljesen saját részre van, más dolog, hogy elsősorban én fogom használni, de egyébként céges gép. És sajnos most sem tudom munka mellett úgy tesztelni, ahogy szeretném, mert mindig vagy jön valaki, vagy éppen bekapok egy feladatot, amit azonnal meg kell oldani... szóval nem tudok 110%-ban a gépre figyelni. De nem hiszem el, hogy ez alapból így működik!
Ami a BIOS-ban mért hőfokokat illeti... nos hokuszpk is nemrég rakott be egy képet a saját BIOS-áról... CPU hőmérséklet: 35 fok! Aszem ez a nromális... nem úgy mint nekem: CPU hőmérséklet 67 fok...
-
fanti
addikt
válasz
Hubba12 #10681 üzenetére
Bossp -nek is.
Micsoda gépeitek vannak gyerekek!!!
Fullos alaplap, bika proci, 1080Ti, 2080Ti..... aztatyűűűűű! Pislogok mint hal a szatyorban....
De jó érzéssel tölt el, hogy ilyen ultrabrutális VGA-kat is használnak elégedetten Ryzenes rendszerben!!!
És ennek igazán nagyon örülök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Keresünk dokkolókat
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest