Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
veterán
válasz
regener #27617 üzenetére
Igen, normálisan rajta van. Barátnőm öccséé a gép egyébként. Mondta, hogy haverja is rendelt korábban, akkor rajta hagyták a műanyag sapkát a hűtésen.
Ipon-on előre összerakott cfg. Holnap visszaküldi inkább. Kezdjenek ők vele valamit.
Pár gépet építettem anno, de ilyennel nem találkoztam én sem. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
regener #27508 üzenetére
Jelenlegi gépedet nézve egy esetben éri meg a csere, ha minimális ráfordítással sikerül és újra garanciás terméked lenne, de 2600-ról pl 3600-ra váltás esetében erre kis esélyt látok, tekintve, hogy a használt árakat nézve is kb 20e különbség van a két megoldás között.
-
Chaser
legenda
válasz
regener #27508 üzenetére
( :
én már sok mindenre cseréltem a 2600-ot, mind jó volt a maga nemében
ha érdemit akarsz akkor egy 3600, és ha abból kifogsz egy jó chipet akkor az tényleg "látványos" ugrás lesz
4,4-4,5g 3600-nál az annyi mint 2600-nál 5ghz + a hatékonyabb smt
de ez tényleg csak annak függvénye ki mire használja a gépet, csak ezért mosolyogtam egyet hogy anélkül kérded a mire váltást hogy meglenne mihez is kell -
Dragon3000
nagyúr
válasz
regener #27499 üzenetére
Volt rx480 8GB oc-m 2600 mellett, alapon használtam a cpu-t, mert úgyis elég volt a vga-nak, 1060 6GB oc-m volt a 2700 mellett, azt is alapon használtam, ha nem akarsz sokkal erősebb vga-t, vagy nem játszol olyan játékkal, aminek nagyobb egy szálas teljesítmény kell, akkor felesleges a csere.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
regener #26444 üzenetére
Nem a grafikát nézem, amikor lőnek rám.
Magasabb grafikán sokkal szebb, de kell az FPS.
Az élsimítás hiánya sokat ront, viszont MW-ben szerintem túlságosan elmossa a képet, és nincs a játékban külön élesítésre opció, mint Siege-ben. Nem mintha sokat játszanék WZ-al, nem vagyok egy BR fan, az Apex jobban bejön, de az se az igazi.
-
Quent1n
senior tag
válasz
regener #26141 üzenetére
Hát ugráltak az értékek. Nem tudom mi a normális, ennyire még nem ástam bele magam.
Most memtest van és dobja a hibákat, szóval reggel szerintem alzaban kezdek :D Pedig semmihez se nyúltam a biosban. Windoes féle memtest is memória hibát jelzett. Memtest 7 hibánál tart eddig.
-
fanti
addikt
válasz
regener #25962 üzenetére
AllCore OC-nél is van ennek értelme?
Én 2700X-et hajtok AC 4000-en, C&Q megy, azaz ilyen 0.4 voltokat kap a proci ha malmozik éppen a HWINFO szerint.
Most a Ryzen-Balanced profilnál átírtam a minimális cpu-nál az értéket 90%-ról 25%-ra.
Így jó szerinted?Másik kérdésem meg az lenne, hogy az XFR+PBO-hoz képest az AllCore beállítás növelheti a CPU és a VRM élettartamát?
Már amiatt kérdezem, hogy nem ugrál annyira szélsőséges értékek között a CPU frekvencia/feszültég ha AllCore beállítással használom, mint ha XFR+PBO van. -
Zsolteeka
tag
válasz
regener #24396 üzenetére
Holnap leveszem, áthúzom a hűtő alját 2000es vízpapírral, újrapasztázom és kiderül. Nekem is fura hogy a neten tesztelték ezeket és ilyen 70-73fok körül jártak. Mondjuk, ott egy asztalon van az alaplap, a szabad levegőn, azért egy zárt házban másképp alakulnak a hőmérsékletek.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
regener #24232 üzenetére
Amíg alapon ment a 2700 ügye nálam is visszavette a feszültséget és az órajelet, most 4GHz-re van húzva, így csak az órajelet veszi vissza. Na, de mivel nincs terhelve, akkor nem is kér annyi A-t, így az idle hőmérséklete nem is változott a cpu-nak, így kár ezen agyalni.
-
joco009
tag
-
Speed®
titán
válasz
regener #24016 üzenetére
Ezzel nincs semmi gond, sőt, sok esetben a DHP ronthat is a hőfelvételen. A nagyobb gond itt a gagyi venti, amit a legtöbb esetben mellékelnek..jelen esetben is, fordulatszámmal próbálják ellensúlyozni, hogy statikus nyomásban gyenge, miközben a borda restriktív, nehezen átszellőztethető. Erre még egy jóféle venti és árban ott van az ember, hogy vehetett volna jó hűtőt is..de ugye ergébééé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Mini PC
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest