- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz
Quenmorr #25959 üzenetére
Csak akkor ha a legfrissebb BIOS van fent (3.6), a régebbiekben ott van még (3.4 és előttiek).
Amit már írtak az energiagazdálkodásban proci minimum százalékot lejjebb vetted?
(Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Energiagazdálkodási lehetőségek itt "Séma beállításainak módosítása" \ Speciális \ Processzor energiagazdálkosása \ Minimum érték amit keresel) -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Quenmorr #25954 üzenetére
nem kell ezen izzadni, par watt kulonbseg lenne, nezd meg a hwinfo mit mutat proci fogyasztasra idle es mit terhelve. De ha van kedved, idod meregetheted muszerrel is.
de ha ragaszkodsz hozza, elsokorben a win energiagazdalkodasban nezd meg a "minimalis processzorteljesitmeny" vagyhogyhivjak beallitast, ami valoszinuleg 99% -on lesz, ebben az esetben vedd vissza. -
-
-
Csupingo
veterán
-
-
fanti
addikt
válasz
Quenmorr #25906 üzenetére
GTX 1070-est maximum GTX 1080Ti-ra érdemes cserélni.
Illetve esetleg RX 5700XT-re.
Valamint persze 2070S-től kezdve fölfelé bármi jöhet, de akkor legyen megfelelő felbontású moncsi is, illetve 60Hz feletti képfrissítés.
WQHD-nál még azért erős proci kell alájuk, de 4K esetében már a VGA fog betojni...és nem a CPU. -
TeeBee73
veterán
válasz
Quenmorr #25769 üzenetére
Ne piszkáljad. Nálam is 3950MHz-en stabil a 8c/16t 1.3V-on (sz@r szilikont fogtam ki), az a 100MHz csak benchekben ad mérhető difit. Jobb a stabil, hűvös 3.9, mint a meleg, instabil 4.
Ha e-penist akarsz növelni, húzz fel egy E2160-at 3.2GHz-re. (Tudom, nekem is ment 60°C alatt, Freeze 7Pro-val, DS-3-as lapban.)
(Most dobok össze egy E7500-at retrózni, már csak VGA kell hozzá, a HD2400 nem lesz elég Krájziszhoz.) -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Quenmorr #25764 üzenetére
tdie hol allt meg ?
ha 75 alatt volt, akkor egy lehelletnyi feszt meg adhatsz neki, hatha megis megfutja a 4G -t. Altalanossagban elmondhato, hogy ha az y-crunchert kibirja, akkor nagy problema massal nemlesz, ha meg extrem tuttira akarod, akkor megkinalod egy kis prime95 small fft teszttel is. ( avx nem tilt !)
de ez mar extrem terheles, sokan ( foleg a Zen2 topikban ) mar nem is hajlandok ezzel kockaztatni a proci egeszseget. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Quenmorr #25758 üzenetére
95 fokig birja a proci, azert 85 korul mar lehet rancolni a szemoldokot.
ha van kedved tesztelni, kuldd meg egy ket-harom kor y-cruncher 1-6-0 -val. -
Viktor77
titán
válasz
Quenmorr #25755 üzenetére
Igazából mindegy. Ha nem 4 gigán megy, csak 3.9-en, akkor mi van? És a ramokkal ugyanígy, ha nem 3200-on mennek csak 3000-en, akkor mi van?
Én nyomtam egy XMP-t a ramoknak (2933MHz), azt csá, bajlódjon velük a tököm 3fps-ért.
Procim nem túl jó (2600, 3.8Ghz 1.250-en), de ezzel sem fogok órákat vesződni, hogy meglegyen a 3.9, meg nem is szívesen megyek 1.3-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest