-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
joco009
tag
[kép] Üdv mindenkinek.Beléptem a klubba én is.
[ Szerkesztve ]
-
joco009
tag
Azt hittem nekem is olyan szép piros bios lesz.
-
joco009
tag
Elnézést 3340-és 3370 MHz között ugrál teszt közben.
-
-
joco009
tag
Üdv MSI b450 gaming pro carbon lapba sima 2700 procival szeretnék stabil 3700-3800 MHz ez ehhez biosban milyen beállításokat kellene eszközölnöm?
-
joco009
tag
válasz GIORGIONE76 #22873 üzenetére
Köszönöm szépen mindjárt ki is próbálom
-
joco009
tag
Üdv. Én is telepítettem ezt az új drivert és nekem is 0% on ált kb egy órán keresztül aztán kilőttem a feladat kezelöben és újra indítottam a masinát,látszolag települt.Ez után meg néztem vezérlő pultban az energia gazdálkodást és ezt látom most:
Ez tegnap volt,ma játszottam és azt vettem észre hogy az eddigi 3350 MHz helyett most 3600tól egész 4100 ig bostol.Játék közben is tartja és játékonkét változó mennyi de ált 3800- 4100 ig.Nálatok mi a helyzet?[ Szerkesztve ]
-
joco009
tag
válasz GIORGIONE76 #23394 üzenetére
-
joco009
tag
válasz fahrii #23401 üzenetére
Ez az hogy semmit nem állitottam, telepítés után bele néztem csak és ez fogadott.Viszont olvastam redditen ishogy sokan írnak erről a problémáról.kevés az mikor valakinél normálisan megy.vannak akik azt írják hogy előtte mielőtt ezt a drivert felteszi az ember az előzőt le kell szedni és akkor jó.van akinél így sem.
-
joco009
tag
válasz hokuszpk #23421 üzenetére
Épp most tesztelgetem a játékaimat Tomb Raider rise 3650-3700- egész 4000 ig ,Project cars 4000 fix Az új Doom 3800 körül,Witcher 3 3700-3800 körül változik.ha kilépek asztalra és várok a
Akkor pedig így áll szépen.
Én most ennek örülök nagyon,az eddigi játékon belüli 3350 max 3450 mhz bosthoz képest.[ Szerkesztve ]
-
joco009
tag
válasz regener #24223 üzenetére
B450 Gaming pro carbon ac van nekem és ugyan az a helyzet amit te leirtál.Viszont a napokban csináltam egy bios resetet és érdekes dolog történt,először Xmp,Global C state,CnQ be restart. Utána szorzó 35 re,mintha v core beakadna ,viszont winben így vissza veszi a feszt is.
Érdekes.[ Szerkesztve ]
-
joco009
tag
válasz zolee1984 #26511 üzenetére
Öt napja megy folyamatosan a gép,hiba nélkül.Mikor nem használom alvóba megy magától egér kattintásra pöcre indul.Most cseréltem nemrég gput 1070 röl 2070 supere azért gondoltam hogy alapról,4ghz allcore állítom.Igazábol csak a fórumban olvasottak alapján állítgattam a biosban a dolgokat,azért kérdeztem hogy jó e így?A soc feszhez sokan írták hogy 1v körül jó nekem az 0.900 van.
-
joco009
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbízható USB-c to HDMI adapter?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mini PC
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest