- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
-
Omli85
őstag
válasz
monster95 #34657 üzenetére
Meg kellene nézni van e valmi frissebb verzió illetve kimonitorozni, hogy amikor esik az fps akkor nem e zabálja valami a háttérben a gépet pl CPU használatra ránézni.
Illetve ránézni a memória használatra mert az is lehet, hogy memory leak okozza az akadást.
Én sem az első sem a beta Crimsonnal nem tapasztaltam ilyet igaz csak online játszottam mostanában.
-
odorgg
addikt
válasz
monster95 #32732 üzenetére
AB valakinek működik rendesen, van akinek nem. Szerintem az a program egy megbízhatatlan bughalom, nálam több kárt szokott csinálni mint hasznot. Win 10-el rémálom, (órajeleket össze kutyulja, Black Screen generátort tettek bele, remekül működik, volt hogy OS betöltés utánn megfagyott a rendszer, nem egyszer, hanem zsinórban) 8.1-el úgy ahogy működött. Kukáztam, azóta semmi gondom a driverrel, VGA-val.
-
válasz
monster95 #31171 üzenetére
Nekem az r9 290x-em referencia hűtős volt.100% venti mellett ami màr visított 75-80 fokos volt.Ha lejebb vettem 90 fokos.Elegem lett és spóroltam egy raijintek morpheus hűtésre.Nagyon jó szinte hangtalan.Vagyis attól függ milyen ventit raksz rà(2db 12cm-es).100%terhelés mellett 60fokos.Ha nem garis vagy ha lehetőséged van rà cseréld le a hűtést.Nem bànod meg.A vrm is 55-60fok.Tuning melett is.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
monster95 #31168 üzenetére
Ezen felül...
Akkor jobb fent van a kereső.Oda beírod a DC2 vagy akár az Asus szavakat és jön is a sok tapasztala.
Kéne egy kitöltött adatlap is,mert így nem tudunk segíteni.
Elöljáróba annyit,hogy gyenge a kari hűtése már gyárilag is és vagy rosszul szellőző/gyenge szellőzésű ház.
Esetleg segíthet ha egyedi venti profilt használsz (szintén kereső).A Zalman Z11 pont nen jól szellőző ház,talán már volt is itt róla szó.
A 80 fok az makkulátlan egy ilyen karinál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged