- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
Hencso #36384 üzenetére
A VRAM-ról beszél az úriember, csak nem ért hozzá... VRM =/=VRAM
A GDDR5-ös RAM chip-ek effektív órajelét úgy kapod meg, ha az órajelüket beszorzod 4-el mivel (leegyszerűsítve)egy órajel alatt párhuzamosan 4 műveletet hajtanak végre!A VRM a kártya feszültség ellátó áramköre. A VRAM pedig a kártyán található memória.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Hencso #35349 üzenetére
Én most vettem egy Asus R9 390 DC2-t. Eddig nyugodt szívvel tudom ajánlani neked, a hűtés eddig kifogástalan.
Néhány adat:
Kikapcsolt v-sync:
Battlefield 4, Battlefront: GPU max 65 fok, Vram, max 68 fokBekapcsolt v-sync:
Battlefield 4: GPU max 55 fok, Vram max 65 fok
Battlefront: GPU max 58 fok, Vram hasonlóan 65 fok környéke
GTA 5: GPU max 65 fok, Vram max 70 fokMindenhol ultra beállítások vannak. Kivéve GTA 5-öt, ott az MSAA csak 2x-es.
Szóval a hiedelmekkel ellentétben nincs rossz hűtése.
-
afelaldozhat
tag
válasz
Hencso #35349 üzenetére
A topikban olvasottak alapján nem igazán épít egy homokozóban várat az ASUS és a SHAPPIRE.......
Vásárláskor ami nálam szempont az sokkal inkább a hardverek minőségi felépítése.
Ha a képeket jól látom a 3 ventis ASUS on is elfelejtették hűteni az ASUS mérnökei a ramokat.A SHAPPIRE minden téren minőségibb felépítésű kártya az ASUS-nál.Hűtés szempontjából ég és föld a különbség a Shappire javára.
Mikor én új terméket vásárolok nem igazán tud meghatni egy adott terméknél,hogy 2 esetleg 3 év garancia van e rá.
Sokkal inkább érdekel a felépítése.Mennyire hordozza a termék felépítése magában a meghibásodást.A gar csak egy dolog.Magyarországon a kereskedők (tisztelet a kvételnek) imádják a tisztelt vásárlót szivatni a garral.......
Én a Shappire vásárlásával nyugodt vagyok.Nagyon bízok benne,hogy 2 évet hiba nélkül le fog tudni nálam.És ez számomra fontos.Ezzel szemben az ASUS,Giga időzített bomba.Garral pedig senki nem szeret szívni -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest