- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
Ja csak hogy hűtést akarsz cserélni, azért hittem.
Egyébként semelyik 290et nem fogod tudni 290x-re unlockolni, amikor megjelenttek akkor lehetett pár reffet.Melyik karit akarod megvenni?
(csak mert egy costum hűtős 290 hűtését lecserélni valami afterre szerintem hülyeség
)
Azok jók, bár picivel jobb a Tri-x szerintem
-
Cseneles
őstag
-
zack
nagyúr
Új fejezet a kártyacserénél: [link]
Én már a "B" tervre gyúrok, hogy pénz vissza.
3 kártya van ami esélyes lehet. Asus, Sapphire, MSI. MSI az ügymenet miatt dafke nem kell. Marad az Asus és a Sapphire.
Ezeket néztem:
Sapphire R9 290X 4GB DDR5 TRI-X
Melyikkel járnék jobban? Tuning, hűtés megbízhatóság stb.
-
Asbee
veterán
Be lehet lőni, hogy ne 95 fokos legyen, de az több zajt jelent ugye. Külföldön olvasgattam, hogy MSI mondta nyugodtan lehet matricáson is hűtőt cserélni, de ez USA volt meg más kari. Szerintem egyébként nagyon kicsi az esélye, hogy refet adnak. Kapsz egy 290 gaminget valószínű.
-
odorgg
addikt
Ref hűtőn elvileg nincs gari matrica, Gaming/Lightningen van. Szóval ha hangra mondjuk nem jön be a Gaming, akkor garit le kell beszélni velük, ha hűtést akarsz cserélni. Néhányan sikeresen szedtek már le gari matricát csavarrol, illetve csavarostól. Ha úgy alakul, keress rá.
Peter-Peter2 65-75fok közt leszel, de ugye ez függ a ház szellőzésétől, szobahőtől, illetve a Peti venti sebességétől. Gaming hőfokokat majd ír valaki, de 80-85 körül muzsikál, teszteket elnézve.
-
Habugi
addikt
Gratula!
Nemhogy más gyártótól, de más sem nagyon kapott volna volna!
Azért az a rémtúra amit te bejártál a 7970Lightningokkal számomra eddig példa nélküli, ugyan többnyire read onlyban olvastalak, kb 4.ig számoltam.Ha megengedsz egy észrevételt, az MSI Magyarország bőven érzete annak súlyát mennyire vérciki számukra amin Te átmész és mindkét fél jólfelfogott érdekében ajánlhatták fel ezt a "megoldást"..!
Megkérdezném tőled mit gondolsz így utólag visszanézve, megérte-e, de csöppet morbid lenne!A helyedben elfelejteném a 7970Lightning "kalandot" és dörzsölném a kezem a Hawaii miatt!
(#16930) GeneraL_XTX:
Eddig cirka 4-5x ittem végig a MetroLL-t (különböző dlc-k/kiegek Steames vásárlása miatt, na és persze azért mert nagyon tetszik a játék), és FHD-ban minden maxon, kivéve SSAA mert az "csak" 2x-esen játszom. Megse kottyan a 280X-nek, akartam is írna a napokban mikor szóvolt a 2/4x SSAA-ról, megnéztem az első pillanatban és meg kell mondjam, már a 2x-es SSAA olyan szinten "felszépíti" (nyelvújítunk..) a játékot, hogy a 2ről 4x-re váltás gyakorlatilag már észrevehetetlen/értelmetlen.
4X-es mellett romlik az fps nem kicsit, a különbséget pedig maximum akkor látom ha mást se csinálok csak azt keresem. Szóval SSAA az 2X-esen is nagyon adja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest