- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Majd meglátom, lesz e rá kapás. Szinte új, 98k-nál olcsóbban nem szeretnék tőle megválni.
Nem itt a PH-n fog elmenni az szinte biztos. Felteszem aprónetre is, és szerintem a Vaterára is.
Bruttó 80k környéke egy 280X a kiskerekben. Ha csak 280X árban menne el, akkor maradni fog.(#17655) asdxv
Nem akarok inni még a medve bőrére. Megnézem azért milyen órajeleken stabil. Az azért kicsit megnyugtatott, hogy az MSI által beállított maximum 102 fok. Tehát adott esetben 90-95 fokon sem lesz kutya baja.
-
GeneraL_XTX
veterán
Az a baj, vga-s pályafutásom alatt találkoztam már olyan példányokkal amikkel akármit is csináltam, akár fejen is álhattam, mindig jóval nagyobb hőmérsékleten működtek mint a teljesen ugyanolyan társaik. Se a házhűtés módosítása, se az újrapasztázás, se a bios csere se a direktbe ráfújatott levegő nem hatotta meg ezeket a kártyákat, nem is értettem az okát, és ez nem változott azóta se.
-
Asbee
veterán
1. If your card reads F800yyyy at Rx1 for all x, its either 290X or unlockable 290 (215-0852000). If it's currently locked you can unlock it by flashing stock 290X BIOS at your own risk. See also N3.
2. If your card have an extra '1' bit in F800 half of Rx1, your card is locked 290 (215-0852020) and cannot be unlocked via stock 290X BIOS.
3. If your card reads F800yyyy at Rx1 for all x and Rx2 reads F801yyyy, you have 290X chips locked by BIOS to 290. You can unlock it by flashing stock 290X BIOS at your own risk.
4. Non-F800 Rx1 may indicate real ASIC screening information. Please post here your dumps with non-F800 chips. -
-
Léghűtések: Alpenföhn peter 2 képekkel, leírással...
Raijintek Morpheus képekkel, leírással
Arctic Accelero Xtreme IVhybrid hűtés:Arctic Accelero hybrid II
Ezen kívül létezik itt a fórumon is egyéb, illetve öszvér megoldások...
Minden fentebb felsorolt hűtésről találsz videót is a neten, némelyik elég részletes...
-
deadwing
addikt
MSI Afterburner
A ventiprofilban te tudod megadni manuálisan, hogy mikor mennyit pörögjön a ventilátor. -
deadwing
addikt
Semmire. VRM hűvösebb mint a GPU, enyém 1080-on megy most, semmi baja
1 dolog. Alapból 94 fokra van belőve a biosában a célhőfok. Az újabb catalystokban ezt már be lehet állítani. Javasolnék kisebb értéket, én most 90 fokon használom, így az órajelből sem vesz vissza és játék alatt 80 fokos max. Igaz, így elég hangos, de a fülesem elég jól szigetel, és nem hallom.
Igaz ugyan az is, hogy AB ventiprofilt mindig használok minden kártyánál. Ennél is. -
-
-
HSM
félisten
gyuszaa fórumtárs jóvoltából szuper kis teszt: [link].
Szóval gyári ventivel dobálja, feljebb tekerve jó, de az méghangosabbá teszi az amúgy sem halk kártyát.
Amúgy kicsi kipótolod, még egy komolyabb példány is kijöhet... Giga 290 WF3-as OC pl. 98K bruttért beszerezhető boltból újonann, vagy apróról mégolcsóbban.Giga 280X-et semmi pénzért nem vennék, nem egy magas minőségű darab. A 290-es viszont korrekt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Nyomtató topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest