- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
For357y
aktív tag
Az XFX jó márka, de csak 12 hónap a garancia, a többi gyártó 2-3 évet ad. Hangra amúgy nem lehet hangosabb, mint a Sapphire R7-260X(a nem hőcsöves változat). Nekem ilyen van, és eddig még nem hallottam a ventit hangosan pörögni.
A tápod egyébként elég, én egy 400-as FSP-vel használom. -
ovecs
senior tag
További keresgélés után találtam a SAPPHIRE Radeon R7 265 Dual-X -re. Ezzel esetleg van e valakinek tapasztalata ? A tápom fogja e bírni ? Max fogyasztásra 132 wattot írnak a tesztben.
A konfigom ASRock FM2A75 PRO4 + AMD Athlon II X4 750K , a ramot most fogom cserélni 2*4gb ra. A gépben 2 vinyó és 1 SSD van
Esetleg van e valakinek ilyen kártyája ? -
Martin97
aktív tag
Szia!
Engem nem zavar a hangja (sapphire nem hőcsöves) a venti alapon: 20-25%, játék alatt terhelve: 45-60% (a 60%-ot furmark alatt érte el). A hőmérséklet sem vészes játék alatt 60-64 fok a max, furmarkban max 68 volt eddig nálam. (a kártya egy gigabyte 3d mercury házban van).
Ha szükséged van a két dvi-re akkor nincs sok választásod. Mikor én vettem a kártyát akkor a hőcsöves sapphiret lehetetlen volt beszerezni, ahogy látom ez most sincs másképp.
Szumm: Én elégedett vagyok a sapphire kártya teljesítményével, és a hangja sem zavaró szerintem. -
sepsi0
őstag
Ha webáruházban vásárosz visszaküldheted vagy viheted 8 napon belül és vissza kell hogy adják a pénzed.
Én ezt a kártyákhoz ajándékba adott kuponokkal játszottam el. Pcx azt mondta, hogy nem biztos hogy jár, beszállító nem adatt nekik.... mondtam semmi baj küldöm vissza a kártyákat és megveszem ott ahol adnak hozzá kódot. 5 percen belűl jött a 2db kód.....
Szóval megveszed, megterheled, kipróbálod és ha nem jó visszaviszed, vagy visszaküldöd.
Én akkor is azt mondom jó az Asus, mint írtam nekünk 2db van és csak a melegedés volt a bajom (Gigabyte GZ G1 plus házakban, ahól gyárilag 4db venti van és én még raktam bele 1db-ot), amit a Bios csere megoldott. Nincs képhiba, fagyás. Én nem bántam meg, pedig rendeléskor úgy volt lemondom, én is olvasgattam a neten.
De Neked kell tudni mit akarsz, de ezek szerint az összes R7 260 (hozzá szólások alapján) rosz...... -
HopeckoR
aktív tag
Én azt mondanám neked hogy Sapphire nekem korábban mindig ilyen kártyáim voltak nem votl velük gondom. Sajnos amikor az R260X-et vettem nem Sapphire-t vettem.
Asus kártyáját semmiképp nem javaslom láthatod hogy sokan szívnak vele, igaz egy BIOS csere sokat dob rajta.
A Gigabyte kártyáját itt a fórumno sokan szidják, nem volt velük sosem tapasztalatom, de nehéz elhinnem hogy valóban oylan rossz lenne aminek mondják. Giga lapom van azzal nincs gond, minden patent. -
ovecs
senior tag
Sziasztok, miután sok rosszat olvastama neten az ASUS R7260X-DC2OC-2GD5 ról , másik alternatíva után néztem. Valakinek valami infó a Gigabyte GV-R726XWF2-2GD (rev. 2.0) ról ?
Köszönöm -
sepsi0
őstag
Szia!
Nálunk 2db van a családban. Bios csere után (ment rájuk a sima nem OC-s bios) nagyon jól teljesítenek!
Ma kis szellőzés tuningal és venti szabályzással 64-65 fokosak voltak (lakás 26 fok).
Fagyások nincsnek, illetve ha 30 fok alá megy a kártya, akkor nálam is jelentkezett az alvás utáni fagyás....
Gyári biossal nagyon melegszik! Amúgy játékok alatt (Bf3, Payday 2, Teamfortres 2, .....) stabíl, nincs hiba.Viszont, ha tudsz rá dobni és a procid is engedi, ajánlom az Asus R9 270x-et. Ebből is van 2db a családban..... nagyonprofi kártya csak jókat tudok mondani róla!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest