- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Az a baj a teszterekkel, hogy nagyon szoros mindig az idokeret, altalaban az OC csak annyi hogy feltoljak a csuszkakat es kesz. Lehet itt is nyomtek neki +orajelet, de power limitet mar nem.
Ano a 390/390X tesztekben is kihoztak 50-80MHZ tuningokat, aztan a legtobb kartya legalabb 150MHz-et tudott. Nekem 3 290X-bol 3 ment pl 1200 felett, a tesztekben ennek kozeleben sem voltak.
-
Kicsimix
őstag
Ez jól mutatja, hogy amit a kártyák teljesítményének hiszünk ma totál valótlan.. És mindez csak programozás eredménye amit most is látunk.. Ráadásul a Doom is csak egy átirat Opengl-ről Vulkan-ra..
Látjuk, hogy pár %-ot gyorsul valami mindig de, hogy 20-30 % is maradt a kártyában ez valójában nevetséges és jól rámutat dolgokra, hogy is állunk most..
-
-
and1ao
őstag
Hű köszi ez elég jól muzsikált bár engem annyira személy szerintem nem pörget VR túl drága buli az nekem, majd ha lesz lurkó talán.
(#1195) Ren Hoek:Azért nem felejtsük el hogy jó hogy 1060 de csak 8Gb 480 ellen van bármi keresnivalója a 200$-os 4 Gb-os ellen perpill semmije nincs az NV-nek.
Ezt meg mintha valaki már linkelte volna érdemes megnézni 4Gbvs8Gb és figyelni is amit az úriember hablatyol.(#1210) 8zabi : de az azt jelenti amit gondolsz hogy az nem 1920*1080-ba ment
-
and1ao
őstag
Pedig megint úgy fest hogy AMD kártyám lesz ezeket tudva a 480 személyében utódként a 7950 helyett, pedig nagyon reménykedtem, de egyszerűen nem látom a 3 hónap múlva a 100k alatti árat a 1060-ra.
Plusz ha tényleg bejön a DX12-es multiGPU scaling aminek elég jók a esélyei itt legalább van CF ami elgondolkodtató.
Plusz annyi előnye lesz kb a 1060-nak dx-11-be amennyit fog rajta hozni a 480 12-ben. erre is elég jó összegbe mernék fogadni.A 100k-t nem véletlenül írtam ez lélektani határ nálam is a 7950-t is a körül vettem anno.
Aprópó egy ilyen Fury NANO méretű kártyának ebből a 480-ből mennyire lehet esély?
Mert azzal most kenyérre kennének. Mert a ref PCB nem volt túl nagy.
Vagy valami gyártó aki csinált valami hasonlót régebbi GCN-ből, mert én nem nagyon láttam hallottam.
Csak hogy legyen egy kis on is -
Ren Hoek
veterán
Háát azért ez nem egyértelmű. A Fury-k még ma is iszonyú pénzekért mennek, kezdőár baromi magas volt, főleg az X-nek. A 980 vs 390X is ekvivalens. 970-nek pedig eléggé jó árai voltak főleg utóbbi időben.
Lehet régen így volt, de ma már nincs így. Annyiért mennek a termékek, amennyit az erősorrend alapján érnek (Jelen állás szerint, ami még mindig DX11 főleg) AMD se jobb vagy rosszabb ilyen téren...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest