- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
hackeeeee #27204 üzenetére
Nem. Nem hozhatók. Vagy ha igen, olyan mértékű tuninggal csak, ami rövidtávon 0-vá degradálja a cuccot. Félreértés ne essék, szerintem ez egy szánalmas kapálózás az AMD-től (az RTG-nek a Zen csapattól kéne leckéket veniük), de az 590 értékeit egy hagyományos 14nm-es Polarisszal nem tudod normálisan beérni és akkor még nem beszéltünk az esetleges tuningpotenciálról. Ha fél évvel előbb jön, akkor szakíthatott volna piacot, de ez így már bányászoknak se nagyon fog kelleni.
szerk.: Nem értem a korábban Abu által sokszor hangoztatott szitut, hogy majd a HBM fasza lesz, mert a GDDR5/5X nagyon drága, közben kidob egy szénné hajtott RX580 utódot, ami ugyanazt a memóriát kajálja. Miért nem egy optimalizált/vékonyított/lightosított Vegával érkeztek? Ez a GPU bénázás az AMD-nél még nem is most fáj igazán, hanem majd az idei 4. negyedév pénzügyi jelentései lesznek érdekesek. Ha lenne AMD részvényem, gyorsan eladnám (hiába jók a szerver cpu kilátások, a média frontvonalában a gpu teljesítménye szánalmas képet fest és ennek lesz (van?) hatása, ebben biztos vagyok).
-
Yany
addikt
válasz
hackeeeee #27202 üzenetére
Jaa, hát pletyka sokmindenről volt már itt is, máshol is. Az is lehet, hogy éppen az RX590 volt az, amit 6xx-nek _hittek_. Ezért is kérdeztem, mert a "tudván" kicsit erős, amikor pletykákra alapozva feltételezünk dolgokat. Azt hittem már, hogy volt valami hivatalos infó a 6xx szériáról és én csak kimaradtam belőle.
-
HSM
félisten
válasz
hackeeeee #27135 üzenetére
Nem, a Trixx offset minden feszt megteker, ha az OverdriveNTool-ból állítok feszt, az is megkapja az offset-et.
Próbáld ki, ha gondolod, GPU-Z link speed teszt render és közben játszol a beállításokkal.(#27136) korcsi: Lásd, mint nálam, ha nem korrigáltam a dolgokat. Ugyanakkor a trixx féle megoldás is csapnivaló, próbáld ki ha gondolod, rakd trixx-ből mondjuk 1200MHz-re a GPU-t, ugyanazt az 1,15V-ot kapja ilyenkor nálam, mint 1411Mhz-en... Ellenben WattMan auto feszültségnél ezt visszaveszi 0,95V-ra, elég durván nagy difi.
-
HSM
félisten
-
-
Beretvás
veterán
válasz
hackeeeee #27067 üzenetére
Nem rossz ez. Enyém jobban melegszik alacsonyabb órajelen pedig a 480 ból a gaming x az egyik legjobb. Csak még arra nem jöttem rá ,hogy miért nem indul el néha a hátsó venti, 1 éve szórakozik, lehet az ab miatt csinálja de letesztelni nem lehet mert van hogy 2 hónapig sem jön elő de van ,hogy heti 2x is.
-
fauv
őstag
válasz
hackeeeee #27027 üzenetére
Nézegettem használt piacon 580 8GB-s kártyákat, 70 körül már ki lehetne fogni, de rohadtul félek a bányászkártyáktól , nem is attól, hogy esetleg baja van, hanem az itt a fórumon írt BIOS problémáktól, hogy szinte mindenki megszívja vele. Az NV-nél nem nyúlnak a BIOS-hoz. Egyenlőre még tanácstalan vagyok.
-
-
rantotthusi
tag
válasz
hackeeeee #26786 üzenetére
wáóó de jó eredmények ezek nem semmi nagyon szép!!! Nekem egy rx580 nitro+ 8gb special edition van de mivel egy fx 6300 4,4ghzen szolgál mellette igy eléggé le lehetek pontok terén is maradva! de a kártya igy is kiváló! jo lenne majd nekem is ryzenre váltani nagyon adná!
ezt a tesztet am hol tudom letölteni hogy kiirja az összpontszámot? mert csak a graphics és a physics pontokat adja ki!
de Tied is egy special edition nem??
most néztem a gyári órajeleket!
-
Looserke
őstag
-
-
Kvg
senior tag
válasz
hackeeeee #26715 üzenetére
Az hogy vissza áll alapra a windows okozza vega topic ban téma volt pár napja. Windows gyorsindítást kapcsold ki!
Fesz babrálásra wattman . Különböző stageek hez kön feszt adhatsz AB felejtős szerintem, még akkor is ha minden win restart után újra kell állítani..
Wattmamban latid a p7 kepest mennyivel kevesebbet kér p6, ezek támpontok. ..
-
-
Televan74
nagyúr
válasz
hackeeeee #26704 üzenetére
1-2 játéknál nálam is,főleg mióta nem megy 22-23C° a légkondi. Azért ilyen szempontból a tél sokkal jobb lesz.
Általában játékoknál 70C° körül marad ami nekem megfelel.Láttam MSI Gaming X GTX1080 is 85C° felett.Szerintem bányagép volt, el is adtam.
Inkább visszatértem ide és a 1080p -re. Ésszerű beállítások mellett szépen és gyorsan futnak a játékok ezen a kártyán is. Most az a pár feature nem izgat amivel nem kapom meg a fullos grafikát,és akkor ne is beszéljünk a RTX -es csodáról sem. -
kago akira
tag
válasz
hackeeeee #26621 üzenetére
Nem értem ezt az egész szarakodást. Foleg ugy mert nem latom a levelezest.. de ha már veszed es nem ingyen adják akkor egy sima boltbol nem lehetett volna megrendelni? Egy csomoban volt ilyen kit, plussz kiirod apron akkor barki szivesen cserelne mert led mizeria van mostanság.
Supporton mindig idiotak vannak, de azert fapadosan leirva is " i need 2 non led fan"-ra ha elbasznak bármit ott a levelezes. Azok utan a postat, ventit mindent nekik kell allni. Ezen nincs vita. Ezert is szoktak azt mondani hogy tartsd meg mert nem akarjak vissza postaztatni a cucccokat....
-
válasz
hackeeeee #26545 üzenetére
Ez esetben én összeollóznám a korábbi levelezést, amiben megerősítették hogy a kiküldött ventilátor milyen típus és azt is hogy elismerik a hibázást, fotót a termékről, netről fotó arról amit kellett volna küldeni. Majd felajánlani nekik hogy holnapig várod a válaszukat azzal hogy küldenek egy futárt ingyen aki elviszi tőled a másik terméket és küldenek helyette egy olyat amit rendeltél, különben megteszed a szükséges lépéseket.
Ha erre sem reagálnak, akkor persze besz.ptad, mert nem éri meg vele vacakolni.
Nem tudom honnan érkezett a dolog, de egy normális cégnek egy ilyen futárt megrendelni nem kerül többe mint 5000 forint (nemzetközi szállításnál, igen), ezért gondolom hogy csak meg kell győzni őket, hogy ne akarjanak maguknak nagyobb cumit. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #26498 üzenetére
Imádom őket.. Tolják, hogy küldjem ki és cserélik.. Kétszer leírtam nekik, hogy nem vagyok hajlandó még egyszer 25$ szállítást fizetni azért, hogy kicseréljék azt, amit ők rontottak el..
Ma este leírom nekik még egyszer, aztán ennyi volt.. Mert még ha RMA ügy lenne, oké.. de, nem az..hibáztak.. no mindegy.
-
R3laX
addikt
válasz
hackeeeee #26392 üzenetére
Az a baj, hogy itt már nem a tearing a gond. Tearing-gel még simán el is lennék, előző patch-csel még 140-240FPS között kellemesen elfutott 70Hz-hez képest. Most van olyan map, ahol ha többen darálunk 1 helyen leesik 100-110 körülre, ahol elkezd berecsegni, eltűnni a hang, miközben a kép is beakad. Már olyat is csinál, hogy ha vkit lelövök, akkor beáll egy fél mp-re.
-
R3laX
addikt
válasz
hackeeeee #26368 üzenetére
Érdekes
. Milyen monitoron? Én 70-71Hz-re húzom driverből, Időzítési szabvány: CVT-Csökkentett kihagyással a monitort. Ha 60Hz-en hagyom, már az is nagyon zavaró, receg az egész kép Win-ben is. Érik az a 144Hz Freesync nagyon
.
[link]
Beretvás: Esetleg ezt be tudom még próbálni, bár mondom májusban még okés volt a játék: 17.8.1 [link]
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
hackeeeee #26180 üzenetére
az mitől van hogy a gpu mem frekvencia folyamat a maxon megy, nálam nem veszi vissza soha. olvastam máshol hogy akkor csinálja ha 2 monitor van bekötve, igaz néha rádugom a hdmi-re a tv-t is ,de akkor sem veszi vissza ha csak egy monitor van...
a gpu szépen visszaáll 300-ra.
-
BReal
addikt
válasz
hackeeeee #26172 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz betegesen ahhoz, hogy minden feltétlen Ultran legyen, bőven jó hozzá. Az RX480-at illetve 580-at a legtöbb teszt 1440P-re is alkalmas kártyának is tartja. Annál meg az általad megjelöld felbontás kevesebb. Egyszóval bátran, ha nem ragaszkodsz a legerőforrásgyilkosabb AA-hoz, vagy mondjuk Ultra helyett képes vagy Very High/High-ra átrakni a beállításokat.
-
-
Szoszo94
őstag
válasz
hackeeeee #26143 üzenetére
Egyébként rosszul értelmezitek. Azzal, hogy kitoljátok a keretet annyit tesztek, hogy ha KELL neki még teljesítmény és nem férne bele a gyári TPD keretbe, akkor a felső határt kitolhatjátok (vagy épp visszavehetitek). Ez nem jelenti azt, hogy a kártya el is fog addig menni. Van VGA ahol gyárilag túl szűkösre szabták a limitet, így már a gyári órajelet sem képes folyamatosan tartani, de egyébként élből ki lehet tolni bármely kártyán +50%-ra, rosszat ezzel nem tesztek.
Nekem 1300/2200 órajelek mellett a 480 átlag 160W-ot eszik játékok alatt átlagban, akár+0% akár +50% a TPD limit. Viszont utóbbi esetben biztos, hogy nem futok bele throttlingba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest