- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
and1ao #16324 üzenetére
Igen én is láttam ezt az egy fázis elhagyását, de nem tudom ez mennyire megerősített info.
Egyébként igen. Mókolnak rendesen, kezdve a sima plusz nélküli Nitro kártyákkal, amiről azóta se tudni semmit. Aki meg nem figyel vagy nem érdekli, az végül nem is azt veszi amiről a tesztek voltak meg stb.
taranis: Igen, ez 23,976-on, de a 60-on ugyanúgy nem lehet megoldani. Nyilván nem akkora probléma, meg sokmindenkit nem érdekel, csak van, és kész.
bandika0626: És honnan lett szerezve azt esetleg tudod? Valami dátum van rajta? Nagyon jópofa ez a piros doboz.
-
HSM
félisten
válasz
and1ao #15242 üzenetére
Én tartom az álláspontom. A jobb 480-akon tisztességes VRM van, arra rá lehet engedni bátran egy normálisabb tuningot. De ami néhány szerencsétlen 470-re került... Hát, azzal én nem nagyon merészkednék a gyári BOOST-clock fölé.
De lehet van típus, aminél még tuning nélkül is a fejem fognám....
Amiken a "tuning" abban merülne ki, hogy ha már a gyári órajelet se tartja, legalább ne gyulladjon ki, felhúzom a ventilátort kicsit...
-
HSM
félisten
válasz
and1ao #15216 üzenetére
Igen ám, de ha a kettőt összeereszted, abból zárlat lesz. Jó esetben a 12V-ról csak a high side tölt. A low side-ot azért szokták nagyobbra méretezni, mert tipikusan tovább van nyitva. Egy biztos, így összeadni nem lehet őket.
(#15221) lacus83: A Furmark pont arra jó, hogy kiteszteld kontrollált körülmények között, hogy viselkedik szélsőséges terhelésen a kártya, és ne játék közben égjen le, amikor épp a menüben hagytad, míg kimentél főzni egy kv-t....
-
Remus389
veterán
válasz
and1ao #15213 üzenetére
Attól függ kivel értesz egyet.
De ha szeretnél tovább aggódni a VRM hőmérsékletek miatt, nem állok az utadba, aggódj
Mondjuk legalább van valami téma. Lefogadom semmi hatása sem lesz, 2 nap múlva ugyanúgy a VRM hőmérsékleteken fognak itt rágódni, de mindegy, nem az én bajom.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
and1ao #12976 üzenetére
Na mondjuk ha azt az apró infót elárulod, hogy extrém felhasználásra kell, akkor nem kellett volna itt tippelnünk..
Én is a direkt mérési pontokat meg a Asus fanconnectet mondtam volna, (mert én is a VGA-ról fogom vezérelni a radin lévő ventiket) hiába tudom, hogy a strix vrm-je az egyik legdurvább.. eszembe se jutott, hogy van az a szint ahol ez is fontos. Amúgy ha jól tudom, a referencia nyákon is elég masszív a vrm szekció.A HIS nyákja meg 15 perc utána járás után úgy tűnik, hogy 1:1-ben XFX (lehet, hogy a 20. percben már találnék valami eltérést)
-
távcsőves
senior tag
válasz
and1ao #12978 üzenetére
Nem fog összejönni nekem, mert nem foglalkozok tuningal. Komolytalan ember vagy, ekkora oc isten mit keress a ph vga fórumán? A te igényeidel valamelyik angol nyelvü fórumon lenne helyed, nem pedig itt ríni, hogy ami átlag vásárlónak javasolt, az neked nem elég. Vagy felétek mindenki szárazjeges tuningos? Ne fárassz már. Na, ignore a továbbiakban. Ekkora troll megint.
Na ez igen, egy multiméter. Kösszi.
-
távcsőves
senior tag
válasz
and1ao #12976 üzenetére
Villámgyorsan befejezheted a személyeskedést. Akkor írd le, szénné szeretném tuningolni, és a gyári hűtés lényegtelen ezért. A széndarab előállítás meglesz, ezt nézzem ki a dologból. Mert a közlendőd megfogalmazása sem megy normálisan, ellenben a villamos és egyébb fizika ismereteimet meg főleg ne minősitsd, mert még sírva elégetem a mérnök diplomám.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
and1ao #12961 üzenetére
most épp egy ASUS van, ezzel sincs semmi baj, azonkívül h indokolatlanul nagy és a gyári target temp és ventivezérlés picit mellément náluk
mondtam egyébként h nálam elsősorban a zaj a legfontosabb szempont, főleg h manapság ahhoz is lusta vagyok, h én kézzel nekiálljak a ventiprofillal bohóckodni , így szigorúan úgy nézem őket, ahogy a dobozból kiveszem.
Ebből a szempontból én nem találtam jobbat, pedig volt WF2, G1, Gainward, ASUS , Sapphire , EVGA (mint látható mind2 oldalról) . Az XFX-ről most h kifogtam egy hibás példányt, még nem mondanék rosszat.
Teljesítményben valszeg nem ők a listavezetők, ahogy a felár is kérdőjeles, h megéri-e.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
and1ao #12959 üzenetére
Én a vga-ikról beszélek,abból is a TF hűtésükről, amit szerintem minden téren rohadtul eltaláltak már a kezdetekkor, ami azóta még jobb lett.
Ami jó, az jó, kár is elvitatni, ebben van összehasonlítási alapom, hogy meggyőzően érvelhessek mellette... (igaz nyílván ez szubjektív, mert nálam a zaj, az elsődleges)
A többi termékükről nem szóltam, sőt ahogy említettem, van amit nagy ívben kerülök is (alaplapjaik)
-
válasz
and1ao #10387 üzenetére
Szerintem meg egy kalap alá lett véve a G1 470 a 480-nal, így egységesen szarként volt elkönyvelve (mert senki nem állt ide és mondta, hogy ácsi, a 470 az jó). És logikailag persze indokolható, mert ugyanaz a hűtő van rajtuk, de úgy látszik, hogy a 470-nak elég az, ami a 480-on már hangosan tud csak hűteni.
-
Hobbbyt
őstag
Ezért mondtam, hogy valószínűleg magasabb hőfokokra tervezték őket.. Nyilván a baj csak a termikus megfutáskor van, de azt egyik kártya se éri el.
Amúgy abból indulok ki, hogy még most is a normálisabb erősítőknek kell egy kis idő mire bemelegednek és csak akkor hozzák az igazi tudások. (pl. az én Denonom is ilyen. igaz ez AB kategóriás, szóval kicsit más.. de na.)
(#7094) R3laX: húú,.. 0.875 V az baromi sok. 300Mhz-hez 0.8v a gyári érték, de nekem simán megy 0.7625-ön is.
-
huskydog17
addikt
Csak azért magas, mert a környezeti hőmérséklet is nagyon magas (27,6 Celsius fok), de ha egy jól klimatizált helyiségben tesztelték volna, akkor 70 alatt lenne. A hűtése nem rossz, kb. XFX szint. Csak sajna ott az a -1 év gari (2 év), nálam csak emiatt esnek ki a HIS termékek.
-
huskydog17
addikt
"De így se vagyok vele elégedett mert nincs hőmérséklet hozzá. csak zaj meg RPM. "
Én nem tudom te milyen tesztet nézel."Temperature tests:
For finding out the temperatures in both IDLE and Full Load with the fan set on Auto, we left the computer IDLE for about 25 minutes and then started monitoring with HWINFO64 and logged the values obtained while running Heaven 4.0 at the 1920x1080 resolution for an additional 15 to 20 minutes, with details at Maximum and Tesselation set to Extreme. During this time, the ambient temperature was held steady at 27.6 degrees Celsius:"
-
huskydog17
addikt
"kár hogy zajt nem mértek a tesztben"
"Noise measurements
Before measuring out the noise the video card was producing, we have first measured the noise inside the room the tests took place and we found out it was 29.4 dBA (with everything turned off).
At all times, the sound meter was placed 20cm near the video card.
The GPU fan was controlled by the latest version of the Sapphire TriXX utility:" -
HSM
félisten
A tesztoldalaknál jó esetben azonos feltételek mellett tesztelik.
Pl. nekem a mai napig kedvenc review-om ez: [link].
Ha megnézed, megnézték azonos körülmények között, 85 fokra és 150W-ra belőve melyik hűtés mennyire hangos. Na, én valami ilyesmiről beszéltem. Így lehet hűtésket korektül összehasonlítani. A hőkamera, meg szétszedett képek és egyéb nyalénkságok meg már csak hab a tortára.Én pártatlan vagyok, ami a kártyákat illeti. Illetve nem egészen, se az XFX se a MSI nem tetszik, mert szerintem felesleges ezeket húzni, anélkül meg a jóval olcsóbb Nitro hűtés is elégnek tűnik.
-
HSM
félisten
A feszt sincs értelme fixre belőni, mert mások lesznek a szivárgások.
Legfeljeb egyforma teljesítményfelvételre leetne őket belőni (ami mindenkinél kicsit más órajel fesz kombináció lesz) és akkor lehet hűtést teztelni, összehasonlítani. Természetesen adott adottságú házakban.
-
myckey
veterán
Haggyá békében!
Ne zaklass.Szerda este óta , -mikor kijött hogy raktáron van-, be van lőve a vásárlás, de csak most nyomtam rá a vételre. Eddig agyaltam rajta.
De miután varázslónál komédia áron van, -1 év garival, távolabbi országokbó pedig drágább lenne, így maradtam az Alza.hu nál, a fellelhető legjobb áron, értelmes garival, magyar ügyfélszolgálattal. De így is drága.
Azé ne igyunk előre, majd ha megkapom, akkor azt mondom oke, egyelőre nem bízom még bennük, miután annyi trógerság volt már itt, sajnos, boltokkal kapcsolatban.
Valamint első körben tuti gyengébb eredményeket mutatok, ha oda jutok, mivel a jelenlegi gépem olyan amilyen.
Egyébként ha gáz valami, én is vissza dobom , 14 napig tesztelhetem.
Játékot ne nagyon várjatok, Paragon van, SWTOR, Dark Souls 3 , Dragon Age Inquisition.....azt szevasz.
(#4603) Pepeeeee
Nem baj, az is megteszi nekem.
De legalább már nem mondhatják, hogy nem próbáltam valamit megcsípni.(#4605) krizsi94
Gratula, minél többen, annál jobb. Végre egy kis élet.
-
taknyí
senior tag
Nem hinném, hogy troll hozzászólás lett volna.
"Off trollt köszönjük itt nem szivesen látjuk." Csak te tekintetted annak, más tollakkal ékeskedni tudod milyen. Ez egy alap 970 és úgy tudom, ez ellen indította harcba az AMD a 480-ast. Ha trollkodni akartam volna ezt adom be. DX12 miatt én is gondolkodtam cserén, de úgy döntöttem, hogy majd a következő generáció lesz az én időm.
-
törölt tag
Na várj ezek nem lehet hogy refek ??? mert nincs kép
XFX series -
-
törölt tag
Szerimtem is így logikus ahogy mondjátok 8 4 2 , de még rá s tett hogy a Sapphirenek megadta az engedélyt a 8000 memria órajlere. Sokan össze is kavarodnak tőle, de így a legkisebb a gyengébb minőségből származó termelési veszteség.
" topikgazdi lett a csudába"
Most csomóan elkezdtek gondolkozni rajta hol lehet az a "csuda" szoba
Nagyon ideje volt hogy egy kártya gazda legyen az sok sikert neki... kérdezd meg Gborsot hány ősz hajszála lett tőle -
huskydog17
addikt
És akkor a gyártó a saját weboldalán miért nem listázza őket?
#3341 Yany:
Pirossal oda van írva, hogy "Liefertermin unbekannt" vagyis ők sem tudják mikor lesz kapható
#3343 and1ao: A Gigabyte G1-es verziókról sem született még egyetlen teszt sem. Szerintem még várni kell rájuk, de hogy mennyit, azt szerintem senki sem tudja.
-
sb
veterán
Jó, akkor összefoglalom.
Tehát te ajánlod és garantálod az eredeti kérdésre, hogy:
1. A Nitro szint (210-220W) menni fog 6 pinnel, bármilyen más tényező, táp, alaplap, stb... ismerete nélkül. szerk: Ja és több ággal való buheráról sem írt még senki (attól függetlenül, hogy nyilván segít).
2. A vizezés is meg fogja érni a kérdezőnek, mert akár efölött se lesz semmi gond ill. ehhez a szinthez meg kell a vízhűtés feltétlenül.Minden más esetben fizeted a költségeket. ?
Jól értem?Még egyszer: Nagyon más ajánlgatni valamit kellően részletes tanácsok nélkül, mintha tuti lenne minden egyéb nélkül és más ilyen jellegű felhívással.
Nem vagyok egy sz*arakodós tuningos, írtam, hogy régen hard vmoddal ment több kártyám is, az alapokkal azért tisztában vagyok így és nem az elméletet nézem csak. De ez a rész nekem nem volt eléggé kifejtve a topicba betévedők kérdéseire általános válaszként.
Ha alapból nehéz is kinyírni, azért 200-250W felett a fentiekre való odafigyelés nélkül már meg lehet oldani.A képminőséget láttam. Csak vicces volt olvasni az okot ismerve visszamenőleg. Már a felvetésnél is gyanús volt. Lehet, hogy voltak ilyen trükközések régen, de manapság 3 perc alatt szedné szét bármelyik gyártót az online sajtó ilyen szintű átverésnél.
-
sb
veterán
Igen, nehéz ha nem olvasol el egymás után 2 mondatot.
A kérdés továbbra is az volt, hogy egy ref 480 bírja-e a Nitro szintjét. A ref 75W+75W a Nitro meg minden teszt szerint 200-210W-ot bezabál gyári, alap OC-n is.És erre legyintgettél, hogy mit aggódunk itt ilyen hülyeségeken, mint a tápcsatik. Minden megy mindennel.
De szerintem zárjuk le. Már úgyis mindenkinek világos akinek szüksége van rá.
Meg azóta már van érdekesebb téma: Elment a szakmai topic "hiszem, hogy rossz az nv képminősége" irányba. -
sb
veterán
A Nitro 200W+
Ezt a 75+75-ös táp vagy bírja vagy nem az én olvasatomban. Ha megy is, biztosra ennyi infóból senkinek nem ajánlanám 100%-ra. Persze tudom, ha visszaolvasok csak a laptól, drivertől, táptól, kábeltől meg a csatlakozóktól függ... mástól nem.@cain69:
"kijön rajtuk, amennyi kell a 200hoz." Épphogy. Meg vagy igen vagy nem.
Lásd fentebb: Nem mondom, hogy nem mehet, de zavar ha vki magabiztosan rámondja. Aztán betéved ide egy kevésbé szakértő és rohan a boltba refért meg vízhűtésért az 1400-1500MHz-hez. -
MongolZ
addikt
Azokat az FX 5200-akat gyönyörűen eladta a "mer ez nvidia" marketing. És millió olyan gépet raktak össze...
De régebben is ez ment, a Geforce 2-ket vették, mint a cukrot, közben meg a Radeon 7500, 8500 alig fogyott. Emlékszem, 2/3 annyiba került az én Radeon 7500-am, mint az azonos teljesítményt tudó GeForce 2 GTS...nV már akkor is csalt a beállításokkal:
"Here we'd like to cite some parts of Serious Sam configuration files saying, which level of anisotropic filtering different graphics cards use in the Quality mode:
NVIDIA GeForce256 / GeForce2 / GeForce3:
if( sam_iVideoSetup==2) {
gap_iTextureAnisotropy = 4;
gap_fTextureLODBias = -0.5;
}
ATI RADEON, RADEON 7xxx, RADEON 8xxx:
if( sam_iVideoSetup==2) {
gap_iTextureAnisotropy = 16;
gap_fTextureLODBias = -0.5;
}
As it comes from above, the anisotropic filtering level set by the game developers for ATI RADEON 7500 is even higher, but still RADEON 7500 wins." -
Puma K
nagyúr
Jelenleg mind a két kártyánál - és mint általában mindig minden új generációnál az elején - az újdonság erejét kell megfizetni elsősorban. Plusz erre rá jön még a készlethiány is.
A magasabb árazást a piaci helyzetük-fölényük (80% az övék) miatt tehetik meg az Nv-nél, azaz elég nagy vásárlóbázissal rendelkeznek, és mert bíznak a termékükben, hogy jól sikerült.
Aki meg most nem tudja kifizetni a felárat az vár pár hónapot és mikor lesz készlet akkor az árak is normalizálódni fognak. Senki nem kényszeríti az embert hogy azonnal vásároljon amint kint van egy új széria. Az már más téma hogy az újdonság ereje és a birtoklási vágy erősebb tud lenni a józan észnél.Anno az AMD is az X2-es procijaikat - amik az Intel 2 magos sokat fogyasztó=melegedő leverte - szintén horror áron adták, mert akkor ők voltak a jobbak.
A készlethiány megint csak amiatt van, hogy újdonság. Nincs belőle elég. Várni kell és majd lesz.
Nem kell mindig mindent azonnal megkapni. A telhetetlenségnek egy határt azért szabni kell a józan ész keretein belül. Ez meg egy olyan dolog ami nélkül meg van az ember. Max picit később jut hozzá... olcsóbban és válogatni is tud később.Erre is csak azt tudom írni, mint amit and1ao-nak írtam:
Várni kell és majd lesz.
Nem kell mindig mindent azonnal megkapni. A telhetetlenségnek egy határt azért szabni kell a józan ész keretein belül. Ez meg egy olyan dolog ami nélkül meg van az ember. Max picit később jut hozzá... olcsóbban és válogatni is tud később. -
MongolZ
addikt
Ha ezt eddig nem tudtad, hogy a teljesítmény növekedésével csökken az ár/teljesítmény mutató, akkor te tényleg kő alól jöttél ki.
A mai napon elérhető kártyák között 4% árkülönbség van. És az RX 480-at lassan 1 hónapja kiadták, Magyarországon kb. kapni nem lehet, az 1060-at meg mikor is?
Szerk:
Na, hogy valami jó hír is legyen, időközben iponba beérkezett az új szállítmány, RX 480 ref 96e, GTX 1060 custom 100-120e.(#2310) and1ao: Tessék, feljebb olvashatod az iponos árakat...
(#2311) malacka87: Erről beszélek... az AMD vagy durván alulbecsülte az igényeket, vagy nem tud eleget gyártatni valamilyen okból (bár Abu váltig állítja, hogy az AMD jobb helyzetben van, mint az nV), egy biztos: alig lehet kapni az AMD kártyákat...
-
MongolZ
addikt
Nem kell agresszívnak lenned, mondd azt, hogy nem ismered a matematikai alapműveleteket, és kész.
A te általad említett 310$ és 260$ között 19% különbség van, az én általam felsorolt kártyák között 15%.A te fajtád 4%-ért már gyilkolna.
Szerk: Ráadásul ha most azonnal elérhető variánsokkal számolunk, akkor a különbség 4%-ra csökken.
(#2306) and1ao: Ott vannak feketén-fehéren az árak, semmilyen középárfolyam nem szól bele. Ezek arányok.
A ph-s tesztben volt DX12-es játék, itt az eredmény.
(#2307) Televan: Védi a franc az 1060-at, nekem a realitással van a bajom. De ha olvastad volna az eddigi hozzászólásaimat, akkor ezt tudhatnád.
-
MongolZ
addikt
Legolcsóbb akármilyen RX480 8GB: 225 GBP - Ref, Custom: 236 GBP (4GB 199 GBP - Custom)
Legolcsóbb akármilyen GTX 1060: 230 GBP - Mini, 239 GBP - CustomSehol nem látok akkora különbséget, mint amekkorát te írtál. Még akkor sem, hogy ha a 4GB RX480-at hasonlítom össze a GTX-el.
-
Puma K
nagyúr
"Bye Bye 1060"
Kártyák: referencia GTX1060 vs egyedi 2 ventis Sapphire RX480 alap/OC
Fogyasztás: 210W vs 295W/338WDivision 1080p: 59,4 vs 59,6/60,9
Division 1440p: 42,2 vs 43,3/44,2Far Cry 1080p high: 85 vs 84/86
Far Cry 1080p ultra: 65 vs 60/61Far Cry 1440p high: 55 vs 57/59
Far Cry 1440p ultra: 45 vs 43/44AoTS DX11 crazy: 37,1 vs 29,7/29,8
AoTS DX12 crazy: 36,2 vs 37,6/38,2AoTS DX11 high: 56,5 vs 40,9/41,1
AoTS DX12 high: 57,2 vs 60,6/60,9Ebből az egyedi hűtős Sapphire kártyából inkább a 8GB-os verziót nézném meg mit tud egy egyedi hűtős pl: MSI GTX 1060-al szemben.
-
HSM
félisten
Igazából a DX12 a kulcs. Eddig kb. tiltott dolog volt DX11-ben a memóriából törlés, mert kiszámíthatalan,lassú művelet volt. DX12 alatt viszont a fejlesztő ésszel, direkt kezelheti. Reméljük, fogja is. De ilyen téren viszonylag optimista vagyok. Bár tuti lsz pár elszúrt cím, de ott meg kicsit szerényebb beállításokon megint jónak kéne legyen.
-
R3laX
addikt
De ő 90°C-ig engedte fel a kártyát, igaz csak 3000RPM-ig, én 3200-ig, de akkor is 29 fok van a szobában
. Lesz ez még jobb is
. 1300/2000-en Doomban azért már bemelegszik nekem is(droppol), furcsa, mert Furmark-ban sem megy fel a hőfok addig, hogy droppoljon a kártya, Heaven-ben sem, illetve Valley-ban sem, illetve BF4-ben is bírja, pedig ott a procit is meghajtja 4.6-on már ilyen 80% körül ugyanúgy 1300/2000-en. Vulkan úgy meghajtja, hogy bedroppol 1300-ról 1225-50-70-re. Mondjuk igazán nem idegesít, mert így is FullHD-ban max 90FPS-re esik le(kb mikor 4-en fröccsennek multiban szanaszét előttem
), nightmare grafikai beállításokkal. Átlagban meg folyamatosan 125 fölött van, olyan 140-170 között... Nagyon pörgeti.
-
D.Orion
veterán
Mekkora egy x@#o$ vagy! Mennyire megragadtad a lényeget!
Nem szívtam meg, mivel csak teszt volt!
Egyébiránt Sapphire RX 280X Vapor-X-et használtam az elmúlt időkben, GTX 960 és RX 270 teszterejéig volt nálam az említett táppal.
(#2047) Remusz911: Mintha pont ezt írtam volt le!
Mi a helyzet akkor, hogy ha pont a minimális fogyasztásbeli különbség miatt kell erősebb tápot venni?
Értelmezd már!Komolyan mondom megy ám lefele a színvonal a ph-n rendesen!
(#2049) solfilo: Jap, nem is kicsi tuning volt.
-
korcsi
veterán
Bocsi, jogos, mindenki tévedhet.
XFX RX 480 Black Edition-on is ott a DirectFet-es VRM
Én azért "szeretem" a DirecFet-es VRM-et mert kialakításából fakadóan könnyebben hűthető mint mondjuk egy DRMOS-os aminek viszont jobb a hatásfoka, tehát kisebb teljesítményt kell elvezetni róla, de akkor is, mit lehet hűteni egy műanyag tokozáson?
(#1892) dergander: Az órajel emelés arányosan jön ki, mindegy hogy 1 vagy ezer végrehajtód van, a 10%-os órajel növekedés 10%-os elméleti számítási teljesítmény növekedést fog eredményezni.
-
korcsi
veterán
A 290x lighting az DirectFet-es a a ref RX 480 meg nem.
Látom sokaknak szúrta a szemét.22,5W vs 25W fázisonként, mekkora marketing bullshit
-
HSM
félisten
"a refen is.ugyanazok a FETEK mentek fel rá mint a 290x lightingra pl."
Hát, nem éppen...(#1865) gbors: Szerintem is TDP/hőfok korlátok játszhatnak, amiket kitolnak a tuning kártyákon.
Mivel ez a modern architektúra már iszonyat gyorsan tud variálni az órajellel, nehéz rendesen mérni.Ezért is írtam anno, hogy érdemes a custom kártyák tesztjeit megvárni, és abból leszűrni, mit fognak tudni.
-
huskydog17
addikt
Miből gondolod? Miből gondolod, hogy a HIS "lecsúszott" és hogy érted azt, hogy lecsúszott? Erről a termékről - ez igaz az összes többi custom designra is - még semmilyen teszt nem született, nem tudni hogyan teljesít. Annyit már lehet tudni róla, hogy egyedi nyomtatott áramköri lapot használ és a ventilátorai alacsony terhelésen automatikusan lekapcsolnak. Egyszerűen nem értem, hogy mi alapján mondják egyesek egy AIB termékre, hogy gagyi meg bazári meg olcsó és hasonlók, miközben még nincs is róluk teszt, ami bizonyítaná.
A tények ezzel szemben viszont azt bizonyítják, hogy ez a kártya is teljesen rendben lesz, ugyanis az IceQ X2 hűtőről több teszt is olvasható és nincs vele semmi gond. Ugyanezt a hűtőt alkalmazzák itt is és ha 190 Wattos TDP-vel rendelkező 380X-et gond nélkül hűtötte, akkor itt nagyon nem valószínű, hogy probléma lenne. Lecserélték a ventiket amikről viszont semmit nem tudni egyelőre. Majd ha kijönnek a tesztek és ott leszerepelnek - ami egy 1st Tier AIB partnertől nem nagyon valószínű, akkor lehet majd osztani az észt.
Ráadásul elvileg - azt nem tudom, hogy a gyakorlatban ez mennyire kimutatható - a 1st Tier partnerek készítik a jobb minőségű termékeket. Például az ASUS, Giga és MSI nem az.
-
M@rdel
őstag
ne legyünk már buták.
Te nem tudod, hogy miről beszélsz, mivel nincs ilyen kártyád!És ha kompromisszum mentes FHD-ről beszélünk, akkor miért nem vonulsz át a gtx 1070/1080 topikba.
Te azt látod a linket tesztből, hogy a 480 mindenre elég lesz? A Ashes of the Singularity 40FPS-el? -
M@rdel
őstag
Ja, hogy ultra alatt nincs élet! Ne má!
A tesztben szereplők közül a The Division bétájával és a Rise of the Tomb Raider játszotam, ez utóbbival még akkor amikor a rossz portolás miatt a 980Ti is 100 FPS eket droppolt.
De főleg multizom BF4, Hardline , és mint mindenki minimumon, 120 - 200FPS között. Nem elég?(#1156) myckey Az a terv, de majd meglátjuk! /teljesítmény /ár
Három generációból volt AMD-m, ideje váltani! Hátha észreveszem majd az amd-s mikrolagokat, amit eddig még nem sikerült!
És majd jövök fikázni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest