- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
snecy20 #4938 üzenetére
pláne, hogy én kb csak WoT-ozok és az is max FHD-n lesz high-on...
és ha egy 4 éves Dell Latitude notin (amiben egy Fremi alapú NVS 5200M GPU van 96 CUDA maggal 64bites mem. busszal és 1GB VRAM-mal) 1600x900 ,edium megy 80-125 FPS-sel akkor a Vega 11-en röhögve meglesz FHD min 60 FPS highon.
-
Vartanus
őstag
válasz
snecy20 #4910 üzenetére
Ezért szemezek egyre inkább az Rx 460/560 helyett a Ryzen 2400G-vel...mert már az RX 560 és 460 is durván elszállt és így egy kalap alatt letudom a CPU és GPU hűtést is...most emiatt nagy vga gebasz miatt üthet nagyot az új AMD G széria....lekpogom hogy ne azokat is a miningesek zsebeljék be.....
-
komi77
senior tag
válasz
snecy20 #4910 üzenetére
Nekem az is vicc, hogy globális jelenségről van szó és nem tudnak tenni ellene. Félnek ha többet gyártanak rájuk marad? Kb két éve nincs új termékvonal a high-enden túl. Ha így folytatódik még egy-két évig nem is kell újabb cucc. Akkor viszont gyárthatnának többet is. Maguk a termékek is azt sugallják, hogy nem a gémereknek készültek hanem bányászatra. Lassan ezért fordulnak el sokan a pc-től. Meg a memó áraktól. Ott is mitől van készlethiány mikor csökken a kereslet és már az újabb memókat fejlesztik? Nem más ez mint üzlet, qva nagy üzlet.
-
kisza25
félisten
válasz
snecy20 #4900 üzenetére
3GB-os, kifogy a vRAM-ból, ha beállítok 2 dolgot fullHD alatt ultrára (AA és textúra, minden más verylow) elfogy a VRAM és pár kör után leesik az FPS olyan szintre, mint a gtx 1050ti-nél, közben meg a GPU 50- 60% megy csak, mert nincs ami kiszolgálja
az 1050ti vel 3,8GB körül fogyasztott a VRAM-ból, azért is gondolom, hogy ez a hiba
másrészt 70k vettem és, most 120k a boltokban, vegyék vigyék, alig várják, hogy megjöjjön a cserekártyám (pontosabban már amit rendeltem, mert nem tudta ipon cserélni) -
Goose-T
veterán
válasz
snecy20 #4876 üzenetére
Gyengék az órajelei, egy ventis, és látható a 6-pin tápcsati hiánya miatt is, hogy ez a butított RX 560 14 CU-val.
-
Goose-T
veterán
válasz
snecy20 #4839 üzenetére
Sajnos elég nehezen előidézhetőek, amennyit használom, talán hetente-kéthetente ha történik egy szétesés. Épp ez a probléma. Az esetek többségében jól működik terhelésváltásnál is, csak nagyon ritkán esik szét a kép. Terhelés alatt minden szuper, FurMarkot bármeddig lehet futtatni rajta, de a bányászat is elmegy rajta naphosszat.
-
PuMbA
titán
válasz
snecy20 #4254 üzenetére
V-Sync növeli az input lagot és érezhetően rosszabb a folyamatosság, szóval nem szoktam használni, mert azzal is bénább vagyok valamivel. Érdekes, hogy nálam nincs képtörés V-Sync nélkül, se AMD-vel, se Intellel. Bár minden gyártó ad már alternatívát: Fast Sync (NVIDIA) és Enhacned Sync (AMD), hogy ne kelljen a V-Sync hátrányait kibírni.
-
PuMbA
titán
válasz
snecy20 #4250 üzenetére
2,5-szer több pixel, mint a FullHD, nem hiszem, hogy bírná
RX560 szerintem.
"Viszont főleg az érdekelne hogy milyen tuningpotenciál rejlik ezekben a kártyákban, illetve a külön tápcsatlakozó hiánya mennyire gátolja az OC-t?"
AMD kártyákon sosincs értékelhető tuning potenciál, mert már gyárilag az architektúra határon járnak az NVIDIA gyorsasága miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest