- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcszesz
aktív tag
Sokan belefutnak ebbe a hibába. Nem mentik le az eredetit és nem figyelnek a ram-ra. Ez a két dolog a legfontosabb. De el lehet szórakozni ezzel. Legalább egy tucat különböző biost kipróbáltam a kártyámon. Ha a ram típus/mennyiség és a system ID stimmel, eléggé kicsi a kockázat. A subsystem ID lehet különböző. Nekem mindegyik biossal adott képet figyelve a fentiekre. Volt hogy a windóz drivert nem töltötte be, mert valami fő komponens nem stimmelt. Pl. baffin helyett Polaris21 gpu
Aztán ha majdnem minden jó, kisebb hibák még lehetnek. Mondjuk nem forog a venti vagy nem működik jól az energia gazdálkodás. Végül megtaláltam a tökéletes biost a kártyámhoz. Kicsit gyorsabb is lett, jobban és kulturáltabban megy az egész mint az eredetivel. Valamint minden komponens tökéletesen működik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest