- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Ha csak R6S-sel játszanék (ami nem így van, de ez a fő multis játékom), akkor egy 1080p-s. 120Hz-s panelt még egy RX460 is kihajtana. (Low, T-AA[Ebben van Temporal Filtering is, ha nem zavar, hogy homályosabb lesz a játék, akkor nagyon sokat segít]-val mérve.) És ettől egy 1050Ti jelentősen előrébb van, szóval nem elérhetetlen a 120-144Hz, ha fel tudsz áldozni a grafikából. De ez játékfüggő is, BF1 alatt már elég más tészta lenne.
-
jaroslav
aktív tag
Köszönöm az információt.
Ezek szerint a Freesync-nek, inkább csak 60Hz feletti tartományban van jelentősége, hogy mondjuk egy 120Hz-es, vagy 144Hz-es monitornál, hogy ott korrigáljon mondjuk 60 fps esetén?
Azt hittem,hogy a 60Hz-en is van jelentősége, mondjuk 35-40 fps esetén... -
-
távcsőves
senior tag
Én csíptem. Vice City mai napig a gépen és ez az amivel játszom is nagyjából rendszeresen, a legjobb rész nekem.
4-ig van eddig meg eredetiben mindegyik, de őszintén szólva, a San Andreas-t már nem toltam ki teljesen. Túl sok lett a lehetőség a játékban nekem, ökörködni meg ezek is bőven jók voltak már. Ettől független beszereztem volna már az 5-öt, de marhára tartja az árát. Biztosan jó, hisz egyértelműen sláger játék. Most találtam egy eladót 5k alatt, írtam neki, hétvégén kiderül meglesz-e.
On tartalom:
VGA flash helyreállításhoz egy kis okos segédeszköz. A kiszerelt vga bios flash chip tartalmát lehet könnyen helyreállítani vele. Így nem kell a gépbe beszerelt vga-t "b@sztatni" , egy tisztább, szárazabb érzés.
-
hegegabi80
addikt
Köszi, hogy szóltál, én töltöm is, megnézzük a kis 550 mire képes.
Régen sokat toltam vele.
Egy bajom van, hogy jelenleg már elég sok játék vár a végigjátszásra, csak nem sok időm van rá.Amúgy ezt a fesz dolgot lehet nekem is meg kéne majd nézni, én egyenlőre csak a ventiprofilt piszkáltam.
-
Tépj egy sorszámot...
(#3533) kisza25
Egy kis barátkozást követően...Én is ódzkodtam Nvidiától, de az alacsony fogyasztás + jobb teljesítmény miatt megszerettem (GTX750Ti, GTX950, GTX1050Ti...). Illetve Wattman fiinomhangolással nincs az a sok szívás, hogy tuning is legyen, meg alulfeszelés, meg a konfig se főjön meg, meg egy frissítés ne vágja haza a beállításokat... itt csak belőttem AB-t, RTSS-t, és nem kell hozzányúlni, nem megy fölöslegesen az idő.
-
Tomi0703
addikt
és (#3372) távcsőves: Húgomnak lett véve. Aztán kicsit nagyobb teljesítménynövekedést várt, egy GTX650 Ti után. Overwatch nevű játékban panaszkodik fps laggokra. Afterburnerben megnézve, proci 100%-on vga, pedig 100% majd leugrik 50-re, stb. Felbontás fullhd, a proci meg egy AMD X4 750K.
Ez procilimit lenne? -
CJ4567
nagyúr
-
-
Mclovin
senior tag
Mert almát a körtével? mindekettő 75 wattot vesz fel, ergo ugyanannyi hőt termel. Egy jól belőtt venti profil kell és kész, nem lesz hangos se és meleg sem. Persze komolyabb kártyáknál mindenképp ajánlott a hőcső, de ilyen fogyasztás mellett ez elhanyagolható tényező szerintem.
-
PuMbA
titán
Persze, a VSync a lehető legrosszabb, mert input lagot növeli nagyon
Ezért találták ki az Enhanced Sync-et, ami nem korlátozza az fps-t vagy az AMD-nél az FRTC-t is lehet használni.
Ami gond lehet, hogy egyes játékoknál elég a kevesebb fps, másoknál pedig nem és ez a játék motorjától is függ. 80-100 fps szerintem is jobb FPS-ekben, de autós játékoknál ugyanolyan simának tűnik az 50-60 fps
-
PuMbA
titán
-
Luskan
tag
Nálam a dual graphics rendben volt A10-7870K és R7 250 GDDR3-as karival. Nagyon sok youtube videónál GDDR5-ös kártyával párosították, sőt még Linus is azt ajánlotta. Az AMD oldalán viszont kiemelték, hogy GDDR3-as kártyával kell párosítani különben jönnek a szinkronizációs gondok.
-
PuMbA
titán
Frame time variance-t néztél Crossfire esetén?
Azt tudom, hogy anno a Dual graphics-nál nagyon nem sikerült megoldani az egyenletességet.
(#3103) blacksir: 2GB VRAM-mal semmi értelme a CF-nek, mert számítási kapacitásod van, de a 2GB miatt nem fogod tudni a grafikát feljebb állítani. 3GB-ot a mai játékok simán megkajálnak magas grafikai beállítással. Ami még számít az a frame time variance, tehát a 2 kártya szinkronizálásából eredő esetleges lassulások, amiről érdemes több infót beszerezni, mert én sem tudom, hogy mekkora mértékű és van-e egyáltalán.
-
CJ4567
nagyúr
Én próbálgattam a tuningot, olyan kártyát kaptam hogy már 1256-hoz is plusz feszültséget kér. ASUS GPU Tweak II állítja autómatán a feszültséget az órajellel együtt, +64mV-vel lefutott 1 kör Valley 1300MHz-en, tovább nem akartam úgy futtatni, nem tudom mennyire árthat ennyi feszültség a kártyának. Melegedés nem volt vészes(épp akkor volt hőhullám), alapórajelhez képest 1°C volt a különbség.
Lehet RX560 BIOS-sal jobban menne, de nem akarom téglázni a kártyát, meg nincs is kint 560 Strix BIOS ha jól tudom. (Elég trauma volt a B250M Mortarom BIOS-át frissíteni, áramszünettől féltem.)
-
Memóriát nem szeretném húzni, és plusz feszt sem szeretnék adni a kártyának, de +15% órajelemeléssel is bírja a Furmark-ot, hiba nélkül.
Viszont a GPU load időnként vissza-vissza esik Furmark alatt, szóval valami még nem stimmel.
Most ez alapján próbálkozok némi feszvisszavétellel a felsőbb teljesítményszinteken.Power limitet vajon meddig érdemes kitolni?
A csúszka +75%-ig engedné, de annyit nyilván nem fogok adni neki. -
kisza25
félisten
-
-
epigramma
tag
Itt vannak képek HWinfóból és Aida64-ből.
Én csak azért gyanakszom a tápra, mert ugye nem külön 6pinről kapja a kártya a naftát, hanem az alaplapról, így nem tartom kizártnak, hogy kevesli azt a 700W-ot a dolog... Holnap elvileg egy GTX960-nal ki tudom próbálni, hogy elbírja-e a rendszer, hogyha külön tápellátást kap a vga.
Egyébként eddigi legjobb VGA-m ez az RX460, és inkább minden mást cserélnék mint ezt
-
Ezért mondom, hogy játékok alatt azért profitál a kártya a +2GB-ból, ott tovább nő a difi az 550 és a 460 között.
(#2708) PuMbA
A Giga tényleg már csak 31k HUF, az MSI még ennél is olcsóbb, XFX van 32-ért.
Ja, kb. 22k HUF lenne a korrekt ár az 550-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest