- iPhone topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
Az Overwatch egy eSport játék és nem tehetik meg, hogy a játék kiadása után a gépigényt megváltoztassák
1,1GB VRAM-ot használ jelenleg a játék FullHD-ban maximum grafikán, tehát a 2GB bőven elég lesz, de csak akkor, ha eSport játékokról van szó. Ha bejátszanak a jövőben AAA játékok is, akkor már csak a 4GB az ok.
-
Franklin
addikt
Quake Live?
Ideszúrnék egy részletet [oWn]f4te fórumtárs (Quake pro) véleményéről, amit egy 144 Hz-es monitorról írt:
"A monitoron fix 250 fps-sel pörgő akció vajsima, semmi érezhető késés (ez tőlem nagy dícséret, hiszen baromira háklis vagyok a mindenféle lagokra, késésekre, dropokra), nulla screen tearing vagy szellemkép. Az ember elfelejti, hogy nem CRT-t néz. Érzésre talán még jobb is, hiszen a 144Hz teljesen natív, nem kell semmivel babrálni, abszolút természetesen hat. Nem hittem volna, hogy valaha ilyet mondok. Persze a CRT-love megmarad, de ez a cucc megéri a pénzt. Minden forintot." - full hsz
-
CJ4567
nagyúr
Kijelölt opciót kapcsold be a beállításoknál, utána helyesen fogja kiírni a GPU kihasználtságot. Vagy Wattmannal monitorozd, csak azt játék közben nem látod kivéve ha van második monitorod.
Én nem szoktam korlátozni, kivéve egyes játékoknál, ahol nem folyamatos a játék változó FPS-sel. (NFS Most Wanted 2005 pl.
-
Pontosan erről van szó, dual graphicsnak desktopon kb sosem volt értelme, mivel néhány ezressel többért a dual graphicsnál jobb játékteljesítményt lehetett elérni.
Kaveri tesztben is szépen látszik, hogy mennyit hoz az A10-7850K + R7 250 GDDR5 dual graphics, kb semmit.
-
CJ4567
nagyúr
Lehet 1 ventilátorral hűvös VGA, előző Sapphire 6770-em is egy ventilátoros VGA volt(70 fok volt maximum, 108W TDP-vel), tűrhető hanggal ment tavaly nyáron egy ősrégi gépházban, pedig akkor melegebb volt a szobahőmérséklet. (Viszont a tápot gépen kívülre kellett tenni, mert hangosabb volt felül mint egy R9 290X
)
-
ceripapa
aktív tag
-
AtiGef
senior tag
Gigabyte-ot egyenlőre NE próbáljátok!!!! Próbálok én is találni valakit, aki vissza tudná flasshelni gyárira. Sajnos nincs képem. Az Ipse a 2gb-os Bios-át rakta a 4gb-ba, természetesen 4gb-os néven..... Így most szegénykém dögrováson van. Próbálkoztam Freedos-ból flasshelni, de ott is adapter not found hiba üzenettel kedveskedett.
-
Ezeket az FM2+ procikat tudtommal be lehet lőni kisebb TDP-re is, az én A8-7600-amnak is van 45W TDP-s módja.
Meglátjuk a Zen meddig skálázódik lefelé. Neked még Bristol is érdekes lehet AM4-be, vannak 35W TDP-s példányok, lásd a táblázatban. Csak még nem lehet kapni őket sajnos, lap sincs hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest