- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
jaroslav #3937 üzenetére
Az rx480/580 8gb és 1060 6gb az a kategória, ahol egy high preset a játékban 60+ fps szuper sima játék gondolkodás nélkül, de sokszor ultra beállításon is 60fps vagy több fullHD felbontáson. A probléma, hogy ezeknek a vga-knak sok vramja van, a most slager etherum bányászatban pedig a vram nagyon kell. (A Radeont külön sújtja az, hogy ezekben a kripto valuta bányász számításokban erősebb a Geforce-s párjánál.) Igy ezek a vga-k színtén olyan felárral elérhetőek, hogy akkor már nagyon közel a gtx1070 ami megint sokkal gyorsabb náluk, ha a játékot nézzük.
Sok függ attól hogy szerzed be a vga-t. Használt vagy új, ha ez utóbbi, akkor rendes bolti kisker garis, vagy valószinüleg szürke importos "hardverapros" a forrás. (Ha használt, akkor számolhatsz az ex bányászkártyákkal is. Ez lehet jó/rossz.) Én bolti kiskeres árakat veszem alapul amikor ajánlok. Per pill, 1060 3Gb a legjobb fps/ft arányban bolti kisker garival újonnan. Szóval lehet matekozni...
Amúgy tudom, hogy a vga ajánlos forumban ha nincs legalább 60fps-ed fullHD-n, akkor kiég a szemed.
Tényleg jó a sok fps, de még a csöpp rx460 2gb vga-m is tudd wolfeinstein new colossus alatt fullHD-ban 30-65 fps között. Teljesen OK a látvány. De ehhez játszani kelett a beálításokal szépen. 1.8-1.9 Gb vramot fogyaszt a játék nálam. Te meg ezt nem akarsz, csak high preset és hadd menjen.
Érted, r9 290 vga-k, öregek már nagyon, a fogyasztásuk miatt problémás darabok is, 60 vagy még több ezer Ft-ért vannak az aprón. Jézus... Ennyire van elk@rva a piac. Mert lehet velük bányászni is, de ilyen fogyasztással...
meg húzva rx480 szinten vannak bödületes fogyasztásal.
-
távcsőves
senior tag
válasz
jaroslav #3933 üzenetére
Rx570 4gb lett volna legjobb neked(hamár freesync), de a bányászok annyira elk@rták az árát (ez nevetséges, alig olcsóbb egy 480-580 áránál), hogy gyakorlatilag megszünt gamer vga lenni. Ezért vagy 1050Ti vagy 1060 3Gb amit keresnék. És inkább az utóbbit. (Ennek oka megint a bányászat, annyira egyedül van az NV ebben az ársávban az elérhető árú rx570 hiánya miatt, hogy a kereslet miatt az 1050Ti is feljebb van 5-10 ezer Ft-al, mint lenne. A kis 1060 pedig sokkal gyorsabb, mint amivel többe kerül. És mivel 3Gb-os, a bányászláz kevésbé érintette.) Kell figyelni az 1060 3Gb árát naponta többször, és lecsapni amikor 65 ezer Ft alatt van. Azért kiírom magamból, a kriptobányászat nagyon nagy kárt tett a játékos vga piacon. Én már barátkozok a konzol gondolatával.
-
MK VII
veterán
válasz
jaroslav #3929 üzenetére
Van jelentősége természetesen 35-40 fps esetén is, de azért írtam az első hsz-ben amit írtam, hogy "ki tudd használni", mert azt hittem magasabb Hz-es monitorod van.. Szóval egy 144hz-es monitort egy RX560-nal vagy 1050Ti-vel nem fogsz tudni teljesen kihasználni, maximum CS:GO-ban.
-
MK VII
veterán
válasz
jaroslav #3926 üzenetére
60Hz? Azt hittem 120 vagy 144Hz-es.
Egyébként, ha 60Hz-es akkor NV oldalon is nézegethetsz. Annyit egy 1050Ti-vel a legtöbb játékban el lehet érni egy kis finomhangolással. A játékoktól függ, hogy melyik, hogy fog futni. Overwatch Epic részletességen fullHD-ban 70-90fps...
Doom is bőven megvan vele. Mondjuk az RX-nek pl a Doom jobban fekszik meg a Vulcan API alapú játékok.
Szerintem nyugodtan bevállalhatsz egy RX560-at, de picit drágábban a 1050Ti is nagyon jó vétel! -
MK VII
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest