Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
blacksir #5179 üzenetére
Nézd meg AB-vel vagy Gpu-z-vel a szenzorokat és a GPU kihasználtságot nyugalmi állapotban majd utána terhelve pl. kombustorral .
Ha lehet készíts képernyőmentést a grafikonokról és nézzük meg.
Ha jól gondolom nem hőcsöves a hűtésed. (nem ereszt hőcső)
Ha lehet mérd meg a hűtőbordák hőfokát, akár kérátétellel is, amikor már a GPU elérte a 70 fokot. -
PuMbA
titán
válasz
blacksir #3139 üzenetére
Valamennyire működik, de az még semmit sem jelent. Az 1 kártya mindig jobb képkocka per másodperc egyenletességet hoz, ha az összes játékra levetítjük a teljesítményt, mert ahol nem vagy nem jól támogatott a Crossfire ott mindig hátrányban lesz a 2 kártya.
Nem tudok semmit a BIOS-ról, nem szoktam barkácsolni
-
MK VII
veterán
válasz
blacksir #3105 üzenetére
Össze nem fog adódni a memória szóval mindig a nagyobb memóriás kártya lesz a főkártya.
Nekem evidens, hogy egy kisebb is elég olcsóbban, de, hogy utólag neked a 4GB-os megérné-e azt nem tudom. Meg ,hogy 460-ból kapsz-e majd 4GB-ost. Aprón néha találni viszont nem a legolcsóbbak..Igazából amit PuMba ír az sem elhanyagolható tény...
-
MK VII
veterán
válasz
blacksir #3103 üzenetére
Szia...
Tapasztalatom még nincs... Még nincs... De lesz, remélhetőleg...
Én is 460 CF-et akarok, de nekem a fő kártyám az 4GB-os.. Az mellé tervezek egy 2GB-os modellt venni valami nagyon óccóért. Lassan az üzletekben is helyreáll a rend szóval az aprón is kialakulnak nemsokára a korrekt használt árak..
RX470 és 480 szintet lehet elérni a 460 CF-el. Hol ilyen, hol olyan.. Játéktól függ..
Szerintem a legolcsóbb opció, ha valakinek több kakaó kell a játékaihoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest