-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
őstag
válasz
kitbiagas #34678 üzenetére
Nem kellene elhozni a boltból. Ennek a confignak alapból menni kell minden gond nélkül. Ha valahogy működésre is bírnák akkor lehet hogy csak ideig-óráig működne. Ha fizetek egy komplett gépért az ne csinálja ezt. Ne csak a kártyát vidd vissza, hanem ez egészet mert ha valóban a táppal van gond akkor az később is gondot okozhat.
-
HSM
félisten
válasz
kitbiagas #34678 üzenetére
"Minden pénzem benne van a gépben, és még sem jó
"
A pénz nem garancia rá, hogy jó legyen.
Nekem a leírásod se világos. A hibát okozhatja driver-eltávolító is amúgy, friss windózzal, driverrel kéne próbáld. Amúgy ami még nem jött át, egy VGA vagy 2 van a 7970-ből? Mert ha kető, túlmelegedhet a felső, az okozhat ilyen hibát, CF-et nem könnyű hűteni. Nem írtad a tápod típusát, silány táp okozhat ilyen hibát akármilyen nagy is.
Nekem volt az említett VGA-ból kettő is, és hibátlanok voltak, megbízhatóak, komoly tartalékokkal. -
-
eldarin
tag
-
R3laX
addikt
-
-
R3laX
addikt
válasz
kitbiagas #34662 üzenetére
Úgy látom ez a ház Táp nélkül kapható. Vmilyet csak raktak bele, de ha később náluk is előjött ugyanez a probléma, hmm... én tápra tippelnék. Le kell takarítani rendesen a drivereket is, az is okozhat gubancot, esetleg ha minden kötél szakad én beraknám egy másik PCI-E slotba.
eldarin: Na akkor ott a pont
. Érdekes megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest