- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ha ugyanolyan kártyát nem tudnak adni akkor visszakérheted a vételárat még levásárolni sem vagy köteles.
"A levásároltatást a magyar jogrendszer nem ismeri, tehát a kereskedő nem jár el szabályosan abban az esetben, ha nem adja vissza a pénzt, hanem ragaszkodik ahhoz, hogy a fogyasztó vásárolja le a vételárat az üzletben."
-
Repsol600
addikt
Én azt javaslom, ha felkínálnak cserébe egy új 280-ast szerintem fogadd el, én pont kérdeztem Ipon topicban mi van ha nem fogadom el a cserekártyát, volt aki visszakapta a pénzt de volt aki nem fogadta el amit ajánlottak, mivel mindenáron a pénzt akarta visszakérni, és utána egy ugyan olyan javított kártyát kapott mint amit gariba leadott, szóval még rosszabbul járt mintha elfogadta volna az új cserekártyát.
-
Garanciális ügyintézés hivatalos menete:
1. javítás
2. csere (ugyanolyanra)
3. vételár visszafizetéseHa felkínálnak egy cserekártyát és az nem egyezik meg az eredetileg vásárolttal, akkor csak a vásárló jóindulatán múlik hogy elfogadja-e vagy a vételár visszafizetését kéri. Levásárolni sem köteles.
-
Johnny198612
tag
Na jol van koszi. Igen vegul en is erre jutottam, h at fogom venni a rendelest. Ugysem akarom nagyon piszkalni, ennyi garival csak nem lehet belole baj.
Amugy annyit korrekcioznek, h csak par oraig tunt ugy, h en vittem el az utso ipon-os darabot, mostmar visszakerult, csak tobb mint 80e-ert.
Erdekes fejlemenyek ezek. Ugy volt, h arzuhanas lesz, erre vagy kivettek keszletrol (pl ASUS vagy vapor X), vagy bedragitottak (Gigabyte). Mondjuk en csak 3 boltot nezek (aqua, ipon, pcx), de itt ez a helyzet egyelore.
-
Foxmulder89
senior tag
Ha jó a hűtése, akkor nem, márpedig jó, nekem is ilyen van
Nem hiszem, hogy érdemes cserélni 70-esre, ha csak nem egy kevésbé húzható példányod van és biztosra tudod hogy a 70-es viszont jól megy. Szerintem elég két kártyának a tápod, bár ezesetben nem járatnám őket ~1.15 volt felett, mert jóval többet kezd enni viszonylag minimális +teljesítményért és hangos is lenne. -
Foxmulder89
senior tag
Ha tudsz feszt állítani akkor rev1. Biost nem kell cserélni a kártyán, attól nem fog jobban menni. Ahogy írtad, 1.25 voltot adhatsz neki, azzal legalább 1150-et kellene mennie, de tuningra nincs garancia..lehet, hogy 1200-at is megy vele. A memória pedig 1500-1700-at is szokott menni, az független a gpu feszétől, arra külön feszültség van, 1.6 volt alapból a gigán, de azt ne emeld.
-
Cseneles
őstag
Helló! Nekem is Gigyabyte HD7950WF3 van! Nem tudom melyik Biost használod viszont ami nekem legjobban bevált az agyártótol is letölthető F43-as jelzésü
Na most a kárty alap értékei 900Mhz@1096mv memória 1250@1,5v
Nekem a Boost-os Bios al nem volt kép a hdmi-n de az én kártyám Rev 1-es! Ezt úgy tudod megnézni,h PCIE felett rá van irva a kártyára! Tuiningban a rev 1 amin szabályozható a feszültség igy az enyim lehet szerencsés darab de 1050Mhz-t viszi 1106mv al a ram az 1375@1,5v erre is van egy módositott bios az F43-ból átszerkeztve igy nem kell tuningolgatni fel toltam a kártyára és alapból igy megy!
Ha tuningolni akarsz elsőnek a kártya rev számát nézd meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest