- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin topik
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haffner1986
csendes tag
válasz
DeadMeat #34862 üzenetére
Tisztába vagyok vele,hogy nem egy világmegváltó táp de addig amíg megy igazábol le......rom már bocs
ha majd behal akkor veszek egy chieftec-et vagy hasonló jó minőségű tápot de most attól,hogy azt mondják hogy shit attól most nem szaladok rögtön a boltba.
Persze köszi,hogy jelezted te is de ezt én is tudtam viszont addig még nincs személyes tapasztalatom arról,hogy ez valóban nem érte meg az árát addig nekem megfelel ezt remélem te is megérted !Ja és még annyit,hogy az ár nem minden nekem volt már chieftec tápom amit 20 000 ft vettem bírta 3 évet később vettem egy hkc-t ami elvileg gagyibb és ráadásul fele annyiba került azt meg öt év után csréltem le nagyobbra de nem azért mert meghalt hanem mert kellett a nagyobb táp.
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy az ár nem biztos,hogy tükrözi a valóságot
A tapasztalatok már annál inkább de nekem még nincs negatív tapasztalatom erről a (selejt) tápról
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Diablo 3
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest