- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
J.Hetfield #51613 üzenetére
Vajon kikopik valaha ez az AMD driver szar néphiedelem? Nekem sincs bajom a driverekkel, pedig egy ideje AMD kártyáim vannak és problémamentes volt mind. Persze nem azt mondom, hogy hibátlanok, csak már eléggé túl van misztifikálva ez a dolog.
De unokatesómnak meg GTX660 kártyája van, és szidja az új drivereket, munkatársam szintúgy egy 680-nal. Pakolják vissza valamelyik régebbi verziót.
Na akkor hogy is van ez most? -
Steve198310
őstag
válasz
J.Hetfield #51597 üzenetére
Ajánlom a sapphire R9 270x vapor-x vagy toxic de az elég batàr darab.
Hát ha xt veszel max sapphire 7870xt vennék. Annak volt az összes közül a legjobb hűtése és probléma mentes volt. Én is azt kerestem de nem volt sehol. -
huan
őstag
válasz
J.Hetfield #51590 üzenetére
Addig gondolkodunk, míg pl. az Aqua-nál 46-ról 50-re emelkedett az Asus R9 270 ára és máshol is drágult nem kicsit.
Nagyon jó. -
Popes
őstag
válasz
J.Hetfield #51595 üzenetére
Nem akartam leszedni a fejed
de ami elromolhat el is romlik, és szinte nincs olyan eszköz amibe ne lenne hibás. De az R9 270 nem tartozik a nem ajánlott kategóriába. Legtöbb probléma a nem megfelelö driver telepítésből és egyéb user errorokból ál össze.
-
katt777
félisten
válasz
J.Hetfield #51595 üzenetére
Én is, de a 7870XT nagyon jó vétel volt, és az utolsó, és hibátlan ATI (1950XT) kártyám óta ezzel van a legkevesebb problémám (és a problémák csak AMD-vé válásuk óta vannak). Ami lényegesen jobb, az még lényegesebben többe kerül, ezért amíg nem jön ki egy új nV széria jóval nagyobb teljesítménnyel és hasonló árban, addig marad, legalábbis terveim szerint. Szóval én AMD részéről ezt a kártyát merem jó szívvel ajánlani, bár, ha jól rémlik, a sima 7870-ekkel sincs sok gond, csak azok jóval gyengébbek.
Gyártóra meg mindkét fronton figyelni kell, vannak gagyik és minőségiek. -
katt777
félisten
válasz
J.Hetfield #51592 üzenetére
AMD-nél pont az a jó, ha a kártya legalább fél éves, mert akkor már nagy eséllyel van hozzá megfelelő meghajtó (de volt, hogy 8 hónap kellett pl. 3870-nél), viszont az avultatását csak jó 2 év múlva kezdik meg, tehát ezzel a legkisebb a szívási faktor.
760?Maradj sztem nV-nál, ott ilyesmitől nem kell tartani.
Popes: Semmi baj azzal szerintem, ha nem csak problémák kerülnek ide (nem is az a topic címe!), viszont az fontos lenne, hogy minden esetben tisztázva legyenek a hardveres körülmények (aláírás), illetve, hogy mely szoftverekkel problémamentes az adott driver.
-
Popes
őstag
válasz
J.Hetfield #51590 üzenetére
Megjegyezhetnétek végre hogy a fórumokra azok írnak többet akiknek problémájuk van, írjátok be a google-ba a kártya tipusát+problem és ha nincs találat akkor megvan a tuti vétel
-
hepa
csendes tag
válasz
J.Hetfield #51583 üzenetére
Én is egy ASUS R9 270x-et használok már több mint 9 hónapja. Semmi hibát nem tapasztaltam még.
-
Zsohi
őstag
válasz
J.Hetfield #51572 üzenetére
Nincsen semmiféle különleges hibája a kártyának, csak hát tudod akiknek jól megy Ők nem fognak a fórumokon veszetten kiabálni.
-
törölt tag
válasz
Az R9 270X az árát nekem megérte, és hogy megválltam a HD7850-től eddig egy jó döntésnek tartom. Megvárhattam volna a következő AMD széria középkategoriás példányait, de azok mire elérhető áron és megfelelő információkkal (tesztek és vélemények) beszerezhető lesz számomra... na addig nem érte meg kivárni. Az Nvidia-nál is találkozhatsz hibákról beszámolókat, de a driverek írása most az AMD-nél több gondot jelent a felhasználók számára... és ez akár meg is fordulhat.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
J.Hetfield #51578 üzenetére
Írtam üzit.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
J.Hetfield #51576 üzenetére
Persze. Ha normális Windowsra teszed fel, előtte törlöd rendesen az előzőt + driver sweeper, ccleaner bármelyik WHQL. Ha van kedvem a bétákat is fel szoktam tenni.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
J.Hetfield #51574 üzenetére
Legtöbbször driver gondok vannak a felhasználó miatt. Olvasom a topikot.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Milyen témát olvastál te?
Érdekes mód nekem egyik kártyámmal sem volt hiba. A mostani Asus R9 270-el sincs semmi.
Egyszer kockázott, amikor túlzottan húztam a memória órajelét.Nyugodtan veheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged