- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
Soos95 #56452 üzenetére
Annyi menni szokott, ami nálunk van (perpill asszony gépében), az 1.1GHz -en is elvan kényelmesen. Bár meg kell jegyezzem, amíg nem a jelenlegi Corsair tápokkal hajtottuk, csak 1050MHz -ig volt stabil, szerintem tápolási (6pin csati) probléma lehetett akkor. Viszont ha jól rémlik, a hűtő profilja elég kreténül van beállítva gyárilag (csendesre, de melegedett is mint állat).
Memóriáknak is dobhatsz egy százast, ha Elpida chipek vannak, azok ugyanis gyárilag 1500 -as tempóra képesek.
-
Popes
őstag
válasz
Soos95 #56452 üzenetére
Az 1050 core clock simán mehet, memória meg 1500-ra. (de ezt a crimsonba is engedi)
Ha többet akarsz az se gond neki, az 1150-et nekem is tudja fesz emelés nélkül, de még lehet hogy simán fentebb is tudsz menni.
Nekem elég az 1050/1500 amit a crimson tud, de próbálgasd egy kicsit és figyeld a hőfokot és kiderül hogy mit tud a kártyád.
A hőfok 80 fok alatt teljesen normális hosszútávon is, én a fölé már nem mennék hosszú távon.(bár tudomásom szerint bírná még fölötte is, de jobb a biztonság)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest