- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
válasz
fenergie84 #13293 üzenetére
Nekem is bejön, de nem a legjobb hűtés,így már azt kell,hogy mondjam.
Elég kis feszültségemelés ez,ahhoz hogy ennyire melegedjen
alap 1219mV
max 1300mVez 10% sincs
-
kockaharcos
senior tag
válasz
fenergie84 #13285 üzenetére
azt tudni kell,hogy a ventilátorvezérlést úgy használom,ahány fok annyi százalék, olyan 62 fok körül megáll így magában, még csak CF disabled volt, addig 70 ig is felment
de mindjárt megizzasztom a kedvedért
-
Leone743
tag
válasz
fenergie84 #13198 üzenetére
Értem-eddig +50mhz-et huztam ki a gpu-ból-de a memre is adok 50mhz-et akkor már fagy
lehetséges hogy vlmi más miatt nem lehet húzni a mem-t vagy tényleg nem lehet tuningolni?mert láttamam sok helyen hogy 1650mhz-re is felhúzták már,én meg 1300mht-et se tudok ki hozni belőle XD érdekes.m ia véleményetek?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
fenergie84 #13195 üzenetére
CCC-ben, Tweak-ben, Trixx-ben és MSi Afterburnerben is a van neki csúszka -20%-tól +20-%ig(azt hiszem az OC-s Sapphire-oknál lehet 50%-ig kitolni) , ahol a feszt és az órajeleket tudod állítani.
Leone743: Úgy érdemes tuningolni, hogy kezdésnek a memóriák órajelét alapon hagyod és csak a GPU-t tuningolod, mert, ha egyszerre csinálod a kettőt, akkor nem fogod tudni, hogy melyik miatt lett instabil a rendszer.
-
patex1983
őstag
válasz
fenergie84 #13034 üzenetére
Hát lehet akkor megvárom az új platformot, bár ilyen alapon, akkor mindig lehetne várni az újabb és újabb generációkat, mert jönnek ezek folyamatosan már...
Először én is megnézem, mit mutat majd a kis i3-mal, 4Ghz-en megy stabilan, aztán majd döntök.
Köszönöm az infókat, tippeket mindenkinek.
-
válasz
fenergie84 #12674 üzenetére
Rakni rakhatsz, attól, hogy nincs benne szenzor, még nem árt neki a hűtés
. De nagyon csodát ne várj a plusz bordáktól. Ezeket a chipeket nem a túlmelegedés fogja meg tuningban.
(#12678) fenergie84:
Szvsz, alapon teljesen felesleges. De kb tuningnál is.
-
válasz
fenergie84 #12672 üzenetére
A memóriáknak nincs szenzora, csak a GPU-ban lévő memória vezérlőnek.
-
LamaCube
addikt
válasz
fenergie84 #12648 üzenetére
-
Sabre
őstag
válasz
fenergie84 #12606 üzenetére
én a kis téglát néztem mert az csak 23.5 centi, a másik amit MZSoltee vett az 26cm. A nyák ugyanaz ezeknél amúgy?
-
seederking
őstag
válasz
fenergie84 #12440 üzenetére
Ne befolyásoljon a black screen-el való "ijesztgetés".Nekem volt Sapphire 7850 most pedig 70 és 1x sem kaptam black screen-t.(nem általánosítok,csak mondom).
Dealer95 : Szerintem ha valaki érdeklődik nem kell egyből megijeszteni a legrosszabbal és arra sarkalni,hogy egy egyébként "mindenki" által jó minőségű kártyákat kiadó gyártótól elpártoljon.
-
Speed®
titán
válasz
fenergie84 #12436 üzenetére
Ha van keret V2 ASUSra, 70esek közül az a legjobb, de Sapphire is jó.
ASUS féle 7850től nem vagyok elájulva, szerintem ott a Sapphire jobb..
A típusszám általában a körítést és a specifikációkat is meghatározza.Dealer95
Attól, hogy volt egy elismert gyártási baki, ami kis szériás visszahívással és RMAs gyorsjavítással korrigálva van, ill. attól hogy akadt pár "szerencsés", aki belefutott, még nem kell általánosítani..rengetegen vettek/vettünk, problémamentes üzemmel meg nem fog senki beírni, hisz elvárható -
Chapel
addikt
válasz
Jól írta a kolléga, bármelyikkel jól jársz. Nekem Shappire 7870 Ghz Edition van, meg már pár embernek itt, de van sok más is, van aki erre, van aki arra esküszik egy biztos ezzel a kettővel nem tévedhetsz. Asusból ha tudsz V2-eset, jobb a hűtése.
(#12437) Dealer95: nálam 4-5x volt, de úgy néz ki nem a vga volt a ludas, illetve én csak eredeti programok alattit számítanám ide...
-
Dealer95
őstag
válasz
Sapphire 7870-eknél elég "gyakori" a Black Screen.
Én az Asus-t venném.7850-nél pedig szerintem mindegy.
-
seederking
őstag
válasz
fenergie84 #12434 üzenetére
2 olyan márkát írtál amik közül már elég ha csak te magad eldöntöd melyik szimpibb
(sztem ezzel mindent elmondtam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest