- One mobilszolgáltatások
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Dark KillerX #47711 üzenetére
ASUS ventiknek szarok a motorjaik, legalábbis én HD4870-ből kifogtam párat, de ezt már írtam soxor. Inkább nem kockáztatom meg, hogy leteszteljem, ma más motorokat használnak-e az ugyanolyan légkavarók alatt. Ráadásul mind zajos volt, főleg GB-hoz képest.
GB-okat sokan buherálták, széthajtották, aztán fikázták, hogy szarok, amikor jöttek az artifact-hibák és társaik. Az AMD önmagában nem szereti a tuningot, jó esetben feleannyit lehet kihozni ezekből, mint nV-ból. nV kártyáimon (Galaxy 8800GT-t kivéve mind GB volt) 20-25% STABIL tuningot értem el, ráadásul eleve gyári OC-hez képest, a 7870XT már kiválónak számít +13%-kal (ráadásul gyári fesz alatt, följebb meg magasabb fesszel sem üzembiztos). Természetesen mindegyik esetben épeszű tuningról beszélek, nem széthajtásról.
Az R-es AMD-k szerintem hardveresen sem 100-asak még, 7870XT-ből is kifutott pár széria, mire jó lett, én már ebből vásároltam szerencsére.
Semmi vita, csak tapasztalatcsere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged