Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Egy Gigabyte GV-R927XOC-2GD, és visszatértem egy idő után Win8.1-re. Lenne egy olyan problémám, hogy a rendszer időközönként lemerevedik, és egy Display driver stopped responding and has recovered üzenettel örvendeztet meg. Próbáltam 13.12-es Stable driverrel is, és 14.1 BetaV1.6-al is, a jelenség mind a két esetben fennáll - annyira, hogy amig ezt a hsz.-t megirtam, olyan kb 12-szer történt meg ez az esemény.
A vicc az egészben, hogy OS X alatt - ahol hivatalosan még nem is támogatott ez a kártya - ott semmi ilyen baj nincs (ott néha flickering előjön, de az más tészta).
Tudok ez ellen tenni bármit is, vagy csak várakozzak addig, amig létrejön egy normális driver, és addig ne használjak Windowst?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo RTX 3080 OEM 10GB Garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- PowerColor RADEON RX 7900 XTX HellHound Spectral OC 24GB - Garancia
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest