Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
Alister71 #43388 üzenetére
Nembiztos mert lehet beletrollkodnának. Lényeg az hogy sztem a 4 mag erősebb mint a 2 mag 4 szál. Persze ez mondjuk effektiv akár előny is lehet mert úgy látom hogy pl az én 4 magos AMD-m X2 ként szerepel a játékok alatt, mintha csak 2 szálon futna a feldolgozás. Valahogy úgy érzem és most nem Antiinteles vagyok, de sztem indokolatlanul drága az intel az AMD hez képest és nem sokkal jobb. Az i3 as széria meg nem is igazából játékra lett kitalálva, akkor már inkább i5 öst vennék. Úgyis most nekem fognak párna esni de már megszoktam. Ugyanakkor számít az órajel az L3 cache stb is, amik nem mindig vannak az i3 as intelekbe vagy inkább egyáltalán nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest