Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz Majkee84 #3114 üzenetére

Nem mondtam én olyat hogy Sapphire topic :( Csak Gippo kollégának Sapphire 7850 OC je van nekem meg sima, és erre írtam hogy az OC ken picivel jobbra sikeredett GPU van!

(MSi nél is így van valószínűleg csak ott meg a sima verziókon még gyengébb van, amit sajnos sokszor tapasztaltam már. Ezért nem kéne nekem MSi kártya max ha ingyé adnák :C de még akkor is el gondolkodnék hogy megéri-e nekem a sok szívás elég volt 5850.TF2 és 5870. Lightning ból)

*************************************************************************************
    #3113 Inv1sus: hát ahogy látod bizony sokat jelent egy hűtő csere mert nekem most ebbe a 31.fokos szobában 1,185.V ra megfeszelve és 1200/1500.on járatva hangtalanul hűti a kártyát az AC TT Pro és még ekkor sem megy 48.foknál feljebb gyári hűtővel ez sz-tem már bőven 80.felett lenne!

************************************************************************************
    #3115 miklosss2012 76.% az teljesen jó akkor kéne aggódnod ha 50.% alatt lenne de még akkor is egy átlagos GPU -ról beszélnénk! 78xx ből ugyan nem láttam még ennyire(50% vagy az alatt) rosszat de 58xx ből sajnos van amit nemrég szerváltam 5850 et az 3,125.% ami meg is látszik rajta mert a gyári 725.MHz et max 25.el tudom megemelni mert 760.nál már hibázik :O

Új hozzászólás Aktív témák