- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Majkee84 #3114 üzenetére
Nem mondtam én olyat hogy Sapphire topic
Csak Gippo kollégának Sapphire 7850 OC je van nekem meg sima, és erre írtam hogy az OC ken picivel jobbra sikeredett GPU van!
(MSi nél is így van valószínűleg csak ott meg a sima verziókon még gyengébb van, amit sajnos sokszor tapasztaltam már. Ezért nem kéne nekem MSi kártya max ha ingyé adnák
de még akkor is el gondolkodnék hogy megéri-e nekem a sok szívás elég volt 5850.TF2 és 5870. Lightning ból)
*************************************************************************************
#3113 Inv1sus: hát ahogy látod bizony sokat jelent egy hűtő csere mert nekem most ebbe a 31.fokos szobában 1,185.V ra megfeszelve és 1200/1500.on járatva hangtalanul hűti a kártyát az AC TT Pro és még ekkor sem megy 48.foknál feljebb gyári hűtővel ez sz-tem már bőven 80.felett lenne!************************************************************************************
#3115 miklosss2012 76.% az teljesen jó akkor kéne aggódnod ha 50.% alatt lenne de még akkor is egy átlagos GPU -ról beszélnénk! 78xx ből ugyan nem láttam még ennyire(50% vagy az alatt) rosszat de 58xx ből sajnos van amit nemrég szerváltam 5850 et az 3,125.% ami meg is látszik rajta mert a gyári 725.MHz et max 25.el tudom megemelni mert 760.nál már hibázik
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest