Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
kovsol #29916 üzenetére
Én levettem az órajelet is és a feszt is, mert BF3-hoz AC3-hoz elég ennyi is (a benchmark meg annyira nem érdekel), főleg mert Vsync on és általában a procit jobban használják, na azt már felvettem 4 GHz-re.
Órajel: 1050 MHz-ről 1 GHz-re
Fesz: 1219 mV-ról 1056 mV-ra
Az MSI kicsit túlzásba vitte az alapfeszt, lehet azon tuningosok miatt, akik azt nem állítják.
Szvsz akinek jobb teljesítmény kell, az vegyen jobb kártyát, kivéve ha csak annyi hiányzik, amit ép ésszel ki lehet belőle tuningolni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest