Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Őszintén? Kb. 5 ezressel került többe, mint az XT. És még így is gondolkodtam, melyiket tartsam meg...

Jó dolog a 7950, több benne a tartalék, valamikor még a +1GB ram is jól jöhet, de ahogy írtam is, sokkal meggyőzőbb volt nekem érzésre a 7870 XT előnye a 7870-hez képest, mint amennyit hozott a 7950 a 7870 XT-n.
Nekem maga a Tahiti csip tetszett meg nagyon, a pitcairn nem nyűgözött le.
Talán annyiból jobb még a 7950, hogy ha nem számít a fogyasztás, azt tovább fel lehet húzni kis szerencsével. Az sokkal meggyőzőbben bírja az ilyen 1150-1200Mhz 1,2V körüli mókákat, ahol jól lelépi az 7870XT-t, de ott már a fogyasztása is elég meredek...

Szerk. Anand elég megbízható, Tech nagyon változó, Tom elmegy.
De ahogy felettem is írják, a fő baj az, hogy az AMD gyárilag marha sok fesszel adta ki valamiért ezeket, és marhára nem kell nekik annyi... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Autós kamera eladó
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ahogy felettem is írják, a fő baj az, hogy az AMD gyárilag marha sok fesszel adta ki valamiért ezeket, és marhára nem kell nekik annyi...