- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
Alister71 #7673 üzenetére
Én személy szerint egy média lejátszót ajánlanék, meg mellé egy kis i3-as procit, 64es ssd-vel. Melyik az a legkisebb vga amivel gond nélkül mennek a 3d-s filmek. Főleg ha játszani nem is akar. Procit mit ajánlanál mellé intel vonalon? Sajnos nem vágom a 3d-s dolgokat.
Viszont ha játszani is akar majd, akkor menni fognak full hd-ben ezzel a vga-val a játékok? Na nem high-ban gondoltam, csak medium környékén. -
vlevi
nagyúr
válasz
Alister71 #7667 üzenetére
Nem tudom, letöltöttem az origint, telepítettem, beléptem, kiírta a fraps, hogy 60, bóklásztam egy kicsit kiléptem. Nem mentem semmilyen beállításba, ezt dobta a gép. Fogalmam sincs, milyen alapértelemezést állított a Crysis3, lehet, hogy minimál/2, nem tudom, de FullHD-ra volt állítva a monitor, és a felbontás nem váltott át.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Alister71 #7659 üzenetére
FullHD-ban, és olyan médum félén.
És a Catalystban csináltam a dirt3-hoz egy profilt, és a dirt3-hoz kikapcsoltam minden AA, AF, bizbaszt, a játékban állítottam be.Időközben azonban rájöttem, a Race07-el megszivatott a Catalyst. Valószínű, hogy újnak érzékelt mégiscsak valamit, mert az alapbeállításokban is kikapcsolt mindent, ezért voltak olyan nagyon nagyon az fps értékek. Visszaállítottam mindent olyanra, mint volt és rögtön lejjebb eset, olyan 220-250fps környékére. De azért az is brutálisan jó.
Közben letöltődött a Crysis3 béta, azon nem állítottam semmit, Vsync be van kapcsolva, és stabilan megy a 60fpfs. Nem is kapcsolom ki.
Régebben azért kapcsoltam ki, mert ha nincs meg a stabil 60 fölötti fps, és néha leesik 60 alá, 35-40 környékére, akkor jön az idegesítő diavetítés. De mostmár királyság van. -
Eagle16
addikt
válasz
Alister71 #7644 üzenetére
Alternatívaként még egy A75-ös lapot tudtam volna elképzelni, egy X4 750K-val. Csak azt olvastam hogy a gyári hűtés hangos, meg most megint adjam el az alaplapot meg a procit...
Inkább akkor lesz később egy használt i5, és az még erősebb is mint az X4 és csak procit kell cserélnem, minden más maradhat. Eredetileg is így terveztem amúgy, ideiglenesen a G860, aztán később egy használt négymagos.
-
dragonfx
veterán
válasz
Alister71 #7618 üzenetére
azért csak ott vagyok a lista elejébe.első 3ba a proci miatt ugyse kerülhetnék.azért szép eredmény szerintem egy 80k.s rendszertől.
megy megyeget, valakinek még ennyire se.de mostmár tudjuk mi akülönbség a short és a nem short sapphire verzio közt.kisebb a fesz ergo kevésbbé megy a maximális tuning.
nekem annyit nem ér meg tönkreverjem.azért kiváncsi lennék asus és msi tulajok válaszára.mert ugye mind2 gyártónak van nem OC.s de mégis short és long nyákos 7770e.hogy vajon asus,msi is a short nyákoson kisebb feszt ad a gpunak?
amugy ujabb respest a vga.nak serious sam 3 ultrára állitva 1440be átlag 36 fps jött ki.
már én is kiváncsian várom melyik lesz aza játék ami tényleg nem fog 1440be highon menni a c3on kivül.... -
Eagle16
addikt
válasz
Alister71 #7555 üzenetére
Hát, nekem be volt kapcsolva a V-Sync, de nem hinném hogy attól ment ilyen rosszul. A multi az játszhatatlan közepes beállításokkal nálam, olyan durván ugrál az FPS, és inkább 20 felé közelít mint 30 felé.
Ennek a játéknak nagyon alap a 4 mag ahogy látom. A véglegest még megnézem azért, remélem hogy a többi 2013-mas játéknak nem kell majd ennyire a proci...ha igen, akkor a fejhallgató árát i5-re kell költenem.
DeadMeat: magasabb felbontáson nem tudom, mert 1680x1050-et tud a monitor maximum.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Alister71 #7497 üzenetére
Na majd akkor én is visszarakom az OC biost.
Azért az érdekes volt hogy csak akkor fagyott ha az OC volt fent.
Win reinstallt meg lehet én is tolok egyet, mert most a lapom gariban van aztán i3 as konfigot kihúztam a win7 alól és betoltam alá egy AMD X2 4200+ osatEleinte köhécselt a win de driverek után rendben lett. De ha soká nem fogom visszakapni az enyémet kellesz egy reinstall mert szerintem így nem kerek a dolog kicsit gyorsabbnak kellene lennie a konfignak mint most.
-
oliba
őstag
válasz
Alister71 #7497 üzenetére
Nekem is ugyan ez a driver gond volt, csak én azt hiszem, hogy a 12.11 egyik bétája és egy másik driver volt. Reinstall, sima install, driver sweeper és minden volt, de mindig azt írta, hogy nem sikerült telepítenie.
Mellesleg kétlem, hogy lopott driverek voltak. AMD kiküldi a drivereket tesztelni, vagy nem tesztelni és akkor onnantól máshonnan is le lehet tölteni
-
Eagle16
addikt
válasz
Alister71 #7464 üzenetére
Azt még 9600GT-vel vittem végig, 2Gb RAM-mal
Egy rész volt ahol keményen szaggatott, valami óriási bejárható terület volt, de amúgy korrektül futott DX9-ben.
Már az is kihasználta a 4 magot, szóval gondolkozom egy használt Sandy-s i5-ben nagyon, most 33-35k között vannak az aprón, lehet hogy márciusban tudok majd venni egyet. A Pentium meg még akkor is érni fog szerintem 12k-t legalább, szóval 20-ból kijönne a váltás.
Persze az is lehet hogy a Pentium-on is jól fog futni minden, igazából még nem is jött ki a megvétele óta olyan új játék amivel tesztelhettem volna...A Crysis 3 érdekelne, meg a Bioshock: Infinite, Dead Space 3, Aliens: Colonial Marines...
-
oliba
őstag
válasz
Alister71 #7229 üzenetére
"7770 úgy elveri a 6850-est a mint a záporeső a híg libaszart."
"Mindkettőről vannak tesztjeim. DX9-ben kb egyforma a 2 vga, de dx11-ben a 7000-es széria jobb lett a jobb tesszellációs tudása miatt."
Emellett a 13.1 nem csak a GCN-t gyorsította, hanem a korábbi szériának is adott jó pár %-ot.
-
andrasko
senior tag
válasz
Alister71 #7177 üzenetére
(#7177) Lord Vader:
persze... a régi eredményed módosítottam, és ott maradt.
... sorba rendeztem ...(#7194) detroitrw: korábbi alap és OC órajeles eredményeid frissítettem
... frissítve a házi toplista: >sheet<
-
dragonfx
veterán
válasz
Alister71 #7192 üzenetére
detto ugyanaz a kettő csak más a neve.ha kell valakinek feldobom otthonrol.
na ezt a gpu tweaket megnézem de nem sok esély látok a gpu votlage müködni fog nálam...
lehet tényleg más a szabályzója?
és ha feltennék más gyártó 1.250V biosát?..mondjuk egy 1100/1300 bios jobb lenne.
-
oliba
őstag
válasz
Alister71 #7183 üzenetére
Visszavett órajelekkel hibátlanul működik. Több feszültséget csak az ASUS GPU Tweak progival tudnék adni, de az olyan egy hulladék, hogy inkább felejtős. Ha sima biost raknék fel, akkor alacsonyabb lenne a feszültség is, amitől megint fel kéne raknom az AGT-t, hogy feszültséget állítsak és azt nem akarom. Egyenlőre marad az 1050/1425Mhz-es beállítás
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Alister71 #7114 üzenetére
igazad van, nem azt mondom, h nem hasznos az ilyen szintetikus tesztelgetés, csak megvan mindennek a helye, és szerintem nem itt!!!
a képek sem azért zavarnak, mert lassú netem van, hanem mert átláthatatlan lesz a topik, mellesleg telefonról sem hiszem h kényelmesebbé tenné a használatot
de ha nem akartok csak ennek egy külön topikot, akkor OK, nekem 8, befejeztem az OFFolást
-
CoolBoy323
nagyúr
-
-
Eagle16
addikt
-
mexel
veterán
válasz
Alister71 #6883 üzenetére
Na a következő jobb lett, újraraktam a 3dmarkot. Most a full pont 720p-ben 4175, és a Graphics 4251, Physics 4027, a Combined pedig 3873.
Így már jobb.
Kipróbáltam advancedben azonos beállítások mellett (1024x768-ban csak) a 4 db graphics tesztet a 7770-en és 5870-en is, összesítve a 7770-es 6350 pontot adott, az 5870-es pedig 5851 pontot. Csak a Graphics Test1-ben volt gyorsabb az 5870, 36 ponttal a 7770-es 30 pontjával szemben. Azt még nem néztem meg melyik teszt mit mér.
Ha csak a graphics test-eket nézem azonos beállításokkal, akkor gondolom konfigfüggetlen a dolog, így össze lehet hasonlítani a vga-kat valamennyire.Mindenesetre egy Q6600-as 3200-re húzva egy 5870-essel akár jobb is lehet mint az i3 7770-el. Valahol pedig fordítva
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Alister71 #6760 üzenetére
...csak hogy képben legyek, mert van egy kis gondom...a memoria hibák a melegedéstől jönnek elő, vagy a feszültség hiányától-ugye?
...
...leírom a jelenséget, de előbb a gép: core i5/760, 2x4giga adata DDR3/1600, giga H55 lap, FSP zen 400 táp, és egy új sapphire HD7770-es VGA...win7-64bit...catalyst 12.11.beta...semmi tuning, minden alapon...általában 1680x1050 felbontin játszom, ha csak tehetem...
...kiprobáltam már 3D mark progikból a 2003-at, a 2006-ot, a vantage-t, és a 2011-et is, hibátlanul futnak le mind...játszottam a kártyával elég sok gaméval (dirt3, DAO, driver SA, sims3, Mass effect, és pár régebbi game is), amik szintén gond nélkül mentek huzamosabb ideig (órákon át), viszont...
...találkoztam egy olyan gonddal (a dragon age2 proginál), ami VGA memoria hibának tűnik (rémlik)...nem a játék alatt, pl a karakter kiválasztási menüben, rendszerezetten, mint katonák a sorakozón, egyforma méretű apróbb fehér négyszögek villannak fel, egymástól egyforma távolságra, kis behatárolható téglatestnyi területen, melynek a helyzete is véletlenszerűen változik a képernyőn...ezt vajon mi okozhatja, és hogyhogy másik játékba, vagy a játék alatt nem jön elő?
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Túra és kirándulás topic
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest