- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
Str8 sk8r #7016 üzenetére
Vader kolléga linkelte a biost: KATT
DrodidMeste pedig a frissítés menetét: KATTElőtte azért mentsd le a sajátod
Meg esetleg legyen kéznél valami integrál vga-s lap vagy pci-os vga ha esetleg valami balul sülne el.Nekem is volt kis gondom egyébként a BIOS flashelésnél
igaz ezt cska magamnak köszönhetem...
Ugyebár integrált gpu az i3-ba mondom akkor beálíltom hogy peg/igpu legyen, nade láttam egy olyat hogy dualmondom ez a tuti rámentem és jött is a fekte képernyő, arról meg elfeljetkeztem hogy nincs D-SUB kábel kéznél így kénytelen voltam jumpert megkeresni és resetelni a BIOS-t .... majd utána mindent szépen ujra beálíltani benne ahogy volt.
Ezek után lenyomta a frissítést, resi majd vártam hogy mi fog történni, hát történt is a WIN kapásból már a töltőképernyőnél eldobta magát, ilyedtemben vissza is flasheltem a régi BIOS-t majd próba de megint elhasalt a win ekkor jutott eszembe hogy én AHCI módba telepítettem a WIN-t és most a HDD-k IDE módba futnak, na azt gyorsan át majd flash és minden működöttszóval csináltam magamnak esti 2000000-es vérnyomást meg kis munkát
-
andrasko
senior tag
válasz
Str8 sk8r #7016 üzenetére
(#7016) Str8 sk8r: adatok kiegészítve
(#7019) detroitrw: adatok kiegészítve... frissítve a házi toplista: >sheet<
-
andrasko
senior tag
válasz
Str8 sk8r #6985 üzenetére
Emlékeztetőül a házi toplistára kerüléshez a fotónak tartalmaznia kell:
- TESZT EREDMÉNY(programban vagy weboldalon, akár mindkettő)
- CPU-Z -> CPU (a proci valós órajele mutassa, tehát nem az energiatakarékosat)
- GPU-Z -> Graphics Card (több vga esetén minden vga-ra külön-külön)
- OC szoftver -> 3D-Tuning/OverClocking ablak beállításai
... és reg-gellek is!(B)(#6993) Str8 sk8r(/B) -t reggelem... de a GPU-Z hiánya miatt add meg:
- Pontosan milyen 7770-ed van?
- Catalyst verziója? -
Sanyi19
őstag
válasz
Str8 sk8r #6769 üzenetére
H55-be I5-el is átáll a pci-e sebesség 1x-esre miután újraindítod a gépet?
Gigabyte support kipróbált egy I7-860 mellett ugyanolyan H55-ös lapba mint ami nekem van egy 7770-et és náluk nem jelentkezett a probléma. Ha minden igaz most tesztelik egy I3-540-el is. Majd beírom ide az eredményt...
Mondjuk a Sapphire tesztelte egy Asrock H55-be I3-al (csak más rev-el) és náluk se volt ilyen 1x-es mód...
-
Alister71
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #6769 üzenetére
Ha boltban vetted a vga-t, vidd vissza. Vidd az egész gépet, és mutasd meg a hibát az adott játékokban. Sajnos ha nem mutatod meg nekik, azt fogják mondani, hogy nekik nem produkálta a hibát, a vga-nak nincs semmi baja. Így viszont nem mondhatják.
Az viszont rossz hír, hogy itt többen is panaszkodtak a H55-ös chipset és a HD7000 között fennálló hibákról.
-
-
bozont
veterán
válasz
Str8 sk8r #4978 üzenetére
Szerintem meg nem portalanításról van szó, hanem indulás után kell az 1mp mire életbe lépnek a különböző szabályzó funkciók. Nekem ez megvolt a 4870 és most a 7770 esetében is, meg szerintem nem csak a vga csinálja, hanem az összes venti maxon indul ami az alaplapra van kötve. Esetemben csak a cpu venti, de az meg fullon is halk. Ezzel nem elehet mit kezdeni, de azt az 1mp-et szerintem ki lehet bírni.
-
embe
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #4869 üzenetére
Párral visszább írtam. Szerintem nyugodtan tedd fel a béta drivert!
-
andrasko
senior tag
válasz
Str8 sk8r #1221 üzenetére
Passzív 7750??? Arra bőven elég, amit írtál... és halk.
Viccet félretéve!Gb7770OC rev. 1.0-val volt ez a gond.
Állítólag a BIOS frissítés megoldja a gondot, ha máshogy nem, úgy hogy visszaveszed az órajelét a rev. 2.0-sra. (1050/1125)
Sapphire 7770-ek egyikéről sem hallottam hasonló gondokat.
(Vapor-x hűtéssel mellé nem nyúlsz, halk és hatékony. Ha árba belefér...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest