- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
-
Arkennys
addikt
válasz
djculture #10497 üzenetére
Hát, ezt látod csak most tudom meg. Mondjuk nem baj, még így is jobb áron vettem az én kártyámat.
Hogy ezt a 7770 topikban kell megtudnom.Egyébként valóban, még ennyi difivel is inkább az olcsósodó 7850 1GB jó vétel, már akinek belefér. Voltam én már úgy, hogy nem volt plusz 5 ezrem hogy valamiből jobb menjen a gépbe, várni viszont nem tudtam, szóval bőven megértem azt az oldalt.
-
Gainka
őstag
válasz
djculture #10497 üzenetére
Észnél volt és volt rá pénze...
Igen de nekem még nincs meg rá a lové és mire meg lesz lehet esik annyit az ára hogy meg érje a 7790et. Ez még sok mindentől függ, sokan tanácsolják hogy a 7850-et de nem lesz rá akkor hibába..., a 8600gt-vel elvoltam 2012-ig akkor ez is elég lesz nekem.
-
törölt tag
válasz
djculture #10480 üzenetére
De ha 40e Ft keret van rá, abból nem lesz 45-46e Ft. Gondolom én.
- Egy gagyi VTX3D 7770 is 28k. Asus 7770 DirectCU hűtős, tehát halk megoldásban van 31k-ért.
- Egy prémium 7790-t mutattam neki 41k-ért. Tudok mutatni olcsót, rosszabb és hangosabb ventivel 38k-ért. De itt még bizonyára belefér a jobb. 30% teljesítmény, 30% felár.
- Ha mégis több a keret, akkor van VTX3D 7850 1GB 45k-ért, amit nem vennék. Hangra érzékenyebbek vehetik a Sapphire 7850 1GB Dual-X-t 48k-ért. Csak, hogy itt már közel 10 ezerrel kereten felül vagyunk, ami nem kevés. Szóval szerintem a 7790 Dual-X-t fogja venni.7770-hez képest jó áron van. Kereten felül lévő 7850-hez már nem.
-
Arkennys
addikt
válasz
djculture #10459 üzenetére
Nekem is tudta a régim, bár az nem volt FHD-s se semmi, ez volt annak is a max, és 75 vagy 80 Hz szintén. De valahogy ez jobb a szememnek, úgy érzem. Egyébként később, ha lesz egy jobb monitorom valaha, akkor legalább az alávalót nem kell cserélnem majd. Bár gyanítom, nem leszek az a fullhd-ért habzó szájú fajta ember sosem
-
dragonfx
veterán
válasz
djculture #10427 üzenetére
ez elég lehangoló..
én 4gb.os corsair vengance.t vettem 5.5k.ért decemberben.....nemrég néztem 8k...picsába csak meg keleltt volna decemberbe a 2x4gb.ot....most gondolom már több. a fekete felül tüsi bordás.
a7790 még mindig nem éri meg, alakul de nem...majd 35k.ért.
-
Arkennys
addikt
válasz
djculture #10422 üzenetére
Hát, nézegettem is aprón a ram árakat, és drágálltam, amiket mostanság látok, de már értem a hátterét. Az lett volna ja, jó befektetés, ha az embernek van pénze rá. Sajnos csak akkor lehet szaporítani, ha alapból is van
Na nem offogok tovább.
Darko: igen, pl ezeket az árakat sokalltam most, már értem, miért van ez. Ettől függetlenül örülök, hogy nem most kell vennem.
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
djculture #10386 üzenetére
bocsi 5 éves és 550W
tudod lehet az garis ha esetleg őgy van mint az előző kari.. hogy reballig kellet volna neki
és ez nem feltétlenül azt jelenti hogy az előző tulaj vágta gajra
sajnos 2000 nem tudom mennyi óta "környezet barát forrasztó anyaggal dolgoznak" ,agyarúl nem ólom tartalmúval
ami azt jelenti hogy egyrészt magasabb az olvadási hőmérséklete másrészt ridegebb a forasztásahoz hogy pl az én esetemben ez volt a 6770 el elég annyi gogy mondjuk egy húzós játék után azonnal kikapcsolod a gépet és esetleg máris megpatanhat egy forrasztás...
azért irják sok helyen és némely normálisabb boltban is fölhivják rá a figyelemed hogy terhelés után ne azonnal álicsd le a gépet hanem azt 5 max 10 percet hagyd alapon menni hagy hüéljön vissza minden rendesen főkint a vga
szoval mi van ha a használtal is ez a gond és megkapom és próba és küldhetem is gariba... van 3 nagyobb lurkó aki szeretne játszani is néha és nem megint úgy járni mint a múlzkor
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
djculture #10375 üzenetére
na emlékszel rá hogy régeben irtam hogy beszéltem a pcx el?? pont emiatt a kari miatt azt nem tudják hogy a megadott specifikáció jó e de először nem ez a kép volt kibt hanem valami más hivásomra a nezten bogarázta a képet az emberke
de azt hiszem irja is valaki komment ben hogy nem x verzió a kari hanem vlami más -
oliba
őstag
válasz
djculture #10369 üzenetére
Nem tudom mennyi a "jó ideje", de ipon reagál kb a leghamarabb a forint gyengülésére. Ez akár jelentheti a mostani drágább árakat.
(#10371) NyuszyCaster: már réges rég beletörődtem
Már az sem hatna meg, ha 1-2 ezer pénzért legaranciáztatnák. Úgyis amit kapok helyette, azt is küldhetném vissza
-
dragonfx
veterán
válasz
djculture #10337 üzenetére
jo de ez ugyanígy megvan ati.val sőt a multban mennyi ilyen volt a radeonnal?rengeteg.
az amd gyárt jobb vga.kat jelenleg. deaz nvidia mindig nvidia marad.
28k.ért éri meg a 7770, feljebb már nem mert ott van 35ért a gtx650ti....40ért a 7790....kár a boost.os uj geforce bitang drága mer durván veri a 7790et sőt még a régebbi 7850nel is elbánik. a 7870et is ijesztgeti néha. csak hát 55k.....olvastam a konkurensszaktopikba hogy ipoknnál volt valami szerda ahol 40k.ért odaadták a gtx650ti boost.ot.durva jó vétel
-
dragonfx
veterán
válasz
djculture #10328 üzenetére
na ezt nem tudtam.ezek után egyértelmű felejtős.és ez magyarázat rá mér lett hirtelen olyan olcsó a márka.
.sajnálatos. a gainward mindig a pny evga szintjén volt.
Amugy nézegettem árakat és sajnos azt kell mondjam pláne az uj iponos teszt alapján hogy a 7770 elvesztette best buy kategóriát a gtx650ti van már 35ért.és pár esetet kivéve veri is a radeon.t.
...tuninggal meg pláne....7770et 30k alatt szabad csak venni legyen az oc vagy 3 ventis hűtásű vagy akármit.egy valamit ne felejtsetek.a kártya elméletben 120 fokig üzembiztos.de ehhez kb az kell a venti leálljon rajta....a chip viszont a 28k. s és a 38k.son is ugyanaz.
....a memoria egy dolog.....nagy átlagban egy 800mhz.et bárki rá tud huzni.
amiota vannak tuningprogik azota a bioscserének nem sok értelme van, tény engem is piszkál valahol belül méár nem tudok több feszt adni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
djculture #10316 üzenetére
Én majd 2 évig használtam egy VTX3D HD6850-est, a Powercolor PCS+ biosával. Tökéletes kari volt, a legkisebb panaszom sem volt rá. A hűtése is csendes volt.
Azért adtam el csak, mert 2 hónap volt hátra a gariból, és ha lejár már csak bagóért lehet eladni. Ezt váltotta a 7770. -
gg01987
csendes tag
válasz
djculture #10303 üzenetére
Köszi az ötletet!
Már leteszteltem a RAMot és hibátlanul lefutott a teszt, semmi gondot nem jelzett a teszteredményben sem.
Egyébként A-Data márkájú 4gb ddr3 1600mhz.
Próbáltam a játék beállításait minimumra is levenni de akkor is ugyanúgy fagy. A legaggasztóbb az egészben, hogy nem csak egy játék, hanem az általam próbált összes játék lefagy, valamelyik előbb valamelyik pedig csak 10-15 perc játék után, de inkább előbb egyből indítás után!
Nagyon elszomorít a dolog mert éppen ezért újítottam gépet hogy menjenek az újabb játékok is! Egyébként egy hetes a kártya szóval szerintem megpróbálom visszaküldeni garanciában.
Azért várom a további ötleteket és nagyon köszi mindenkinek aki próbál valamilyen segítő tanácsot adni! -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
djculture #10165 üzenetére
Koléga hatalmas hála és köszönet
azt hiszem már irtam hogy club3d karim 9600xt volt még agp s és hát én ütöttem vertem nyúztam az ismiknek meg sorra adták be a kulcsot a hasonló kategóriába tartozó karik nagyon örülök ennek a dolognak nekem már meg is oldódott a gyártó kérdése
-
-
djdaniel
senior tag
válasz
djculture #10119 üzenetére
djculture ; erre nem is gondoltam, sajnos nincs pénzem szünetmentes tápegységre, van villanyszerelő ismerősöm meg nézetem vele.
czanga ; én Feb. 19 óta figyelem a hd 7750/ 7770 árát, +/- 3k ár eltérés volt.
nekem is pénz 2-3 forint, főleg albérlet mellet...Ez a roh*dt forint gyengülése is befolyásolja az árakat legalább is szerintem.
És akkor még az a r*hadt áfa, pl ; 30k esetén, kb 6k az áfa, fele ennyi lenne az áfa, akkor most vehetem volna akár hd 7770-et is. -
czanga
őstag
válasz
djculture #10113 üzenetére
Zuhanna rajuk az a hetvenlabu, budos talpu marsi pillango! Lassan gazdasagi elemzonek meg brokernek kell lenni, hogy VGA-t vehessen az ember normalis aron maganak.
2 hete bujom a netet folyamatosan, mert a cel az lenne, hogy 1080p-s felbontast ne kelljen levennem es menjenek a jatekok medium-esetleg high grafikan elsimitas nelkul. Mar azon gondolkozom, hogy nem varok es 7770 lesz belole. Ahogy neztem a videokat kb ez is tudja ezt, max ha nem akkor lejebb veszem a felbontast.
Akinek szamit par db ezres mint nekem is, az most szivhatja a fogat, hogy mit tegyen.
-
djdaniel
senior tag
válasz
djculture #10113 üzenetére
Én ipon-on olvastam, én biztos vagyok benne hogy emelni fogják, mert a ddr3-as 7750 pl ; 25k, a gddr5-ős meg pl ; 23k , akkor inkább a gddr5-őst veszik, mert az olcsóbb meg jobb a teljesítménye.
Ha nem emelik az árukat a gddr5-ősöknek, akkor a nyakukon marad a ddr3-as, mert senki se fogja meg venni.
tehát ha ddr3-as drágább lesz, akkor egész biztosan a gddr5-ősnek is felnyomja az árát.Én tegnap meg rendeltem a hd 7750-est, sajnos 7770-re már nem volt keret...
Idővel ki derül hogy jó üzlet volt-e előbb meg venni, vagy sem.
Nálam egy vga-se bírta 1-2 hónál tovább, pedig már mindent le cseréltem a gépbe, táp, cpu, alaplap, ram..stb Pedig minden cuccot gyári órajelen használtam.
2 hó múlva ez is bedöglik, akkor rá fizetek egy 7770-re
-
dragonfx
veterán
válasz
djculture #10035 üzenetére
totál igazad van.egyetértek.tiszta röhej 2013 kommunikáció fejlettsége hol áll és akkor ilyen bohocadatmennyiségeket adnak telefonra hogy 100mb, 150mb, 500mb....vicc...ugy kéne indulni telefonra hogy 2,4,6gb......laptopos stickes meg ugy hogy 10,20,50,100gb....ja é persze a voda meg a 98%lefedettsége...egy habiszti kamu az egész.siofokon nuku térerő, tihanyba szintén, margitszigeten, hármashatárhegyen, dobogokő...be se se jön még a gprs net se..nemhogy 3G..hazugsok, lejáratják kinevetetik magukat.
-
dragonfx
veterán
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
djculture #9891 üzenetére
Is is inkább azt mondanám.Sokkal nagyobbak a multis pályák, több ember, több épület, több robbanás és akkor még nem is beszéltünk a percenként változó tájról.1 vga-val 1920*1080 ultra beállításokkal megvan a 60 fps single playernél, multinál édeskevés, játszhatatlan ugyan olyan beállítással, vagy visszább kellett volna vennem, vagy erősebb vga kellett.Utóbbi lett, aztán azóta is low-on játszom
-
-
ViZion
félisten
válasz
djculture #9854 üzenetére
Szvsz is itt baszcsizták el, de mivel sok variáció nem volt, a népek megvették így is...
Így jöhet a "megváltó" ahol kis leporolással /hegesztéssel adnak jobb teljesítményt.
Nekem 4770-ről is csak Linux miatt kellett váltani, mondjuk a hang miatt megérte, bár most, h vizes a gépem már "hallani az ampert ahogy folyik" terhelés alatt...
Keresek jövőre valami nem zizegőst.7790 meg amolyan "fogjuk be a nép száját valamivel" mert már a 8xxx-re gyúrnak, csak nV oldalon nincs kihívás, így kivárnak.
-
dragonfx
veterán
válasz
djculture #9844 üzenetére
hu nem tudom most a 7770nek ezek a fizikális adataimilyenek én ezeket nem figyelem csak a grafikonokat.de ez igy eléggé picsafüstnek tünik nem?totál nem éri megcserélni.márpedig ha ilyen lesz akkor még 2014 végéig is ki lehet majd huzni egy 7770nel vagy a 7790essel is...
én ezekbe a terraflopokban nem vagyok otthon melyik mire jo...melyik befolyáolja a felnbontás, melyika grafikaminőségét,melyik a szűrőket nagyságban....de a %ok bíztatóak amugy....de amig ugyanazt a dx.et támogatja nincs értelme cserélni. -
WP14
őstag
-
dragonfx
veterán
válasz
djculture #9842 üzenetére
mondjuk lehet igazatok lesz lehet őszig kihuzza 25tel.bármost is már 38ért lehet kapni a legolcsobbat.
ez a 8 mgaos konzol átirat mizéria szeritnme hülyeség...nagyon nagyot ugrana a létrán a limit, nem tudná sneki tartani a lépést....
a 8xxx szériára kiváncsi vagyok mit fog hozni ujjat.de amig nincs uj direct x nem valószínű kijön ujabb vga sorozat.... -
bozont
veterán
válasz
djculture #9742 üzenetére
Az AA nem a 7770-nek való 1920x1200 mellett, a nélkül viszont jól futnak a játékok, a Metro sem megy 30 alá. Mondjuk az nem vitás, hogy az 5850 az erősebb, én azt minimum 7870 vagy erősebb szintre cserélném, persze az már pénzben is húzósabb.
(#9748) MR!!
Alapon is procilimites vagy, felesleges húzni a kártyát. Ami sokat dobna a +2GB ram mellett egy Core2Quad proci. Csak sajnos a DDR2 és a C2Q is húzós, még használtan is. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Tőzsde és gazdaság
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest