- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBrook
aktív tag
válasz
Stonerice #15147 üzenetére
csak hogy a most wanted egy selejt. nem érdemes alap mércének, mivel spanom i7 920(3.5ghzen) + 6970 ennel is fps droppolt randomra(értsd úgy, hogy ő is 30-60 körüli fpseket kapott, mint én.), szal vagy a tört gém szar v. az egész, szóval számomra nincs értelme erről beszélgetni.
bár az általad említett alt+tab módszert nem ismertük spanommal , ha jól értem ,hogy ez(a, amaz) megszüntetné az fps droppokat.
-
MrBrook
aktív tag
válasz
Stonerice #15145 üzenetére
nha és én mit mondtam? nekem 48 van 1440ben minden maxon 8xmsaaval f1 2012ben, én is 65körülire számítok, igen ezek a játékok lehet ,hogy nem a procira érzékenyek, de igen, én mégis kiváncsi vagyok arra ,hogy mi van akkor ha egy olyan proci hajtja meg ami 100%osan biztosan kihajtja és mi van akkor ,ha az én régi 2008as 3.0ghzen ketyegő q9300-asom.
-
MrBrook
aktív tag
válasz
Stonerice #15140 üzenetére
fu bazdmeg most sokat mondtál...
már bocs, de ezzel most mit akartál közölni? nekem is 45-50körül van grid 2ben, szal nem értem azt,hogy mi értelme van annak ,hogy Te benyögöd azt, amire nem vagyok kiváncsi?!
bocs, csak ,wáá, ez most felkúrt, hogy semmi értelme annak amit mondasz, mivel nekem is a legjobb 7770van..
-
-
Tragger
tag
válasz
Stonerice #14779 üzenetére
Full HD, max részletesség= tökéletes. Köszi a segítséget!
A gépújítást úgy tervezem, hogy 250k
Az ismét elég lesz 5 évre valószínűleg. Szóval oda már minimum egy 7970 jönne, de inkább addigra már az új szériából néznék valami combosabbat. De azért ez még odébb van, még gyűjtögetni kell sokat.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Stonerice #14769 üzenetére
Amit beírtam "táblázat" az mint saját mérés , megjelölve a CPU és a VGA teszt alatti beállítását (3500/4500 1000/1500 | 1150/1600) , ezen kívül kiemelve (A mért fps értékeke) amit én furcsának találok. A játék beállítások pedig azért olyanok amilyenek ,hogy tudjam viszonyítani a PH-s 7790 teszthez. De egyenlőre ott tartok ,hogy a saját méréseimet sem értem
Azért is írtam be.
-
-
MrBrook
aktív tag
-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Stonerice #14677 üzenetére
Ha nem limitálnám az fps-t és kikapcsolnám a vsyncet szvsz menne 100%, de akkor meg "megtörik" a kép, az meg zavar.
Nem mennék vele sokra, mert a másik 1gb-os maradna és mindig a gyengébbhez igazodik.
Persze, azért cseréltem lapot, azt hittem az korlátozza, hagy a 2. csak 4x slotban ment.De nem, illetve nem csak az.TechN7ne: Ha jó hatásfokkal működik a cf akkor kab 7870 és 7950 között van valahol, amúgy meg 7850 és 70 között.Csak ugye 1gb ram kevéske nekik. [link]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Stonerice #14667 üzenetére
Ami eszembe jutott: kártya csere (fenti le,ect) cf híd csere, 13.1-13.8 driverig, másik lap, másik cpu, friss win, több féle is 7, 8, 8.1 Mindnél ugyan az. És csak bf3-ban.. Minden másban 100% megy a két kártya.
Nagy baj nem történt, hogy nem szalad 100% a két kártya, fps-em bőven jó, csak fura, hogy másnak, más játékban jó, bf3 alatt meg nem. -
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #14671 üzenetére
Mint látható, egyik képen sem megy 100%-on a gpu. Valószínűleg 1 szálon is gyors proci kellhet ezen a pályaszakaszon, a játékban.
Aki esetleg segítene nekem a dologban, jólenne, ha az első kép szerint a lehető leghasonlóbb pozícióban álljon meg autójával.Benzinpénzt én állom
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Stonerice #14639 üzenetére
Nem beszélve arról,hogy sokkal folyékonyabban mentek a tesztek Nvidia-n,természetesen az AMD sem vetni való,de kimondottan látszik a különbség teszt alatt.
Am egy agyon húzott 7770 és egy alapórajeles 650ti közt elhiszem,hogy az AMD vezet,én a linkelt teszteket alapórajelen végeztem mind a két kártyán egyaránt.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Stonerice #14554 üzenetére
Nem próbáltam,mert abban a pillanatban el is adtam,hütés hangja meg a ráadás volt,ami terhelés alatt eléggé idegesített.
Érdekes,mostani XFX miért nem reagál így az MSI AB-el,pedig van mikor 1125/1250 re is felhúzom?
Szerk.: Nekem am állandóan problémám van az MSI vel,legyen az alaplap,vga,eddig nem volt olyan,hogy ne lett volna vlmi. Lehetséges,hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen a márkával,na meg az összes ismerősöm,érdekes módon a fórum használóit nem érinti.
Igen találkoztam már ilyen problémával,hogy kifagyott a játék,aztán kiírta a windows hogy összeomlott a Catalyst. Újraindítottam a játékot és 5fps-el ment,gép újraindítás segített csak. Ez miért van,egy HD6750-en produkálta már 2X is alapórajelen...?
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Stonerice #14550 üzenetére
Jah,azért volt összesen 2 órát a gépemben ez a gyönyörű msi darabb,mert annyira jó volt. Be fagyot vele a játék,meg le ment 3D alatt 5fps-re kb.,hűtésétől meg csoda,hogy fel nem robbant szegény. Adtak hozzá egy 6 pin-es molex átalakítót,egy hungarocell szivacsban a kártyával,na ennyire jó az msi.
Szerk.: Nekem akciósan sem érte meg az árát,inkább hozzáraktam még 2k-t és vettem egy normális kártyát.
-
wednesday
őstag
-
wednesday
őstag
válasz
Stonerice #14475 üzenetére
Köszi.
Talán olyan van, hogy felezed a PCI-E 16x-ost, a BIOS-ban. Úgy látom a te alaplapodon 2db PCI van, egy 3.0-ás és egy 2.0-ás (ha igaz a leírás róla). Tehát pl: beteszed a VGA-t 2.0-ásba és 16x-t leveszed 8x-asra és meg is kaptad az előző generáció teljesítményét. Vagy a legújabbnál negyedelsz, ha lehet ilyet csinálni,
-
wednesday
őstag
válasz
Stonerice #14465 üzenetére
Közben találtam adatot, minden új generációnál duplázták a sávszélességet.
PCI-E 1.0: 250MB/s, 2.0-nál: 500MB/s, 3.0-ánál: 1000MB/s.
Végül is a lényeg, az, hogy PCI-E 3.0-ánál 16x negyedeljük (vagy 2.0-nál felezzük a 16x), nem csökken -e a 7750/70 teljesítménye. Szerintem elégnek kell lennie, úgyis egy átmeneti megoldás.
Csak most nem az alapjainál kezdem a "ház építést", hanem a tetőnél. Abból az okból kifolyólag, hogy ha még ki is tudnám izzadni a lap, proci, RAM(ilyen elborult át mellett) cserét, bármikor megpusztulhat közben a VGA, aztán pisloghatok.
-
madrics
csendes tag
válasz
Stonerice #14469 üzenetére
annyira nem zavar eddig el sem indultak
amúgy nézegetem és elvileg van egy újabb bios a videokártyához (f3 van fent és f11 az új)
van hozzá telepítő program is (@BIOS), de azzal nem sikerült frissíteni nem engedte, aztán nem is nagyon mélyültem bele sok rosszat hallatom felőle , inkább hagytam.
Megnézem a gurut -
wednesday
őstag
válasz
Stonerice #14465 üzenetére
Köszi szépen.
Én is úgy gondolom 55watt nem sok még az legelső PCI-E-nek sem. Csak úgy tudom, hogy ahogy váltogatták egymást a PCI-E generációk egyre nagyobb feszt is engedett magát a csatolón keresztül (a szávszélesség növekedése mellett). Az 1.0-ásnak meg nem tudom mennyi a maximálisa.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Stonerice #14401 üzenetére
4 éves e5200+4830-ról váltok szóval van mit behozni
Lehetne feljebb lépni mondjuk i5+olcsó lap vagy FX-6300 + 20k feletti lap. De ezek mellé nem ártana már erősebb vga is. 7850/GTX 660. Ez meg már majd 40 ezer lenne még pluszban Annyit meg nem játszok.
Illetve a 7790 most ez a 33-35k körüli áron elég jó.
-
Melorin
addikt
válasz
Stonerice #14075 üzenetére
Igen, pont ez a verzió az enyém is. A tuningot nagyon bírja, csutkára húzva (1200/1600) lazán működik, és úgy sem melegszik sokkal jobban, csak néhány fokkal. A 40%-os venti így is bőven lehűti.
Nagyon elégedett vagyok a kártyával, ha kéne, újra ezt venném ilyen árban. -
MrBrook
aktív tag
válasz
Stonerice #13838 üzenetére
és talán nem mellesleg az az új nfs(lehet ,hogy csak eredetinél nem) sem lett valami jól optimalizálva. vagy nemtom spanomnál i7-920+6970 és nálam is fps droppok voltak szinte értelmetlenül, vagyis lowon is ,meg highon is majdnem hasonló fpseket kaptam, jó minden full csutkán már tényleg jól megfogta a kis vasamat, de szerintem abban a játékban valami el lehet baszarintva. de mondom lehet, hogy eredetin nincs ilyen gond, csak spanom gépén is indokulatlanul ugrált az alapból kevés fps. Ti nem éreztetek ilyesmit?
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Stonerice #13818 üzenetére
Jajj hagyjuk már ezeket a gagyi AMD kártyákat,hiába írjátok a sok hülyeséget nem érint meg. Hazahoztam,kipróbáltam,megismertem a HD7xxx szériát is,nem ájultam el tőle! Soha nem fog labdába rúgni egy AMD kártya sem,míg létezik az Nvidia,ennyi!
Szép példa az,hiába kevés pénzem van,akkor sem vennék magamnak kínai cipőt,inkább bemegyek a Deichmann-ba,és nézzek vlmi olcsót.
hee te fijúú
Szépen felrakom apróra,aztán úgy is elviszik,hiszen hozzátok hasonlóan szeretik az AMD kártyákat. Tőlem viszont jó távol maradjon,jó ez nektek.
-
AAAgold
senior tag
válasz
Stonerice #13766 üzenetére
Sajnos az alaplapomon nincs külön vga kivezetés. Eddig úgy használtam két monitorral, hogy az egyik a dsub kimenetről, a másik meg a dvi kiementről ment adapterrel, ezért kerestem olyan kártyát, amin van mindkettő. Az előbb linkelt Gigabyte kártyánál van mindkettő, bár nem tudom, hgoy az azon lévő DVI-ra lehet-e adaptert rakni.
-
mackosajt
addikt
válasz
Stonerice #13728 üzenetére
Igen, az.
Nem olyan bosszantó ez, meg nyűgös, mint ahogy sokan mondják.
Az biztos, hogy helyben és tápban biztos többet szippant be, mint egy eleve kb. egy szinten lévő VGA, illetve a kihasználhatóság miatt, ami ugye nem minden játékban megy, azért lehet nyűgösebb.
Nekem tartalékként ugrott be a 2. 7770, és ha már volt itthon CF híd, akkor ki is próbáltam.
Tetszik, ami nem jelenti azt, hogy nem fogom a jövőben lecserélni valami 1 vga-s megoldásra. -
mackosajt
addikt
válasz
Stonerice #13726 üzenetére
BF3 esetén majdnem veheted azt, hogy duplázni is képes a CF. Persze ha mindent feltolsz maxra, meg 64-en robbantanak melletted, akkor ez nem igaz. Nekem sokat hozott a konyhára a CF.
Warthunder nem támogatja, és erre indításkor fel is hívja a figyelmet. Nem is hoz a konyhára semmit.
BC2 támogatja, ott is gyorsult a gém.
-
>Deego..
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest