- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
addikt
válasz
PlayMax #14763 üzenetére
Alaplapra van dugva nem?
Srácok ez hogy lehet ?
Min/Avg/Max(ahol van)
PH-s teszt beállítások összehasonlítás végettDirt Showdown
FHD Ultra 8xMSAA | Advenced Lightning On | Global Illumination OFFCPU 3500 | VGA 1000/1500 36.65 | 47.56
CPU 4500 | VGA 1000/1500
CPU 3500 | VGA 1150/1600 42.39 | 54.30
CPU 4500 | VGA 1150/1600 44,62 | 54,62Hitman : Absolution
FXAA/16xAF | Közepes grafikai részletesség | Tessalation & Global ONCPU 3500 | VGA 1000/1500 44,7 | 53,7 | 112,6
CPU 4500 | VGA 1000/1500
CPU 3500 | VGA 1150/1600 45,2 | 54,5 | 102.9
CPU 4500 | VGA 1150/1600 50 | 61,3 | 76Sleepings Dogs
FHD Maxmimális grafikai minőség Quality AAormal
CPU 3500 | VGA 1000/1500 42,8 | 57,8 | 66
CPU 4500 | VGA 1000/1500
CPU 3500 | VGA 1150/1600 46,6 | 58,8 | 68,5
CPU 4500 | VGA 1150/1600 49 | 58,8 | 71,3És szinte minden másban hasonló szinte érthetetlen számorma....
Amit látok legtöbb tesztben a CPU alig alig van használva AIDA alapján.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
PlayMax #14683 üzenetére
Szerintem se éri meg általában crossfire, de ha már ott tartunk semmiképp ne 1GB-os kártyákat kössünk össze... Addig biztos nagyon jó a HD 7770 Crossfire amíg nem kell 1GB-nál több ram, tehát jobb esetben 1680x1050-es felbontásing, ahova 1DB is nagyjából elég ha meg nem ott a 7790 32.000-ért.
Nyiscsák Nézd meg mik vannak a vga-ra írva aztán oszd meg velünk.
Fényképet is csinálhatnál róla.
-
-
Lacccca87
addikt
válasz
PlayMax #14592 üzenetére
Hát ebben a témában konkrétan 1 valamire való segítő/értékelhető hsz-ed nem volt(gyanítom máshol is kb ezt a formád hozod). Ja bocs votl 1 az előbb amit ha a kolléga visszaolvas 1 oldalt magától is rájön.
Ja és nem népszerűségről meg pirospontokról ment a vita, az meg hogy én nem adtam el meg vásároltam annyi dolgot megint csak nem ide tartozik. a WC-vel meg valami nagyon nagy gondod lehet ha mindig felhozod, biztos frusztrál valamiért téged csak nem vizelet/vagy széklettartási panaszok?
-
Rypejakten
addikt
válasz
PlayMax #14592 üzenetére
de hallod, haver, őszintén, mit kompenzálsz a pirospontjaiddal? oviban mindig megitták a kakaódat, vagy hova vezethető vissza ez az állandó bizonygatása annak, hogy te vagy a korrektsége mintapéldánya? - ami egyébként bacottul nem kapcsolódik a témához.
vedd már észre magad.banderasz77: sorry, ez kikívánkozott.
-
Lacccca87
addikt
válasz
PlayMax #14588 üzenetére
Nagyon buta vagy látszik is. Reg alapján meg szint alapján ítélni....na ez végleg megmutattad hogy egy vérbeli vérpistike vagy 0 tudással csak amit a szomszédod mesélt neked amit pedig az unokatestvére barátnőjének a kishugához járó babyszitter mesélt arról tudsz.
Egyébként nem VGA-ról volt szó (ott speciel a 75-80 fok amit érdemes tartani külöben hamar viheted reballra, ha még egyátalán javítható), de nem gond, ismét csak hebegsz habogsz meg személyeskedsz.
De biztos az Intel vagy Amd mérnökei a hülyék és te jobban tudod. -
Lacccca87
addikt
válasz
PlayMax #14585 üzenetére
Olvashattuk mekkora "szakmai" hozzáértésed van szóval inkább ne erőltesd a hsz-ket. Tökmind1 milyen CPU 70 felett már gázos használni, lehet jobb darab és jobban bírja de lehet hogy szar és egyből elhullik.
Azt meg hogy 80 fokon pörgetted megint csak rólad állít ki ilyen téren szegénységi bizonyítványt, de gondolom azért bírja mert nehéz..... -
djdaniel
senior tag
válasz
PlayMax #14565 üzenetére
vtx3d-ből viszont ki spóroltak mindet ahol csak lehetett legalább is szerintem, de lehet hogy csak én fogtam ki egy sz*r darabot, viszont a ventilátorja nagyon hangos volt 50%-ék felett már elégé hallható volt, 100%-on mint a turmixgép motorja. ( hd7750-es volt)
Sapphire kártyám csak egy volt ( 4870-es) annak a ventilátorja nagyon halk volt még max fordulatszám mellet is.
Mostani sapphire kártyáknak is halk a ventilátorjuk ?
-
Alister71
nagyúr
válasz
PlayMax #14532 üzenetére
Azt miből gondolod, hogy rajtad kívűl itt mindenki tapasztalatlan?
1 értékelhető hsz-ed nincs ebben a topikban se, mert azon kívűl, hogy milyen szarok a Radeonok, és az nV fényévekkel jobb, semmi mást nem olvasni. Mintha ez bárkit is érdekelne.
Ja persze az XFX az kivétel, mert jó nehéz. -
PlayMax
nagyúr
válasz
PlayMax #14555 üzenetére
Meg van,800MHz-ra felvolt húzva az MSI AB-el,nem bírta,ezért dobált ki meg fagyot meg játék közben. Azt hittem,ha kilépek az MSI AB-böl akkor vissza megy minden alap órajelre,hát nem így történt,ugyanúgy maradt felhúzva a kártya.
Na ma is tanultam vlmit.
(#14557) WP14 Nekem is megy annyit,de nincs igazán érdemi jelentősége,max.1fps-el gyorsabb 1125/1250-nél,felesleges jobban melegítenem szegénykét.
-
Stonerice
őstag
válasz
PlayMax #14551 üzenetére
Kicsit visszakotortam, mert emlékeztem valamennyire, hogy OC alkalmával lassult be 5 fps-re. Egész pontosan ezt írtad.
Már több ember is mondta, hogy az MSI Afterburner illetve egyéb oc-s programok, sokszor nem jók a saját márkákhoz. Nyilván a programmal volt a baj. Nem bírta vele az oc-t és visszaváltott 2d órajelre. Nem teljesen a kártya volt a hibás. Próbáltad esetleg más szoftverrel húzni?Szerk: Jah, és írtad, hogy elsötétült a kép. Akkor ott már valószínűleg nem is bírta az oc-t1125mhz-n mert a Catalyst is összeomlott. Tehát hibázott a GPU. Catalyst nélkül pedig nemcsoda hogy csak 5 fps-t tud.
Csak akkor indul újra a driver, ha változtatsz a felbontáson. Én mindig így oldottam meg a gép újraindítása helyett. -
Stonerice
őstag
válasz
PlayMax #14538 üzenetére
Ahhoz nem kell szakmai hozzáértés, hogyha valami nem tetszik, akkor nem veszek belőle máris kettőt.
Most saját magadon nevetsz, de még ez sem esik le.Még emlékszem, mikor mondtad, hogy az XFX gyorsabb volt mint az MSI.
. Hát valószínű, hogy csak Placebo volt nálad. Innentől zárom az offot
-
oliba
őstag
válasz
PlayMax #14524 üzenetére
1120MHz a legnagyobb? Ez gpu a tuningok átlaga. Sapphire, VTX3D, PowerColor 1150MHz-en mennek, de még az ASUS-nak is van 1120MHz-es OC-s variánsa. Szinte csak a Gigabyte és az MSI nem éri el az 1120MHz-et.
Hűtése nem rossz, de hangosabb, mint egy Sapphire Vapor-X, vagy a régifajta Sapphire, de magasabb hőmérsékleten tartja és akkor még a memóriákat sem hűti, mint a Vapor.
Nvidia kártyákat már vagy két éve nem gyárt, mert kiszálltak,de amíg "gyárottak", akkor is kb csak referencia modell matricázásáig jutottak el. Az alaplapok gyártása kb az X58-as chipkészletnél kezdődött és ott abba is maradt, de mint ha ott is csak a referencia designt adták volna ki.
A tápokat pedig szintén matricáznak, nem gyártanak semmit se.
-
Janou
őstag
-
MrBrook
aktív tag
válasz
PlayMax #13953 üzenetére
de most miért(kérsz elnézést), kiállok melletted, számomra nem érthető, hogy miért ne menne abban a lapban egy 7790es v. akármilyen újabb vga, mikor [link] ez a lap win 7 kompatibilis, van rajta pci-e 16x, ddr3..
bár lehet ,hogy nemtudok valamit,v. nemvágom mi a bökkenő...
esetleg a kérdező kipróbálhatná egy ismerős újabb vga-ját benne..
és ZÁRÓJELBEN Tech: nem egyenlőre cáfolod, hanem egyelőre
-
bozont
veterán
válasz
PlayMax #13949 üzenetére
Senki nem kérdőjelezte meg hogy működik, hanem azt állították, hogy van olyan régebbi chipsetes lap, amiben nem működik rendesen egy-egy újabb vga. Ezek többségében orvosolhatóak lennéne kegy frissebb BIOS-sal, de már támogatás nem nagyon van hozzájuk. Én így jártam egy Abit nf4-es lap és 4850 párossal. Először azt hittem a vga-val van baj, hogy állandóan crashelnek a játékok, de végül egy lapcsere oldotta meg. Sajnos a lap már amúgy is koros volt, de az Abit is megszűnt addigra, szóval új BIOS-ra esély sem volt.
-
-
John Rose
aktív tag
válasz
PlayMax #13873 üzenetére
Ez mind szép, de az összképből kimaradt, hogy az OC-s Sapphire kártyák eleve magasabb feszültséggel üzemelnek, emiatt ráadásul jobban is tuningolhatóak. A többi gyártó megoldásainál nehézkesebb a feszállítás és kérdéses, hogy a GPU bírja az emelt órajeleket (Lásd Gigabyte OC, Asus OC stb.). Sokan panaszkodtak, más gyártók kártyái nem bírják a gyári OC-t sem és emiatt vissza kellett venni az órajelből.
-
Attix82
addikt
válasz
PlayMax #13873 üzenetére
Gyakorlatilag 1 év garancia van hivatalosan az XFX VGA-kra ezért is olcsóbbak a többinél. Vagy ha egy árban van több mindent tudnak beletenni a dobozba ugyan annyiért. Lec lehet kivétel, vagy csak benézte ezt a garis időt, + árba egy Boltot és egy nem Boltot hasonlítasz össze.
Természetesen 2 év garisan XFX 2 ventis jó választás, 1 évesen már nem, mivel +2 e ftal már ott az Asus 3év garisan + hőcsöves hűtésű kivitele.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
PlayMax #13873 üzenetére
Na, ez már részletes beszámoló. Mindazonáltal egyetlen ilyen esettel nem jelenteném ki általánosan a minőségbeli különbség mértékét. Hogy ki mit pakol a dobozba, nyilván gyártója válogatja. Hogy az XFX nehezebb...naés? MSI is kínál dupla ventis 7770-et, a tuning pedig még mindig lutri.
-
WP14
őstag
válasz
PlayMax #13873 üzenetére
Kérj kölcsön egy ilyet és vesd össze az "ólomsúlyú" versenyződdel minden szinten, de akár az OC nélküli változatát is, kíváncsi vagyok mit mondanál rá, mert ez sem egy könnyű darab, nem lopták ki belőle a réz hőcsöveket
Ja, nekem OC nélküli GHz Edition van, de 1150/1250 órajelen stabilan fut, sőt már ment Simraceway alatt 1200/1350-en is és nem esett össze
Tesztek alatt max hőfoka 59-60 fok volt és játék alatt sem volt több
-
John Rose
aktív tag
válasz
PlayMax #13867 üzenetére
A befürödni szó nem a garanciára értendő, hanem a vga használhatóságáról. Ezelőtt egy VTX3D HD6850 OC kártyám volt és az is nagyon jól végezte a dolgát függetlenül attól, hogy nem egy nívós darab volt. Hasonló volt a hűtése a mostani Sapphire kártyához és megfelelő hőfokai voltak a GPU-nak. Köszönöm a kollégáknak, akik ezt HD7770-et ajánlották, mert tényleg nincs vele semmi gondom.
-
MrBrook
aktív tag
-
NIKI92
csendes tag
válasz
PlayMax #13837 üzenetére
Igen,proci függő nagyon a játék.
Am nem tudom mi a bajod az XFX 7770-el,nekem is van egy belőle és 1100/1250-ig stabilan működik és ilyen terhelés alatt is max. 61 fok.
Kipróbáltam már 3 darab különböző 7770-et, Asus-t,Sapphire és a mostani XFX-et.
Asus-al gondom volt,ciripelt terhelés alatt,Sapphire és XFX egyaránt minőségi és stabil volt húzva is. Végeredményben picit szímpatikusabb lett az XFX,ezért őt tartottam be amit jelenleg most árulok mert egy GTX660-ra váltottam. -
Stonerice
őstag
válasz
PlayMax #13837 üzenetére
Igen megfogja. Tudom is az okát. Ugyanaz mint Crysis 3-ban. i3-2100 cpuról volt szerencsém váltani i5-3330ra.
Ebben a 2 játékban 10-15 fps-t is nyertem csak is egy cpu cserével.. Az i3- közel olyan teljesítményű mint a te procid. Ez lehet a gond. Most már ez lesz a helyzet valószínüleg. Már nemnagyon lesz elég 4-5 éves processzor, ahogy 2 magos párhónapos sem
-
MrBrook
aktív tag
válasz
PlayMax #13831 üzenetére
hát őő
jó ezt nemtudom,de talán, és ebben nem vagyok biztos, de talán a 7770 ugye a gcn architektúrára épül és valószinűleg a régi fejlesztés nem fekszik neki..nemtudok másra gondolni, talán azt a játékot ahoz a kornak megfelelő kártyákhoz írták, szal a 6670esnek jobban fekszik a játék kódja, mivel azokhoz a lehetőségekhez optimalizálták... de passz, nem tudok olyan választ adni erre, amiben biztos lennék.
-
Stonerice
őstag
válasz
PlayMax #13833 üzenetére
Melyik játék?Kérdem mégegyszer
. Jólvan, hogy fejlettebb technológia, de egy elektromos autó sem megy gyorsabban benzinnel, mivel nemkell neki benzin
. De azért csak fejlettebb nya
Ja közbe látom linkelted a játékot. Nemtudom. Lehet patch kell nekije.
Szerintem valamit figyelmen kívül hagysz a 6670 beállításai másak lehettek. -
-
MrBrook
aktív tag
válasz
PlayMax #13829 üzenetére
ha értenél a dolgokhoz, nem kéne felvilágosítani ,hogy dx9-es az a játék, egyik dx9es játékban sem lesz hű de király a 7770, de dx11ben már más a történet.
dx9=szépecske talán ,de régi(egy 6870 szét alázza itt SZERINTEM(de majd kijavítnak,ha tévednék) a 7770et)
dx11= gyönyörű és új(itt meg már kb majdnemhogy egyszinten lennének, sőt) -
MrBrook
aktív tag
válasz
PlayMax #13825 üzenetére
Te amúgy hány éves vagy? ezt már rég megakartam kérdezni, de úgy eltudlak képzelni ,ahogy bemész egy audi szalonba és elkezded fikázni az új Axy-okat, mert neked van egy bömösöd pl, de csak azért is bemész fikázni a kocsikat, hogy így szar, úgy szar, télen meg pörögsz össze vissza a havas úton,ha egyáltalán el tudsz indulni. egy szó mint száz, ki a fa**t érdekel, hogy neked nem jön be a 7770, szal azért kérdezem ,hogy hány éves vagy, mert eléggé gyerekesnek tünsz szerintem már többeknek..
u.i.:pont az ilyen felesleges kommentek miatt van ennyi hozzászólás ebben a topikban, mert semmi építőt nem írnak a hozzád hasonlóak.. nem érdekel minket a nyomorod. áá, már felidegesítettél kicsit
elütök egy cigit mindjárt inkább..
jah én is befejeztem, nem érdekel már a dolog..
-
-
Stonerice
őstag
válasz
PlayMax #13794 üzenetére
Figylem!! Az alábbi sorok megzavarhatják néhány ember nyugalmát.
Mit írjak a 650ti fórumba, heee? több mint egy hete döglött meg az ASUS 650ti -dc2 -m. Nem is dicsekszem az ilyennel. Eleve nem sokan vesznek ilyen vga-t, ezért nem is sokan járnak abba a topicba. Nem népszerű szerintem a 650ti. Illetve driverhibát emlegetik legtöbbször. Tdr hiba pedig elég gyakori Nvidia körökben. Illetve a mostani petykák a geforce driverekkel kapcsolatba..hát nemtudom. akár amiatt is megdögölhetett a vga-m. Jelezném hogy win 8.1 -en vált élettelenné
. Gondolom első gyorsan összelökött drájverjük lehetett.
Szóval Nvidia oldalon sem fenékig tejfel az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest